Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Швейцарії. Все що потрібно знати про Швейцарію: клімат, курорти, кухня, віза

Неможливо уявити собі сучасну Європу без Швейцарії - дивовижної альпійської країни, яка поєднала в собі сучасність і старовину, починаючи з дивовижною гарної природи і закінчуючи найнадійнішими в світі банками і годинами, смачним сиром і знаменитими гірськолижними курортами

Неможливо уявити собі сучасну Європу без Швейцарії - дивовижної альпійської країни, яка поєднала в собі сучасність і старовину, починаючи з дивовижною гарної природи і закінчуючи найнадійнішими в світі банками і годинами, смачним сиром і знаменитими гірськолижними курортами. Природно, що і готелі Швейцарії повністю відповідають найвищим вимогам світового готельного бізнесу.

Швейцарія знаходиться в Західній Європі. Велика частина цієї країни займають гори: Швейцарське плато, Альпи і гори Півдня. Це один зі світових центрів гірськолижного туризму. У Швейцарії спекотне літо і тепла зима. У горах взимку денна температура коливається від -5 до -10 ° C.

Тури в Швейцарію

Наведено ціни турів на 2 чоловік на 7 ночей з вильотом з Москви

Вибираючи тури в Швейцарію, туристи прагнуть відвідати Женеву , Вале , Берн і Цюріх. Часто купують путівки на оздоровчі курорти до озер Швейцарії. Взимку найпопулярніші гірськолижні курорти Швейцарії - Давос, Гштаад, Гріндельвальд, «Чотири долини» (Вербье, Ненда ня, Вейсона, Ла ЦУМу).

Літак летить з Москви в Женеву близько 4 годин. Час в Швейцарії відстає від московського на дві години.

Авіаквитки в Швейцарію туди і назад

Наведено ціни квитків на 1 людину з вильотом з Берліна

Валюта в Швейцарії - швейцарський франк. В одному швейцарському франку 100 Рапен. За один долар дадуть приблизно 90 Рапен.

Для відвідування Швейцарії потрібна шенгенська віза . Вартість візи до Швейцарії для дорослих - 90 євро, для дітей до 5 років (включно) - 30 євро.

Новости