Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

25 кращих міст світу для молоді

  1. 25 кращих міст світу для молоді Для старту успішної кар'єри і всього життя часом просто необхідно...
  2. 2. Сідней
  3. 3. Дубай
  4. 4. Флоренція
  5. 5. Амстердам
  6. 6. Перт
  7. 7. Барселона
  8. 8. Стамбул
  9. 9. Сан-Паулу
  10. 10. Рим
  11. 11. Монреаль
  12. 12. Остін
  13. 13. Буенос-Айрес
  14. 14. Токіо
  15. 15. Лондон
  16. 16. Сіетл
  17. 17. Лос-Анджелес
  18. 18. Прага
  19. 19. Париж
  20. 20. Даллас
  21. 21. Афіни
  22. 22. Нью-Йорк
  23. 23. Торонто
  24. 24. Берлін
  25. 25. Сан-Франциско
  26. 25 кращих міст світу для молоді
  27. 1. Відень
  28. 2. Сідней
  29. 3. Дубай
  30. 4. Флоренція
  31. 5. Амстердам
  32. 6. Перт
  33. 7. Барселона
  34. 8. Стамбул
  35. 9. Сан-Паулу
  36. 10. Рим
  37. 11. Монреаль
  38. 12. Остін
  39. 13. Буенос-Айрес
  40. 14. Токіо
  41. 15. Лондон
  42. 16. Сіетл
  43. 17. Лос-Анджелес
  44. 18. Прага
  45. 19. Париж
  46. 20. Даллас
  47. 21. Афіни
  48. 22. Нью-Йорк
  49. 23. Торонто
  50. 24. Берлін
  51. 25. Сан-Франциско
  52. 25 кращих міст світу для молоді
  53. 1. Відень
  54. 2. Сідней
  55. 3. Дубай
  56. 4. Флоренція
  57. 5. Амстердам
  58. 6. Перт
  59. 7. Барселона
  60. 8. Стамбул
  61. 9. Сан-Паулу
  62. 10. Рим
  63. 11. Монреаль
  64. 12. Остін
  65. 13. Буенос-Айрес
  66. 14. Токіо
  67. 15. Лондон
  68. 16. Сіетл
  69. 17. Лос-Анджелес
  70. 18. Прага
  71. 19. Париж
  72. 20. Даллас
  73. 21. Афіни
  74. 22. Нью-Йорк
  75. 23. Торонто
  76. 24. Берлін
  77. 25. Сан-Франциско

25 кращих міст світу для молоді

Для старту успішної кар'єри і всього життя часом просто необхідно перебувати в потрібному місці в потрібний час. Проведені соціологічні дослідження визначили 25 міст по всьому світу, найбільш придатних для професійного зростання і розваг молоді. Ці міста повинен відвідати кожен, а, можливо, і переїхати в будь-якої з них.

1. Відень

Гарний огляд міста з боку

Одна з найбільших столиць Європи, Відень довгі століття була родовим гніздом Габсбургів , Правителів Австро-Угорської імперії. Ті часи давно канули в Лету, однак жителі міста дбайливо зберігають свої традиції та культурну спадщину віденських геніїв: Моцарта, Бетховена, Шуберта та інших титанів класичної музики. Однак Відень - місто не тільки музеїв і культури, а й шикарних ресторанів, бурхливим нічним життя і безлічі прихованою куточків.

2. Сідней

Сідней - вид зверху

Багато молодих людей вважають Сідней найкращим місцем відпочинку або відправною точкою для великої подорожі по Австралії, від Великого Бар'єрного Рифа до занедбаних пустельних місць континенту. І навіть не варто турбуватися про випадкових укусах неприємних тварюк або дорожньому інциденті - медична допомога не буде коштувати вам ні цента.

3. Дубай

Готель у вигляді парусного судна в Дубаї

Для багатьох туристів Дубай здається екзотичним і дорогим, можливо, це і правда, і неправда. Все залежить від того, що ви хочете там побачити. Безумовно, шопінг - одна з головних причин для поїздки, але не варто забувати і про дивовижну кухні і культурі міста.

4. Флоренція

Флоренція на заході

Самі захоплені мистецтвом та історією молоді люди, безумовно, полюблять культуру Флоренції, її музеї і чудову архітектуру. До того ж, там справді чудова кухня і багато відмінного місцевого вина.

