Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карта Гостя Санкт-Петербурга

Карта Гостя Санкт-Петербурга - це єдина електронна карта для туристів, яка включає в себе відвідування кращих   музеїв   і   екскурсій   ,   електронний транспортний квиток   , Вигідні пропозиції і   знижки

Карта Гостя Санкт-Петербурга - це єдина електронна карта для туристів, яка включає в себе відвідування кращих музеїв і екскурсій , електронний транспортний квиток , Вигідні пропозиції і знижки .

економія коштів

Карта Гостя допомагає організувати самостійну подорож для туриста, який бажає побачити все різноманіття і пишність Північної столиці. При активному відвідуванні музеїв і екскурсій вона дозволить заощадити від 30% і більше витрат на поїздку.

Путівник по місту

У комплект Карти Гостя входить путівник, в ньому ви знайдете опису топових і менш відомих пам'яток. У путівнику також є інформація про знижки, що діють при пред'явленні Карти Гостя і інша корисна інформація. Завантажити путівник можна на головній сторінці сайту.

У путівнику вказані адреси та графіки роботи пам'яток з додатком карти історичного центру міста, що допоможе спланувати найбільш зручний маршрут і провести час з максимальною користю. Видається на 2-х мовах (російська / англійська) і містить відривні купони, які витягуються при відвідуванні музеїв і екскурсій.

транспортний квиток

Карту Гостя можна використовувати в якості електронного транспортного квитка для оплати проїзду в метрополітені та на міських автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах. Для початку користування потрібно поповнити баланс Карти в касах і електронних терміналах на будь-якій станції метро. Термін дії транспортного квитка в складі Карти Гостя - 3 роки з моменту останнього поповнення балансу. Для оплати проїзду карту можна використовувати і до, і після її активації в музеях.

Купити Карту Гостя ви можете в театральних касах за адресами:

Новости