Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Меблевий тур в Китай - крок до мрії!

  1. Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%? Не вірите? Тоді вам потрібно...

Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%? Не вірите? Тоді вам потрібно терміново летіти в меблевий тур в Китай з меблевим будинком "Гранат".

Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%? Не вірите? Тоді вам потрібно терміново летіти в меблевий тур в Китай з меблевим будинком "Гранат". Ви зіткнулися з необхідністю меблювання заміського будинку, квартири, ресторану, бару чи готелю? Вам потрібно серйозно розглянути можливість покупки меблів, а також світла, текстилю, аксесуарів в Китаї! Величезний вибір, відмінні ціни, гідне якість - все це ви зможете оцінити, прилетівши в меблевий тур, організований компанією меблевий будинок "Гранат". Тисячі виробників, можливість зробити все за власним дизайном, вміння і поступливість китайських виробників дозволять вам реалізувати найсміливіші ваші рішення і мрії.

Ми пропонуємо, мабуть, найвигідніші умови по проведенню меблевих турів - меблевий тур на двох на п'ять днів всього за 588 $ США. У вартість туру входить:

1. Трансфер в аеропорту Гуанчжоу (зустріч-проводи).
2. п'ятидобової проживання в готелі 3 * за один номер.
3. Щоденний трансфер в "Місто меблів" на комфортабельному автомобілі.
4. Щоденне супровід менеджера-перекладача.

Всі тури - індивідуальні! Заїзди в будь-який зручний для вас час. Вам нікого не доведеться чекати, вас ніхто не буде квапити. У турі вас буде супроводжувати досвідчений менеджер-перекладач, відмінно знає мову і специфіку роботи, він стане вашим вірним другом і провідником у світі китайських меблів. Ви можете прилетіти разом з вашим дизайнером, який гідно оцінить величезний вибір меблів, світла, текстилю, сантехніки, аксесуарів. Ваш будинок буде не схожий ні на один будинок світу!

Як все проходить? Ви прилітаєте, ми зустрічаємо вас в аеропорту, розселяємо в готелі (до речі, в базову вартість входить готель 3 зірки. АЛЕ! Якщо ви захочете жити в п'ятизірковому готелі - ніяких проблем. За невелику доплату це стане цілком можливим!) І кого у цей же день (якщо час дозволяє), або на наступний день на комфортабельному автомобілі, в супроводі нашого фахівця ви відвідуєте величезні торгові центри, в яких розташовані тисячі шоу-румів китайських виробників. Спочатку це центри меблів, потім світла, сантехніки, будматеріалів, текстилю ... Можна і в іншому порядку - як забажаєте. Зробивши вибір, наша компанія перевірить потенційних постачальників на благонадійність, і після цього можна буде вносити застави. Як правило, застави складають близько 30%. Вибравши все, що було потрібно, ви спокійно летите додому, а ми залишаємося чекати закінчення виробництва, щоб потім їхати на заводи і перевіряти якість виготовленого товару. УВАГА! Ми перевіряємо абсолютно кожен предмет купленої вами меблів. Ми уважно фіксуємо все і потім надсилаємо Вам фотозвіт з коментарями. Вивчаючи звіти наших фахівців, ви зрозумієте, що жоден предмет, куплений вами в Китаї, що не вислизне від досвідченого погляду наших співробітників. Після перевірки меблів можна переводити залишилися 70% вартості замовлення. Наступний етап - завантаження в контейнер. Це дуже важливий етап. Ви можете скільки завгодно ретельно перевіряти меблі і люстри, але ... все може разбабахаться в контейнері в тартарари, якщо ви не зможете його завантажити професійно. Якщо ви працюєте з фахівцями меблевого будинку "Гранат" - вам нема чого боятися. Відгуки клієнтів про нашу роботу як там не є добрі. Ми пишаємося своїм добрим ім'ям, своїм трепетним і уважним підходом до справи. Наш девіз в роботі - як для себе.

Безліч позитивних відгуків від фабрик і клієнтів про успішну роботу з Меблевим домом "Гранат" стало підставою прийняття нашої компанії у Всекитайську асоціацію виробників меблів. Ми також є членами меблевих асоціацій США і Росії. На сьогоднішній день ми єдина компанія з російським капіталом, прийнята в ці асоціації. Ми дорожимо партнерськими відносинами з Асоціаціями і регулярно беремо участь в заходах, ними проводяться. Це дозволяє нам отримувати багатий досвід, який йде на користь нашим клієнтам. Саме тому вся яку ми постачаємо меблі приходить в належному стані!

Детальну інформацію про нашу компанію і меблевих турах в Китай читайте на нашому сайті www.domgranat.ru або дзвоніть нам за телефоном: +7 (495) 795-61-31 - ми відповімо на всі ваші запитання.

хочете купити меблі в Китаї зі значною економією? Меблевий тур в Китай з меблевим будинком "Гранат" - ваш варіант. Прилітайте, ми вас чекаємо!


Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%?
Не вірите?
Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%?
Не вірите?
Чи знаєте ви, що сьогодні гарні меблі можна купити з економією до 500%?
Не вірите?
Ви зіткнулися з необхідністю меблювання заміського будинку, квартири, ресторану, бару чи готелю?
Як все проходить?

Новости