5. Амстердам

сутінковий Амстердам

Протягом останніх десятиліть Амстердам став одним з найвідоміших в світі міст, наповнених радістю і пригодами. Щороку він приваблює мільйони молодих людей, охочих набратися досвіду і спробувати щось нове, не побоюючись за наслідки.

6. Перт

Перт в променях сонця

Перт може захопити захоплюючими екскурсіями, яскравими нічними клубами і чудовими пустельними пляжами на мальовничих берегах Австралії, а перш за все, тихою і невимушеній життям міста. Прекрасне місце для відпочинку душею і тілом.

7. Барселона

Літо в Барселоні

Барселона сповнена магазинів, барів і ресторанів на будь-який смак і побажання. Неповторна архітектура і численні унікальні пляжі полонять кожного, хто хоча б раз побував у цьому місті. Ну і, звичайно, не варто забувати про знамениту футбольну команду, у якої мільйони прихильників по всьому світу.

8. Стамбул

Зачаровує захід у Стамбулі

У Стамбулі є все: більше двох тисяч років історії, культури і традицій, дивовижні пам'ятники, божевільна нічне життя і незабутні краси. До цього міжконтинентального мегаполісу з неймовірною сумішшю культур неможливо ставитися байдуже, особливо якщо ви молоді і горите бажанням дізнатися і спробувати все нове.

9. Сан-Паулу

Незабутній відпочинок на пляжі в Сан-Паулу

Майже двадцятимільйонний мегаполіс Сан-Паулу - немов вулик веселощів нічного життя і великого культурного досвіду. Він є одним з найбагатших міст південної півкулі і самої привабливою приманкою для молоді всієї Бразилії і Південної Америки.

10. Рим

Фонтан Треві в Римі

Майже три тисячі років Вічне місто, столиця і найбільший мегаполіс Італії, має великий вплив на весь світ. Чудові палаци, дивовижні храми, величні римські руїни, численні статуї і фонтани - все це неймовірно багату спадщину і вселенська атмосфера робить Рим найбільш відвідуваною столицею Європи і всього світу. Плюс зростаюча нічне життя і просто рай для шопінгу точно зроблять ваше подорож незабутнім!

11. Монреаль

Нічний Монреаль

Монреаль - найбільший мегаполіс Канади з дуже багатою культурою та історією і заслуженою репутацією одного з найжвавіших міст Північної Америки. Монреаль налічує чотири мільйони жителів і є другим за чисельністю франкомовним містом в світі після Парижа. Власне, його так і називають - Канадський Париж.

12. Остін

Міст Енн Річардс в Остіні

Цей другий по впорядкованості місто США пропонує велику кількість високооплачуваних робочих місць. До того ж, він знаменитий неймовірно красивими блондинками. Додайте ще просту і корисну техаський їжу, дешеве пиво і відмінну музику - і ви вже знаєте, куди відправлятися за щасливою зіркою.

13. Буенос-Айрес

Жвава вулиця в Буенос-Айресі

Столиця Аргентини, батьківщина танго і Дієго Марадони і один з найбільших міст Латинської Америки, Буенос-Айрес привабливий своєю культурою і різноманітним нічним життям, а також може стати відправною точкою для захоплюючої подорожі по всій країні.

14. Токіо

Токійська телевежа Tokyo Tower

Багато завзяті мандрівники називають Токіо другим Нью-Йорком і нової «столицею світу». Можливо, це не абсолютна правда, але якщо вам до душі високі технології, вогні великого міста, божевільні пробки, нескінченні магазини і дивна, але вишукана кухня, то, звичайно, Токіо - найкраще місто для вас.

15. Лондон

Вид на Лондон з висоти пташиного польоту

Лондон - мабуть, найбільш багатонаціональне місто в Європі з великою кількістю знаменитих по всьому світу пам'яток і видів діяльності. Практично неможливо познайомитися з усією художньої і музичної культурою англійської столиці хоча б тільки двадцятого століття або спробувати все, що пропонується туристам, за один візит. Сюди доведеться повернутися, і якщо ви сміливі і з оптимізмом справляєтеся з огидною погодою, то можете навіть закохатися в це місто настільки, щоб захотіти провести в ньому все своє життя.

