Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Словаччина: курорт Ясна серед кращих гірськолижних курортів Європи

Словаччина: курорт Ясна серед кращих гірськолижних курортів Європи | TPG Україна

Британська газета «Гардіан» * включила гірськолижний курорт Ясна в список 10 маловідомих місць в Європі, які варто відвідати цієї зими. І це не дивно, адже курорт Ясна - сучасний і один з найбільш розвинених гірськолижних курортів Словаччини. Тут Ви знайдете відпочинок на будь-який смак. А TPG підготував для Вас безліч різноманітних турів до Словаччини !

Курорт Ясна знаходиться в Низьких Татрах, в північній частині Центральної Словаччини, недалеко від міста Липтовски Мікулаш. Курорт налічує 50 кілометрів трас різних рівнів складності. Крім гірськолижного спорту, регіон пропонує туристам багато інших варіантів відпочинку та розваг, в тому числі відвідування природних термальних курортів і найбільшого аквапарку - Татраландія .
Ясна - найбільший словацький гірськолижний комплекс. Тут є комфортні та сучасні канатні дороги, якісні траси і поліпшена інфраструктура. Новинка цього сезону - сучасний спрощений спосіб придбання скіпасів і поява нових «вхідних воріт» на курорт - Центр Ясна. Також в цьому році відбулися зміни в найпершому сноупарке DC snowpark Jasnа. У його нижній частині були розширені дві платформи, після змін рельєфу з'явився третій трамплін. Таким чином, у розпорядженні сноубордистів і любителів фрістайлу з'явилися чотири фристайл-платформи з безліччю перешкод.
Лижники, яким в минулому році сподобалася професійна траса для змагань Скілайн (Skiline), в цьому році знайдуть її на трасі №10 Врбіцка. Туди можна буде потрапити за гондольной канатній дорозі Гранд - Бргліска. Вхід в Скілайн комплекс і в цьому році буде безкоштовним. Після катання Ви можете порівняти час свого спуску і, завдяки функції Skimove, переглянути його ще раз вдома.
Скілайн арена в Ясна є найкращою в Словаччині. Випробувати нові спуски Ви можете, замовивши тур від TPG !

* Британська газета «Гардіан» - щоденна газета, охарактеризована в наукових роботах як впливова, престижна і якісна, одна з найбільш шанованих в світі.

Новости