Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де годувати іноземця

  1. сніданки
  2. По дорозі
  3. По російськи
  4. На рідкому паливі

Питання харчування для приїхали з-за кордону друзів стоїть руба: хочеться показати все і відразу, зробити акцент на російській кухні і ввечері повеселитися. Розповідаємо, куди їх варто вести по ситуації. Питання харчування для приїхали з-за кордону друзів стоїть руба: хочеться показати все і відразу, зробити акцент на російській кухні і ввечері повеселитися

Сніданок в Prscco Bar

сніданки

ігристі

В Prscco Bar з відкриття і до 14:00 подають, мабуть, самі ігристі сніданки на П'ятницькій. Всього за 350 р. тут можна з'їсти омлет або яєчню в парі з однією з популярних Брускети і запити келихом охолодженого просекко. Що може бути краще на самому початку спекотного літнього дня?

Супер-ЗСЖ

Меню сніданків в ресторані Юлії Висоцької Food Embassy стартує зі смузі. Перцева м'ята і луговий мед, мигдальне молоко і шпинат, полуниця і ягоди годжі, конопляний протеїн і фініки, печений гарбуз і арахіс - суцільне здоров'я. Далі йдуть ласа класика (сирники, омлети, круасани з сьомгою) і корисне меню для тих, хто в темі (гранола, оладки з банана). Навіть вино тут «сільське», відразу кілька петнатов, натурального ігристого вина першого бродіння.

Фантазії на тему

В Dante Kitchen + Bar по будням до полудня, по вихідним до 14:00 снідають не менше елегантно, ніж вечеряють. Домашня запіканка з мусом з білого шоколаду, ягодами і малиновою пудрою тане в роті. Вівсянку подають з пряною грушею і ваніллю. Асаї боул зі свіжими ягодами, бананом і Гранола - немов «веселка» в тарілці для любителів легких і корисних страв. Тим, хто на сніданок віддає перевагу більш щільні страви, припадуть до смаку ньокки з сиром таледжо, хрустким яйцем пашот і соусом песто. Додатково до всього можна замовити фірмову Пінці і бестселери основного меню. Келих ігристого для настрою або більш бюджетний сгроппіно з сорбетом на вибір зроблять день.

Закусочна «Ракета» на Білоруському вокзалі

По дорозі

Якщо в програмі намічені переїзди по залізниці, то варто відвести трохи часу для якісного перекусу. На Курськом, Білоруському, Ленінградському, Павелецькому вокзалі відкрилися швидкі закусочні з вином «Ракета» . Готують бургери з котлетами з яловичини праймбіф, вегетаріанські та навіть десертні, сендвічі, Мілкшейк, мікси соків і смузі, кава і морозиво. При середньому чеку в 350 р. - тільки в шлях. Важливо знати: нова мережа бістро належить White Rabbit Family Бориса Зарькова, чиї White Rabbit і Selfie входять в список 50 кращих ресторанів світу.

Важливо знати: нова мережа бістро належить White Rabbit Family Бориса Зарькова, чиї   White Rabbit   і   Selfie   входять в список 50 кращих ресторанів світу

Садиба-ресторан «Нікіта»

По російськи

Поки на питання «What is Russian cuisine?» Не придумали однозначної відповіді, вирушайте зі своїми іноземними друзями досліджувати всі аспекти цього багатошарового явища. В «Чесної кухні» пробуйте російську кухню з класичними поєднаннями і налягайте на страви з дичини. В «Дюк-Дюк» поринайте, як в теплу перину, в атмосферу одеського благодушності і навертаються форшмаки і борщі. В Savva , Навпроти Великого театру, вирушайте для урочистої вечері, щоб побачити, як проста російська кухня стає гастрономічною симфонією в руках шеф-кухаря Андрія Шмакова. У садибі-ресторані "Микита" відважно пробуйте всі доступні настоянки і наливки, закусуйте їх строганиною з муксуна і підспівуйте циганам. Закінчуйте вечір в Ruski , Якщо хочете вбити всіх зайців: тут величезна російська піч, інтер'єр, за яким можна розповідати про все культурних кодах Росії і грандіозний вид на нічну Москву з висоти в 354 метра. Не нехтуйте класикою жанру: «Пушкін» , «Dr.Жіваго» і White Rabbit складають блискучу трійцю, по якій можна і потрібно вивчати біографію російської кухні наочно і в розвитку.

Жіваго»   і   White Rabbit   складають блискучу трійцю, по якій можна і потрібно вивчати біографію російської кухні наочно і в розвитку

Ресторан Twins Wine Space

На рідкому паливі

Twins Wine Space - місце для респектабельних вечорів. Тут так багато вина, що довелося завести електронні винні карти на айпадах. Так можна швидко знайти потрібний напій по будь-яким параметрам (сорту винограду, регіону, аромату або ціною). Останні вельми щадні, часто нижче, ніж у постачальників, тому що бар сам везе вино в Росію.

За коктейлями і атмосферою джазового підпільного клубу йдіть в The Bix - нове гаряче містечко на Патріарших. Тут кожен вечір влаштовують живі концерти, а ночами - танці. Дійшло діло до столів і стійок поки не встановлено.

на веранді Molon Lave Live дивляться футбол, закушуючи паси і гольові ситуації сувлаки і Кефтедес, запиваючи їх грецьким вином і пивом, а ще - відмінними коктейлями на теми грецьких міфів. З четверга по суботу тут ще й концерти влаштовують, не гірше афінських музичних клубів.

Що може бути краще на самому початку спекотного літнього дня?

Новости