16. Сіетл

Вежа Space Needle в Сіетлі

На початку дев'яностих років минулого століття зліт музичного стилю «гранж», родоначальником якого став Курт Кобейн , Зробив Сіетл одним з найпопулярніших місць серед юних шанувальників цього напрямку. І зараз, через двадцять років, Смарагдове місто, як і раніше популярний серед молоді через низький рівень безробіття і дешевої життя.

17. Лос-Анджелес

Нічний Лос-Анджелес

Життя в Лос-Анджелесі, звичайно, недешева, та й громадський транспорт залишає бажати кращого, але все-таки «місто ангелів» володіє кращими розвагами: від студій Голівуду і місць з живою музикою до прекрасних пляжів і гірських стежок. Не можна точно сказати, наскільки великий вантаж слави і гламуру на плечах Лос-Анджелеса, але в ньому виразно є щось магічне, що приваблює сотні тисяч молодих людей з усього світу приїхати в це місто і в підсумку залишитися.

18. Прага

Карлів міст у Празі

Прага широко відома своєю дивовижною красою і пишними будівлями, проте тут є і жвава нічне життя. Коли закриваються багаті магазини і музеї, життя з настанням темряви не припиняється: до послуг молоді всього світу залишаються численні клуби і бари, відомі відмінним і, що важливо, дешевим пивом.

19. Париж

Фонтан на тлі Ейфелевої вежі в Парижі

Парижани відомі своїм незалежним стилем і гордістю, подібної лише жителям зовсім небагатьох міст світу. Вони не вибачаються за насолоду життям з самого юного віку. Прогулявшись по Монмартру, погрівшись на сонечку на набережній Сени, поговоривши з місцевими жителями на ринках в Ле Маре, ви більше не зможете навіть уявити собі інший спосіб життя.

20. Даллас

Гарний нічний вид на Даллас

У Далласі ви знайдете найдешевший газ в США - менше, ніж за 2.70 доларів. А ще це один з наймолодших міст країни, тому вас чекають безліч нічних клубів і ресторанів. Вперед, ковбої!

21. Афіни

Огляд з висоти на нічні Афіни

Незважаючи на затяжну економічну кризу в країні, Афіни все настільки ж привабливі своєю найдавнішою культурою, дивовижними пам'ятками, на які можна милуватися цілий день, найдовшою береговою лінією в Європі і модним розважальним центром міста, яке ніколи не спить і сповнений молодих людей. Крім того, практично весь рік тут стоїть прекрасна погода.

22. Нью-Йорк

Вогні нічного Нью-Йорка

Мабуть, неможливо в декількох рядках пояснити, чому Нью-Йорк - один з кращих міст в світі для молоді, хоча б тому, що можна навести не менше двадцяти п'яти доказів, чому це місто - найкращий в світі взагалі. Навряд чи він отримав би звання столиці світу і названий був містом, яке ніколи не спить, просто так, без будь-якої причини.

23. Торонто

Вид на блискучий Торонто видали

Торонто - місто велике, і, ймовірно, ви знайдете в ньому всього потроху, особливо якщо молоді і повні енергії. У п'ятимільйонному місті величезна кількість магазинів і різних закладів для задоволення всіх потреб його жителів, але не варто забувати, що взимку температура там опускається досить низько, тому краще заздалегідь підготуватися, якщо ви вирішите переїхати туди.

24. Берлін

Бранденбурзькі ворота в Берліні

Берлін описати непросто, і тільки побувавши там, можна відчути всю його дивовижну енергію і атмосферу. У німецькій столиці можна провести в клубах всю ніч, так як у них немає певного часу закриття, і тільки вам вирішувати, коли пора повертатися додому. Велика частина з восьми мільйонів щорічних відвідувачів Берліна - молоді люди, адже це місто по праву визнаний одним з найбільш жвавих і веселих для життя.

25. Сан-Франциско

Гарний вид на Сан-Франциско з зеленого пагорба

Деякі кажуть, що Сан-Франциско - будинок, де є всього потроху. Неважливо, живете ви тут вже довгий час або вперше приїхали, ви все одно полюбите це місто. Сан-Франциско славиться високою заробітною платою, комфортним транспортом і зручно розташованими ресторанами і розважальними закладами. Це один з найбільш вільних міст світу, де немає дискримінації людей за соціальним статусом або кольором шкіри.

