Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Схили в США. Гірськолижні курорти США. Гірські лижі в США. Відгуки.


Дмитро Крилов:
Вирішили ми в цьому році з'їздити покататися в Америку. З'їздили, покаталися, викладаю наші враження і досвід. Концепцією поїздки було знайомство з гірськими лижами в США. З міркувань вибору кращого, нами були обрані Аспен і Вейл, по ходу справи покаталися також в Бівер Крик. Поїздка була в високий сезон, 11 катальних днів в період з 23 лютого по 6 березня.


Вадим Косолапов aka evil_nn:
«Найбільший сніг на землі» - цей слоган народився десь в офісах місцевих турагентств для опису приголомшливих умов катання поблизу Солт Лейк Сіті, штат Юта. Справедливість цього твердження нам належало перевірити в найближчі 8 днів.

Дмитро Малахов:
Місця, де ми живемо досить рівнинні, тому термін «гори» взятий в лапки. Проте, за всіма даними, цей курорт має найкращою горою (горами) в середній частині США. Тут мені доведеться підкреслити, що мова йде про США і, на жаль, більшості тих, хто читає ці місця важкодоступні ... Проте, враження є, значить і звіту - бути!


Як катаються на лижах в Каліфорнії 2 Віталій Бірюков Бажання трохи доповнити, а в чомусь і в корені змінити огляд, написаний 2 роки тому за підсумками моєї першої і досить малосніжною Каліфорнійської зими, з'явилося ще в кінці минулого сезону, але руки дійшли тільки зараз. За минулий час моє ставлення до гірськолижних курортів Каліфорнії досить сильно змінилося в кращу сторону, про що і піде мова нижче. Як катаються на лижах в Каліфорнії Віталій Бірюков Катаюся я на лижах давно, років 10, більш менш часто і регулярно став кататися років 5 назад, а останні 2 сезони катався майже кожні вихідні. Улюблена і практично єдине місце катання у мене в останні роки було одне - Шерегеш, плюс до цього можна додати пару спусків з Алтайських вершин (Актру і Білуха). Тобто катання "поза трас", фрірайд, цілина це те, що найбільше мені подобається в гірських лижах і те, що я трошки вмію. У цьому сезоні доля закинула мене до Каліфорнії, все гірськолижне спорядження я привіз з собою і практично кожні вихідні також їжджу кататися. Три дня в Тахо, Каліфорнія. [email protected] На кожному курорті від 80 км трас, всього трас (на одному курорті) близько 20 (чорні і сині вливаються в зелені) Підйомники крісельні (див. Фотки). Траси широкі і ідеально рівні. Чорні траси зроблені по науке- крутяк, викочування, крутяк, викочування ... і дуже різні-деякі швидше сині, а деякі стрімкі, та ще захололі (там ніяких викатов- голий необ'їжджений льодовик). А ще є "хвиля" - сніг на хребті у вигляді застиглої хвилі- я не ризикнула. Про те, як на лижах в Штатах катався Олег Рибаков Настрій - саме святкове! Ми в Америці, сьогодні субота. Ми самостійно, ні у кого не питаючи дозволу (чужа все-таки країна-то), їдемо по трансконтинентальної дорозі номер 80 в сторону гір. Наш шлях, повз знаменитої долини Напа, де вино роблять, через Сакраменто, Сакраменто, Сакраме-е-Енто, в сторону штату Невада! Squaw Valley Жора Дубенецький У березні 96-го року мені довелося провести два дні в одному з гірськолижних центрів США - Squaw Valley. Курорт цей розташований серед безлічі великих і дрібних місць для катання, оточуючих лежить на висоті приблизно 1800 метрів красиве озеро Тахо. До цього бував і в цеє, і в Домбай, і на Чегет неодноразово, та й в Італії і у Франції покататися теж довелося. Але враження, отримані в ті два дні виявилися найсильнішими. Юта, Snowbird Юлія Поданєва Як я вже говорила, покататися самій мені не вдалося, так що враженнями поділитися не можу. Але якби у мене заздалегідь перед поїздкою була та інформація, яку я можу надати зараз, мені було б трохи легше там.

© RASC.RU - інформаційно-аналітичний сайт про гірські лижі , 1995-2019

Новости