Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найдешевший гірськолижний курорт Підмосков'я

  1. Корисна інформація
  2. Траси й підйомники найдешевшого гірськолижного курорту Підмосков'я
  3. Скі-паси і прокат устаткування


Існує легенда, що знаменитий льотчик-випробувач і, за сумісництвом, чемпіон Москви з гірськолижного спорту Гай Северин розгледів це місце з штурманської кабіни літака Ту-2 ще в 1948 році. Саме тоді йому здалося, що околиці селища Чулково як не можна краще підходять для відкриття спортивного клубу. На трасах Чулково з тих пір пройшли абетку гірських лиж сотні спортсменів і любителів, в числі яких були і льотчики-випробувачі, і навіть космонавти. Сьогодні цей гірськолижний курорт - один з найдешевших в Підмосков'ї , І щорічно його відвідують десятки тисяч шанувальників активного зимового відпочинку.

Корисна інформація

  • Селище Чулково знаходиться в 20 км від МКАД. Напрямок - Новорязанське шосе. Дістатися до схилів найпростіше на автобусі N324 від ст. метро "Котельники". Потрібна зупинка називається "Нові будинки". Від неї до клубу - близько 15 хвилин ходьби. з Люберец в Чулково ходить маршрутка N33, з м Жуковський - автобус N28. Адреса для навігатора в автомобілі: "Гірськолижний клуб Гая Северина".
  • Перш ніж вирушити на курорт Чулково, його організатори рекомендують вивчити правила поведінки, докладно представлені на офіційному сайті клубу - www.chylkovo.ru.
  • Камера зберігання розташована на парковці N1. Вартість її послуг - 100 рублів в день. Для оплати будуть потрібні готівкові гроші.
  • Гірськолижне і сноубордическое обладнання вам допоможуть підготувати працівники ski-сервісу. Для цього використовується швейцарське обладнання. Сервіс працює з 14.00 до 22.00 по буднях та з 10.30 до 19.00 - по вихідних і святах. Понеділок - вихідний.

Якщо ви плануєте зупинитися на відпочинок на найдешевшому курорті Підмосков'я на кілька днів, до ваших послуг готелі, розташовані поблизу. Готель "Чулково Club" пропонує гостям оселитися в номерах, виконаних за індивідуальними дизайн-проектам. Готель Valesko Hotel & Spa розташована в екологічно чистій зоні на березі річки. А до достоїнств хостелу "Малібу" можна віднести не тільки приємні ціни, але і дуже гідний сервіс. Деякі готелі надають істотні знижки власникам скі-пасів гірськолижного клубу Гая Северина.

Траси й підйомники найдешевшого гірськолижного курорту Підмосков'я

Незважаючи на невеликий перепад висот місцевості, траси клубу виглядають цілком гідно. Всього їх обладнано чотири і кожна знаходить своїх шанувальників серед приїжджають на відпочинок спортсменів:

  • "Головна" траса N1 простягнулася на 380 метрів. Вона пропонується для спортсменів середнього рівня. Під час руху до місця старту у гостей є можливість зійти з підйомника раніше верхньої точки.
  • "Лісова" траса N2 найдовша. Її довжина становить 420 метрів, а перепад висот на ній - 65 метрів. Цей спуск найскладніший і його відгалуження взагалі промаркировано чорним кольором на схемі клубу. Воно призначене для впевнених у своїх силах спортсменів з рівнем вище середнього.
  • Траси N3 і N4 прокладені для новачків. На них проводяться заняття з інструкторами і катаються зовсім недосвідчені спортсмени. Протяжність цих ділянок становить трохи більше 100 метрів.

Курорт обслуговують буксирувальні підйомники безопорного типу, надійність яких підтверджена відповідними сертифікатами. Вся техніка повністю відповідає європейським стандартам якості.

Скі-паси і прокат устаткування

Для того щоб користуватися послугами клубу, гості набувають пластикові поповнюються карти, звані скі-паси. Ціна такої картки становить 100 рублів, які поверненню не підлягають. "Пластик" багаторазовий і використовується протягом усіх ваших відвідувань курорту. За поповнення карти нараховуються бали, які можна перетворювати в оплату послуг курорту.
Вартість одного підйому становить 30 балів для дорослого і 15 балів для дитини в будні і 60 і 30 балів відповідно - у вихідні та святкові дні. Якщо ви поповнюєте ваш "пластик" відразу на 2000-5000 рублів, клуб надає вам знижку на підйоми в розмірі 37%. До оплати при поповненні скі-пасів приймаються банківські картки.
На самому недорогому гірськолижному курорті в Підмосков'ї працює пункт прокату обладнання. В оренду надаються лижі та сноуборди виробництва компаній Head, Elan і Cebe. За годину прокату дорослих лиж вам доведеться заплатити 300 рублів, черевик - 250 рублів, палиць - 50 рублів. Оренда дитячого комплекту обійдеться в 420 рублів. 600 і 420 рублів коштує година прокату дорослого і дитячого сноубордического комплектів відповідно. В якості застави вам буде потрібно паспорт.
Гірськолижний клуб Гая Северина пропонує новачкам взяти уроки у досвідчених інструкторів, які працюють на схилах. У будні годину навчання обійдеться в 1500 рублів для одного і в 1000, якщо учень буде виступати в складі групи з трьох і більше осіб. У свята і вихідні за годину навчання з вас попросять 1700 і 1200 відповідно.
У клубі працює магазин спортивного спорядження, де продається екіпірування провідних світових виробників.

Всі ціни в матеріалі дійсні на березень 2017 року.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 18.03.2017


фотографії

Популярні статті



Новости