25 кращих міст світу для молоді

Для старту успішної кар'єри і всього життя часом просто необхідно перебувати в потрібному місці в потрібний час. Проведені соціологічні дослідження визначили 25 міст по всьому світу, найбільш придатних для професійного зростання і розваг молоді. Ці міста повинен відвідати кожен, а, можливо, і переїхати в будь-якої з них.

1. Відень

Гарний огляд міста з боку

Одна з найбільших столиць Європи, Відень довгі століття була родовим гніздом Габсбургів , Правителів Австро-Угорської імперії. Ті часи давно канули в Лету, однак жителі міста дбайливо зберігають свої традиції та культурну спадщину віденських геніїв: Моцарта, Бетховена, Шуберта та інших титанів класичної музики. Однак Відень - місто не тільки музеїв і культури, а й шикарних ресторанів, бурхливим нічним життя і безлічі прихованою куточків.

2. Сідней

Сідней - вид зверху

Багато молодих людей вважають Сідней найкращим місцем відпочинку або відправною точкою для великої подорожі по Австралії, від Великого Бар'єрного Рифа до занедбаних пустельних місць континенту. І навіть не варто турбуватися про випадкових укусах неприємних тварюк або дорожньому інциденті - медична допомога не буде коштувати вам ні цента.

3. Дубай

Готель у вигляді парусного судна в Дубаї

Для багатьох туристів Дубай здається екзотичним і дорогим, можливо, це і правда, і неправда. Все залежить від того, що ви хочете там побачити. Безумовно, шопінг - одна з головних причин для поїздки, але не варто забувати і про дивовижну кухні і культурі міста.

4. Флоренція

Флоренція на заході

Самі захоплені мистецтвом та історією молоді люди, безумовно, полюблять культуру Флоренції, її музеї і чудову архітектуру. До того ж, там справді чудова кухня і багато відмінного місцевого вина.

5. Амстердам

сутінковий Амстердам

Протягом останніх десятиліть Амстердам став одним з найвідоміших в світі міст, наповнених радістю і пригодами. Щороку він приваблює мільйони молодих людей, охочих набратися досвіду і спробувати щось нове, не побоюючись за наслідки.

6. Перт

Перт в променях сонця

Перт може захопити захоплюючими екскурсіями, яскравими нічними клубами і чудовими пустельними пляжами на мальовничих берегах Австралії, а перш за все, тихою і невимушеній життям міста. Прекрасне місце для відпочинку душею і тілом.

7. Барселона

Літо в Барселоні

Барселона сповнена магазинів, барів і ресторанів на будь-який смак і побажання. Неповторна архітектура і численні унікальні пляжі полонять кожного, хто хоча б раз побував у цьому місті. Ну і, звичайно, не варто забувати про знамениту футбольну команду, у якої мільйони прихильників по всьому світу.

8. Стамбул

Зачаровує захід у Стамбулі

У Стамбулі є все: більше двох тисяч років історії, культури і традицій, дивовижні пам'ятники, божевільна нічне життя і незабутні краси. До цього міжконтинентального мегаполісу з неймовірною сумішшю культур неможливо ставитися байдуже, особливо якщо ви молоді і горите бажанням дізнатися і спробувати все нове.

9. Сан-Паулу

Незабутній відпочинок на пляжі в Сан-Паулу

Майже двадцятимільйонний мегаполіс Сан-Паулу - немов вулик веселощів нічного життя і великого культурного досвіду. Він є одним з найбагатших міст південної півкулі і самої привабливою приманкою для молоді всієї Бразилії і Південної Америки.

10. Рим

Фонтан Треві в Римі

Майже три тисячі років Вічне місто, столиця і найбільший мегаполіс Італії, має великий вплив на весь світ. Чудові палаци, дивовижні храми, величні римські руїни, численні статуї і фонтани - все це неймовірно багату спадщину і вселенська атмосфера робить Рим найбільш відвідуваною столицею Європи і всього світу. Плюс зростаюча нічне життя і просто рай для шопінгу точно зроблять ваше подорож незабутнім!

