Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Горошок завжди в моді! | Ательє "Кравець-Профі"

Незважаючи на те, що принт горох зовсім не відрізняється новизною, він практично ніколи не виходить з моди, його можна сміливо віднести до розділу "вічні тренди".

Горох завжди виглядає незвично, особливо якщо це контрастні поєднання. Але головне - не переборщити, його не повинно бути багато! Дрібний горошок і великий горох, класичний чорно-білий або пустотливий кольоровий - в моді будь-який варіант на ваш смак. Але чорно-біле забарвлення буде актуальна завжди. Для роботи, навчання або ділової зустрічі вибирайте білі і пастельні блузи в горох, для побачення - довге чорне плаття з напівпрозорої тканини в білий горошок, для клубу або вечірки - модні спідниці, шорти, міні-сукні в найрізноманітніших варіаціях цього принта.

Горох популярний в будь-якому поєднанні, але не слід забувати, про актуальність аксесуарів і взуття в горох. Це можуть бути чоботи, туфлі, пояс, браслет і т.п., все буде виглядати, безсумнівно, яскраво і неповторно в поєднанні з однотонною одягом. Це шик!

Для сучасних модниць існує такий новий напрям, як шарфи, окуляри, колготи, рукавички і навіть парасольки в горошок. Ці стильні предмети, в такій колірній гамі, повинні бути присутніми і в вашому гардеробі.

Горох на тканини - малюнок життєрадісний і веселий. Сьогодні, завдяки знайденої свободи, горошку більше не треба чинно розташовуватися на вашому одязі. Мода щедрою рукою розкидала його на звичний шатах, надавши їм зовсім незвичний вигляд. Хочете приклад? Будь ласка!


" назад
Хочете приклад?

Новости