Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в гості до Санта Клаусу в Рованіємі в Лапландії

  1. З-Петербург - Оулу - Рованіємі - Село Санта Клауса - арктичний зоопарк "Рануа" - С-Петербург
  2. З-Петербург - Оулу - Рованіємі - Село Санта Клауса - арктичний зоопарк "Рануа" - С-Петербург

Тури до Санта Клаусу - головний тур зими
Тури до Санта Клаусу - головний тур зими. Коли наближаються Новорічні канікули, в подорож до Санта Клаусу відправляються сотні тисяч туристів, адже поїздка в гості до Санта Клаусу - жадана мрія кожної дитини і дорослого. Головний Санта Клаус живе в Рівному, в Фінляндії. Село Санта Клауса у Фінляндії - головна резиденція Санта Клауса в світі. Село Санта Клауса в Рованіємі знаходиться за Полярним колом, щоб Санта Клаусу не було жарко. Кожен, хто вирушає в поїздку до Санта Клаусу повинен перетнути цей Полярне коло щоб опинитися на цьому Півночі.
Тур до Санта Клаусу - тур дуже цікавий і багатоплановий. Він може включати в себе не тільки відвідування резиденції Санта Клауса і зустріч з Санта Клаусом, а й п осещеніі Пошти Санта Клауса, куди приходять листи з усього світу, поїздку в зоопарк Санта Клауса - Рануа, де можна побачити всіх полярних мешканців, відвідування Санта парку в крижаному підземеллі, катання на північних оленях, катання в упряжках хасок. Традиційно, в тур до Санта Клаусу, туроператори включають тільки одну екскурсію в резиденцію Санта Клауса і проживання зі сніданками, інші екскурсії, харчування, віза, страховка - оплачуються додаткове, що становить ще половину вартості туру до Санта Клаусу.
Тури в Рівному з відвідуванням резиденції Санта Клауса - провідний напрям нашої компанії. Тому ми включаємо в тур до Санта Клаусу близько 8 екскурсій, друге харчування, візу, страховку. Запрошуємо Вас і Ваших дітей в казку зими - тур до Санта Клаусу!

А також тури до Діда Мороза!

5 днів - автобусний тур

З-Петербург - Оулу - Рованіємі - Село Санта Клауса - арктичний зоопарк "Рануа" - С-Петербург

Дати туру до Санта Клаусу в Рованіємі: 02 січня, 03 січня 2019 р. Найкраща ціна!

Детальніше...

5 днів - автобусний тур для шкільних груп

З-Петербург - Оулу - Рованіємі - Село Санта Клауса - арктичний зоопарк "Рануа" - С-Петербург

Дати туру до Санта Клаусу: 02 січня, 03 січня 2019 р. Найкраща ціна!

Детальніше...

Новости