11. Монреаль

Нічний Монреаль

Монреаль - найбільший мегаполіс Канади з дуже багатою культурою та історією і заслуженою репутацією одного з найжвавіших міст Північної Америки. Монреаль налічує чотири мільйони жителів і є другим за чисельністю франкомовним містом в світі після Парижа. Власне, його так і називають - Канадський Париж.

12. Остін

Міст Енн Річардс в Остіні

Цей другий по впорядкованості місто США пропонує велику кількість високооплачуваних робочих місць. До того ж, він знаменитий неймовірно красивими блондинками. Додайте ще просту і корисну техаський їжу, дешеве пиво і відмінну музику - і ви вже знаєте, куди відправлятися за щасливою зіркою.

13. Буенос-Айрес

Жвава вулиця в Буенос-Айресі

Столиця Аргентини, батьківщина танго і Дієго Марадони і один з найбільших міст Латинської Америки, Буенос-Айрес привабливий своєю культурою і різноманітним нічним життям, а також може стати відправною точкою для захоплюючої подорожі по всій країні.

14. Токіо

Токійська телевежа Tokyo Tower

Багато завзяті мандрівники називають Токіо другим Нью-Йорком і нової «столицею світу». Можливо, це не абсолютна правда, але якщо вам до душі високі технології, вогні великого міста, божевільні пробки, нескінченні магазини і дивна, але вишукана кухня, то, звичайно, Токіо - найкраще місто для вас.

15. Лондон

Вид на Лондон з висоти пташиного польоту

Лондон - мабуть, найбільш багатонаціональне місто в Європі з великою кількістю знаменитих по всьому світу пам'яток і видів діяльності. Практично неможливо познайомитися з усією художньої і музичної культурою англійської столиці хоча б тільки двадцятого століття або спробувати все, що пропонується туристам, за один візит. Сюди доведеться повернутися, і якщо ви сміливі і з оптимізмом справляєтеся з огидною погодою, то можете навіть закохатися в це місто настільки, щоб захотіти провести в ньому все своє життя.

16. Сіетл

Вежа Space Needle в Сіетлі

На початку дев'яностих років минулого століття зліт музичного стилю «гранж», родоначальником якого став Курт Кобейн , Зробив Сіетл одним з найпопулярніших місць серед юних шанувальників цього напрямку. І зараз, через двадцять років, Смарагдове місто, як і раніше популярний серед молоді через низький рівень безробіття і дешевої життя.

17. Лос-Анджелес

Нічний Лос-Анджелес

Життя в Лос-Анджелесі, звичайно, недешева, та й громадський транспорт залишає бажати кращого, але все-таки «місто ангелів» володіє кращими розвагами: від студій Голівуду і місць з живою музикою до прекрасних пляжів і гірських стежок. Не можна точно сказати, наскільки великий вантаж слави і гламуру на плечах Лос-Анджелеса, але в ньому виразно є щось магічне, що приваблює сотні тисяч молодих людей з усього світу приїхати в це місто і в підсумку залишитися.

18. Прага

Карлів міст у Празі

Прага широко відома своєю дивовижною красою і пишними будівлями, проте тут є і жвава нічне життя. Коли закриваються багаті магазини і музеї, життя з настанням темряви не припиняється: до послуг молоді всього світу залишаються численні клуби і бари, відомі відмінним і, що важливо, дешевим пивом.

19. Париж

Фонтан на тлі Ейфелевої вежі в Парижі

Парижани відомі своїм незалежним стилем і гордістю, подібної лише жителям зовсім небагатьох міст світу. Вони не вибачаються за насолоду життям з самого юного віку. Прогулявшись по Монмартру, погрівшись на сонечку на набережній Сени, поговоривши з місцевими жителями на ринках в Ле Маре, ви більше не зможете навіть уявити собі інший спосіб життя.

20. Даллас

Гарний нічний вид на Даллас

У Далласі ви знайдете найдешевший газ в США - менше, ніж за 2.70 доларів. А ще це один з наймолодших міст країни, тому вас чекають безліч нічних клубів і ресторанів. Вперед, ковбої!

