Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нерухомість на гірськолижних курортах

Болгарія - невелика, але дуже красива країна з виключно різноманітним рельєфом

Болгарія - невелика, але дуже красива країна з виключно різноманітним рельєфом. Тут кожен може знайти для себе заняття до душі - і любителі відпочинку на березі моря, і шанувальники зимових видів спорту, і ті, хто вважає за краще полювання і риболовлю. Від чорноморського узбережжя можна всього за 5 годин їзди по висококласної трасі можна досягти найпопулярніших гірськолижних курортів Болгарії, які нічим не поступаються класичним курортам Швейцарії чи Франції, але набагато дешевше останніх.

Для любителів зимових видів спорту !!! Нерухомість в найзнаменитіших гірськолижних курортах Болгарії.

- Лижний курорт Банско займає перше місце за популярністю серед покупців нерухомості в гірських районах Болгарії.

В основному на ринку Банско пропонуються квартири в закритих комплексах , Які пропонують численні зручності - лижні гардероби, СПА, зовнішні і закриті басейни. Такі об'єкти є хорошою інвестицією з метою здачі в оренду.

У таких комплексах, як правило, локальне парове опалення, в більшості з них а можна насолоджуватися затишком кам ина. Ціни варіюють від 500 до 900 євро за квадратний метр в новозбудованих комплексах. Особливо вигідні на даний момент перепродажу від власників-англійців і ірландців, які, як правило, не затримуються на ринку більше тижня, і, якщо пощастить, можна вигідно придбати двокімнатну квартиру за ціною студії.

У 3-5 км від Банско за прийнятними цінами продаються таунхауси і будинки , Що пропонують всі сучасні зручності.

Банско н аходітся в південно-західній Болгарії, в підніжжі гір Пірін - однієї з найкрасивіших на Балканському півострові, яка є національним заповідником і оголошена ЮНЕСКО світовою природною спадщиною. Банско називають перлиною болгарського туризму, тому що курорт пропонує унікальне поєднання відмінних умов для зимового спорту, збережених болгарських традицій і звичаїв і багатого культурно-історичної спадщини. Незважаючи на альпійський характер Пірину, тут є прекрасні траси різного ступеня складності, починаючи з найлегших і закінчуючи супер-складними, для професіоналів. Загальна довжина трас Банско 14 км.

- Пропозицій по нерухомості в Боровця набагато менше в порівнянні з Банско- це найстаріший болгарський лижний курорт з великими готелями і вже сформованої інфраструктурою. У Боровець на продаж пропонуються головним чином апартаменти в закритих комплексах - люкс, які пропонують своїм мешканцям затишок і комфорт за прийнятними цінами. Об'єкти на території курорту зберігають ціни 900-1000 євро за квадратний метр, тоді як в 10-15 км від Боровець можна купити квартиру за ціною 600-700 євро за кв м.

Самий елітний, на думку багатьох болгар, курорт знаходиться на північних схилах прекрасних гір Ріла на висоті 1350 метрів над рівнем моря, в оточенні вікових хвойних лісів, біля підніжжя найвищої вершини на Балканському півострові - Мусала. Це курорт альпійського типу, що пропонує прекрасні умови для всіх зимових видів спорту - альпійського спуску, крос-кантрі, стрибків з трампліну і біатлону, причому траса для біатлону тут - одна з кращих в світі.

Різні за складністю гірськолижні траси в Боровець мають загальну протяжність 45 км. У міжнародно відомою лижній школі Боровця працюють понад 200 інструкторів, які володіють іноземними мовами. Для туристів створено багато зручностей, але найбільше вражає канатна дорога до вершини Ястреб, здатна перевозити 1200 чоловік на годину. Бігові траси знаходяться в 2 км від курорту.

- На ринку нерухомості в сучасному курорті Пампорово багато вигідних пропозицій, починаючи від а департаментів в закритих комплексах близько від гірськолижних трасси до будинків і таунхаусів в 5-7 км від курорту. Ціни квартир в закритих комплексах варіюють в залежності від місця розташування і починаються від 500 до 800 євро за квадратний метр.

Курорт Пампорово розташований в казково красивих Родопах, біля підніжжя вершини Снежанка. Він має у своєму розпорядженні відмінними трасами для всіх категорій лижників, включаючи спуск для гігантського слалому і першокласною системою підйомників. У лижній школі, що відповідає світовим стандартам, викладають понад 100 висококваліфікованих досвідчених вчителів. Велика частина трас різної складності починається від вершини Снежанка. Досвідчені лижники можуть спуститися по "Стіні", а початківці - по Туристичної трасі, яка особливо приємна. Біля підніжжя Сніжанки є 4 дитячі траси - "Снежанка-Південь", "" Спірката "," Малина "і" Панорама ". Понад 14 гірськолижних центрів пропонують екіпіровку, санки, лижі та сноуборди напрокат.

Крім усього іншого, Пампорово відомо тим, що, за переказами, в цих місцях народився міфічний співець Орфей

Для більш докладної інформації про наші найновіших і гарячих пропозиціях нерухомості в Болгарії зв'яжіться з нашими консультантами , Пишіть нам на пошту [email protected] і телефонуйте +7 495 989-84-39 за ціною московського розмови.

Новости