Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готичні прикраси від Faith and Kelly

Ювелірні вироби під старовину все більше набирають обертів. Останнім часом відомі дизайнери повертаються до вікторіанському і візантійського стилю і втілюють його в своїх аксесуарах і прикрасах. Великі кільця і ​​браслети, розкішні сережки складної будови і важкі колье- все це може сподобатися сучасним дівчатам. Їх часто використовують в популярних серіалах, таких як "Гра Престолів".

Однією з улюблених деталей цього часу серед сучасних стилістів часто є корона Однією з улюблених деталей цього часу серед сучасних стилістів часто є корона. Можливо, тому що вона робить образ більш владним, ми можемо спостерігати безліч варіацій цієї деталі. Наприклад, ювелірний дім Christian Dior, а зокрема дизайнер Віктуар де Кастелане, недавно представили осінньо-зимову колекцію з величезною кількістю дорогоцінних каменів на кулонах і кільцях, які повторюють форму черепа, хреста, серця і популярні старовинні візерунки. А на одному з показів моделі навіть постали в шикарних сукнях і золотих коронах. Імениті Дольче і Габбана також надихнулися цією епохою, їх варіація вікторіанських прикрас під назвою a'la Russe викликала фурор, так само як і ювелірні вироби від Oscar dela Renta того сезону.

Одночасно з цим, готичні прикраси вже не перший сезон залишаються популярними серед шанувальників біжутерії та аксесуарів. Головними атрибутами даного стилю є хрести, шипи, черепа, герби середньовіччя і мечі, які можуть надавати як романтичний характер, так і брутально-агресивний. Такі вироби зазвичай виконують з срібла, білого золота або металу і прикрашаються дорогими каменями, іноді деталі штучно состаривают.

Побачивши популярність даної тематики, ми зустрілися з популярним в США ювелірним дизайнером, яка, пропрацювавши кілька років під відомим брендами в Нью-Йорку, відкрила свій власний ювелірний бізнес і створює унікальні вироби для різних знаменитостей.

Нещодавно ми розмовляли з президентом компанії Bvlgari Альбертом Феста, він розповів, що вони не іщят популярності у всіх верствах населення і впевнені, що певна група зацікавлених людей буде постійно купувати їхню продукцію. Ми б хотіли дізнатися ваші думки з приводу коментаря містера Феста. Ваша компанія базується на аналогічних принципах? Що ви вибирали спочатку, стиль або аудиторію, на яку буде спрямована компанія?

Я думаю справа, яку він робить дуже важливо, це є специфікою їх бренду, його поглядом на бизнес. згодна з його і вашими словами, що в підсумку дана робота повинна звернутися до определеной групі людей.Я б хотіла щоб мої прикраси могли купити багато , але при цьому я розумію, що якість і дизайн унікальні, це означає, що вартість біжутерії велика і дозволити собі її може тільки певна група людей. Я пропоную певний стиль життя. Я бачу як багато брендів женуться за аудиторією, яка може придбати массмаркет, але це не працює з ювелірними виробами рівня Buccellati і Bvglari.

Хто є ідеальним особою / дівчиною, яка буде носити ваші прикраси Хто є ідеальним особою / дівчиною, яка буде носити ваші прикраси?

Вона витончена, освічена, любляча подорожі, розуміюча мистецтво, швидше за все Европейка, високий рівень у всьому.

Хто є ідеальною зіркою для ваших прикрас?

Кейт Бланшет, у неї прекрасний стиль, Єва Грін, Ізабель Аджані часів фільму про королеву Марго

Звичайно ж, як все артистичні люди ви любите творити, але вам також необхідно продавати ізделія.Так як ви знаходите баланс ціни з виробництвом?

Я намагаюся проізвдіть екстраординарні вироби і ніколи не отримую коментарі про їх дорожнечі, так що я думаю, що досягла мети.

Розкажіть про вашу історії успеха.Что змусило піти з великої компанії і піти своєю дорогою?

20 років я була головним мерчандайзером у великій мануфактурної компанії в Нью-Йорку з оборотом 200 мільйонів на рік. Більшість відомих марок, як JCPenny не виробляють прикраси самі, вони замовляють їх на замовлення за своїм дизайном у великих ювелірних компаній. Працюючи на массмаркет, у мене не було можливості проявити мою креативність. Я вирішила почати свою власну справу. Те, чим я займаюся зараз, координально відрізняється від того, чим я займалася останні 20 років. Це набагато витонченішими і уникальнее. Я освоїла виготовлення ювелірних виробів досконало. Процес виготовлення масової біжутерії і дорогоцінних прикрас однаковий, і я рада, що я отримала цей досвід на моє минуле місце роботи. 20 років я була головним мерчандайзером у великій мануфактурної компанії в Нью-Йорку з оборотом 200 мільйонів на рік

Скільки сміливості необхідно для цього?

Величезна кількість. Це було найстрашнішим, що я коли-небудь робила.

Я й гадки не мала, що означає почати свій власний бізнес з нуля без великої компанії за спиною. Це дуже складно. Я знаю набагато більше, ніж знала до цього.

Коли ви зрозуміли, що пора починати свою власну справу?

Я розуміла що справа, яким я займалася, більше не робить мене счатлівой, що мені потрібно рости, я повинна випробувати себе. Це було необхідністю для мене.

Який бренд ювелірних виробів є вашим улюбленим?

Buccellati вони мають міцні зв'язки з королівською темою і традиціями

Як багато часу займає створення одного ювелірного виробу?

У мене багато складних деталей, один виріб може займає від місяця до року.

Звідки ви черпаєте натхнення?

З книг і світової архітектури З книг і світової архітектури. Колони, купола, собори та інші деталі. Особливо люблю давньоримський, єгипетський і грецький стиль.

Тобто ви можете прочитати книгу і до вас прийде натхнення?

Я можу подивитися на будь-яку річ, наприклад, на Кока-Колу і до мене прийде натхнення.

Ваша компанія базується на аналогічних принципах?
Що ви вибирали спочатку, стиль або аудиторію, на яку буде спрямована компанія?
Хто є ідеальним особою / дівчиною, яка буде носити ваші прикраси?
Хто є ідеальною зіркою для ваших прикрас?
Так як ви знаходите баланс ціни з виробництвом?
Что змусило піти з великої компанії і піти своєю дорогою?
Скільки сміливості необхідно для цього?
Коли ви зрозуміли, що пора починати свою власну справу?
Який бренд ювелірних виробів є вашим улюбленим?
Звідки ви черпаєте натхнення?

Новости