21. Афіни

Огляд з висоти на нічні Афіни

Незважаючи на затяжну економічну кризу в країні, Афіни все настільки ж привабливі своєю найдавнішою культурою, дивовижними пам'ятками, на які можна милуватися цілий день, найдовшою береговою лінією в Європі і модним розважальним центром міста, яке ніколи не спить і сповнений молодих людей. Крім того, практично весь рік тут стоїть прекрасна погода.

22. Нью-Йорк

Вогні нічного Нью-Йорка

Мабуть, неможливо в декількох рядках пояснити, чому Нью-Йорк - один з кращих міст в світі для молоді, хоча б тому, що можна навести не менше двадцяти п'яти доказів, чому це місто - найкращий в світі взагалі. Навряд чи він отримав би звання столиці світу і названий був містом, яке ніколи не спить, просто так, без будь-якої причини.

23. Торонто

Вид на блискучий Торонто видали

Торонто - місто велике, і, ймовірно, ви знайдете в ньому всього потроху, особливо якщо молоді і повні енергії. У п'ятимільйонному місті величезна кількість магазинів і різних закладів для задоволення всіх потреб його жителів, але не варто забувати, що взимку температура там опускається досить низько, тому краще заздалегідь підготуватися, якщо ви вирішите переїхати туди.

24. Берлін

Бранденбурзькі ворота в Берліні

Берлін описати непросто, і тільки побувавши там, можна відчути всю його дивовижну енергію і атмосферу. У німецькій столиці можна провести в клубах всю ніч, так як у них немає певного часу закриття, і тільки вам вирішувати, коли пора повертатися додому. Велика частина з восьми мільйонів щорічних відвідувачів Берліна - молоді люди, адже це місто по праву визнаний одним з найбільш жвавих і веселих для життя.

25. Сан-Франциско

Гарний вид на Сан-Франциско з зеленого пагорба

Деякі кажуть, що Сан-Франциско - будинок, де є всього потроху. Неважливо, живете ви тут вже довгий час або вперше приїхали, ви все одно полюбите це місто. Сан-Франциско славиться високою заробітною платою, комфортним транспортом і зручно розташованими ресторанами і розважальними закладами. Це один з найбільш вільних міст світу, де немає дискримінації людей за соціальним статусом або кольором шкіри.

25 кращих міст світу для молоді

Для старту успішної кар'єри і всього життя часом просто необхідно перебувати в потрібному місці в потрібний час. Проведені соціологічні дослідження визначили 25 міст по всьому світу, найбільш придатних для професійного зростання і розваг молоді. Ці міста повинен відвідати кожен, а, можливо, і переїхати в будь-якої з них.

1. Відень

Гарний огляд міста з боку

Одна з найбільших столиць Європи, Відень довгі століття була родовим гніздом Габсбургів , Правителів Австро-Угорської імперії. Ті часи давно канули в Лету, однак жителі міста дбайливо зберігають свої традиції та культурну спадщину віденських геніїв: Моцарта, Бетховена, Шуберта та інших титанів класичної музики. Однак Відень - місто не тільки музеїв і культури, а й шикарних ресторанів, бурхливим нічним життя і безлічі прихованою куточків.

2. Сідней

Сідней - вид зверху

Багато молодих людей вважають Сідней найкращим місцем відпочинку або відправною точкою для великої подорожі по Австралії, від Великого Бар'єрного Рифа до занедбаних пустельних місць континенту. І навіть не варто турбуватися про випадкових укусах неприємних тварюк або дорожньому інциденті - медична допомога не буде коштувати вам ні цента.

3. Дубай

Готель у вигляді парусного судна в Дубаї

Для багатьох туристів Дубай здається екзотичним і дорогим, можливо, це і правда, і неправда. Все залежить від того, що ви хочете там побачити. Безумовно, шопінг - одна з головних причин для поїздки, але не варто забувати і про дивовижну кухні і культурі міста.

4. Флоренція

Флоренція на заході

Самі захоплені мистецтвом та історією молоді люди, безумовно, полюблять культуру Флоренції, її музеї і чудову архітектуру. До того ж, там справді чудова кухня і багато відмінного місцевого вина.

5. Амстердам

сутінковий Амстердам

Протягом останніх десятиліть Амстердам став одним з найвідоміших в світі міст, наповнених радістю і пригодами. Щороку він приваблює мільйони молодих людей, охочих набратися досвіду і спробувати щось нове, не побоюючись за наслідки.

6. Перт

Перт в променях сонця

Перт може захопити захоплюючими екскурсіями, яскравими нічними клубами і чудовими пустельними пляжами на мальовничих берегах Австралії, а перш за все, тихою і невимушеній життям міста. Прекрасне місце для відпочинку душею і тілом.

7. Барселона

Літо в Барселоні

Барселона сповнена магазинів, барів і ресторанів на будь-який смак і побажання. Неповторна архітектура і численні унікальні пляжі полонять кожного, хто хоча б раз побував у цьому місті. Ну і, звичайно, не варто забувати про знамениту футбольну команду, у якої мільйони прихильників по всьому світу.

8. Стамбул

Зачаровує захід у Стамбулі

У Стамбулі є все: більше двох тисяч років історії, культури і традицій, дивовижні пам'ятники, божевільна нічне життя і незабутні краси. До цього міжконтинентального мегаполісу з неймовірною сумішшю культур неможливо ставитися байдуже, особливо якщо ви молоді і горите бажанням дізнатися і спробувати все нове.

9. Сан-Паулу

Незабутній відпочинок на пляжі в Сан-Паулу

Майже двадцятимільйонний мегаполіс Сан-Паулу - немов вулик веселощів нічного життя і великого культурного досвіду. Він є одним з найбагатших міст південної півкулі і самої привабливою приманкою для молоді всієї Бразилії і Південної Америки.

10. Рим

Фонтан Треві в Римі

Майже три тисячі років Вічне місто, столиця і найбільший мегаполіс Італії, має великий вплив на весь світ. Чудові палаци, дивовижні храми, величні римські руїни, численні статуї і фонтани - все це неймовірно багату спадщину і вселенська атмосфера робить Рим найбільш відвідуваною столицею Європи і всього світу. Плюс зростаюча нічне життя і просто рай для шопінгу точно зроблять ваше подорож незабутнім!

11. Монреаль

Нічний Монреаль

Монреаль - найбільший мегаполіс Канади з дуже багатою культурою та історією і заслуженою репутацією одного з найжвавіших міст Північної Америки. Монреаль налічує чотири мільйони жителів і є другим за чисельністю франкомовним містом в світі після Парижа. Власне, його так і називають - Канадський Париж.

12. Остін

Міст Енн Річардс в Остіні

Цей другий по впорядкованості місто США пропонує велику кількість високооплачуваних робочих місць. До того ж, він знаменитий неймовірно красивими блондинками. Додайте ще просту і корисну техаський їжу, дешеве пиво і відмінну музику - і ви вже знаєте, куди відправлятися за щасливою зіркою.

13. Буенос-Айрес

Жвава вулиця в Буенос-Айресі

Столиця Аргентини, батьківщина танго і Дієго Марадони і один з найбільших міст Латинської Америки, Буенос-Айрес привабливий своєю культурою і різноманітним нічним життям, а також може стати відправною точкою для захоплюючої подорожі по всій країні.

14. Токіо

Токійська телевежа Tokyo Tower

Багато завзяті мандрівники називають Токіо другим Нью-Йорком і нової «столицею світу». Можливо, це не абсолютна правда, але якщо вам до душі високі технології, вогні великого міста, божевільні пробки, нескінченні магазини і дивна, але вишукана кухня, то, звичайно, Токіо - найкраще місто для вас.

15. Лондон

Вид на Лондон з висоти пташиного польоту

Лондон - мабуть, найбільш багатонаціональне місто в Європі з великою кількістю знаменитих по всьому світу пам'яток і видів діяльності. Практично неможливо познайомитися з усією художньої і музичної культурою англійської столиці хоча б тільки двадцятого століття або спробувати все, що пропонується туристам, за один візит. Сюди доведеться повернутися, і якщо ви сміливі і з оптимізмом справляєтеся з огидною погодою, то можете навіть закохатися в це місто настільки, щоб захотіти провести в ньому все своє життя.

16. Сіетл

Вежа Space Needle в Сіетлі

На початку дев'яностих років минулого століття зліт музичного стилю «гранж», родоначальником якого став Курт Кобейн , Зробив Сіетл одним з найпопулярніших місць серед юних шанувальників цього напрямку. І зараз, через двадцять років, Смарагдове місто, як і раніше популярний серед молоді через низький рівень безробіття і дешевої життя.

17. Лос-Анджелес

Нічний Лос-Анджелес

Життя в Лос-Анджелесі, звичайно, недешева, та й громадський транспорт залишає бажати кращого, але все-таки «місто ангелів» володіє кращими розвагами: від студій Голівуду і місць з живою музикою до прекрасних пляжів і гірських стежок. Не можна точно сказати, наскільки великий вантаж слави і гламуру на плечах Лос-Анджелеса, але в ньому виразно є щось магічне, що приваблює сотні тисяч молодих людей з усього світу приїхати в це місто і в підсумку залишитися.

18. Прага

Карлів міст у Празі

Прага широко відома своєю дивовижною красою і пишними будівлями, проте тут є і жвава нічне життя. Коли закриваються багаті магазини і музеї, життя з настанням темряви не припиняється: до послуг молоді всього світу залишаються численні клуби і бари, відомі відмінним і, що важливо, дешевим пивом.

19. Париж

Фонтан на тлі Ейфелевої вежі в Парижі

Парижани відомі своїм незалежним стилем і гордістю, подібної лише жителям зовсім небагатьох міст світу. Вони не вибачаються за насолоду життям з самого юного віку. Прогулявшись по Монмартру, погрівшись на сонечку на набережній Сени, поговоривши з місцевими жителями на ринках в Ле Маре, ви більше не зможете навіть уявити собі інший спосіб життя.

20. Даллас

Гарний нічний вид на Даллас

У Далласі ви знайдете найдешевший газ в США - менше, ніж за 2.70 доларів. А ще це один з наймолодших міст країни, тому вас чекають безліч нічних клубів і ресторанів. Вперед, ковбої!

21. Афіни

Огляд з висоти на нічні Афіни

Незважаючи на затяжну економічну кризу в країні, Афіни все настільки ж привабливі своєю найдавнішою культурою, дивовижними пам'ятками, на які можна милуватися цілий день, найдовшою береговою лінією в Європі і модним розважальним центром міста, яке ніколи не спить і сповнений молодих людей. Крім того, практично весь рік тут стоїть прекрасна погода.

22. Нью-Йорк

Вогні нічного Нью-Йорка

Мабуть, неможливо в декількох рядках пояснити, чому Нью-Йорк - один з кращих міст в світі для молоді, хоча б тому, що можна навести не менше двадцяти п'яти доказів, чому це місто - найкращий в світі взагалі. Навряд чи він отримав би звання столиці світу і названий був містом, яке ніколи не спить, просто так, без будь-якої причини.

23. Торонто

Вид на блискучий Торонто видали

Торонто - місто велике, і, ймовірно, ви знайдете в ньому всього потроху, особливо якщо молоді і повні енергії. У п'ятимільйонному місті величезна кількість магазинів і різних закладів для задоволення всіх потреб його жителів, але не варто забувати, що взимку температура там опускається досить низько, тому краще заздалегідь підготуватися, якщо ви вирішите переїхати туди.

24. Берлін

Бранденбурзькі ворота в Берліні

Берлін описати непросто, і тільки побувавши там, можна відчути всю його дивовижну енергію і атмосферу. У німецькій столиці можна провести в клубах всю ніч, так як у них немає певного часу закриття, і тільки вам вирішувати, коли пора повертатися додому. Велика частина з восьми мільйонів щорічних відвідувачів Берліна - молоді люди, адже це місто по праву визнаний одним з найбільш жвавих і веселих для життя.

25. Сан-Франциско

Гарний вид на Сан-Франциско з зеленого пагорба

Деякі кажуть, що Сан-Франциско - будинок, де є всього потроху. Неважливо, живете ви тут вже довгий час або вперше приїхали, ви все одно полюбите це місто. Сан-Франциско славиться високою заробітною платою, комфортним транспортом і зручно розташованими ресторанами і розважальними закладами. Це один з найбільш вільних міст світу, де немає дискримінації людей за соціальним статусом або кольором шкіри.

Новости