Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорт Роза Хутір

  1. зимові розваги
  2. Літній відпочинок
  3. Транспортна доступність

Цілорічний гірський курорт світового рівня

Один з головних курортів Червоної Поляни «Роза Хутір» - це цілорічний гірськолижний комплекс світового рівня, який брав заходи Зимової Олімпіади 2014 року. На думку професіоналів всього світу worldskiawards.com/winners/2017 Роза Хутір - кращий гірськолижний курорт Росії в 2013, 2014, 2015 року, 2016 і 2017 рр. Російське аналітичне агентство «ТурСтат» визнало курорт «Роза Хутір» найпопулярнішим гірським курортом Росії для літнього активного відпочинку в 2017 році.

До послуг гостей - численні траси, комфортабельні готелі і все необхідне для незабутнього проведення часу, причому не тільки в холодну, а й в теплу пору року!

зимові розваги

Головний напрямок курорту «Роза Хутір» - це активний відпочинок, пов'язаний із зимовими видами спорту. Тут працює 77 гірськолижних трас загальною протяжністю 94 кілометри і з перепадом висот в 1534 метра. У проектуванні маршрутів брав участь олімпійський чемпіон Бернар Руссі.

Завдяки системі створення штучного снігу, сезон катання в «Розі Хутір» триває до 140 днів на рік - гірськолижні тури проводяться з офіційного відкриття сезону в кінці листопада чи на початку грудня і тривають до закриття трас в кінці квітня.

Для тих, хто катається на лижах і сноубордах на курорті діють скі-паси - єдині електронні квитки на всі підйомники, що дає можливість відвідати якомога більше трас за один день. Також на курорт можна купити комплексні тури, що включають проживання, харчування та доступ до гірськолижних трас.

У будь-який сезон на курорті діють канатні дороги і підйомники, загальне число яких вже сягає 27. У ході прогулянок по різних маршрутах ви побачите захоплюючі панорами «Троянди Хутір», Кавказьких гір і Червоної Поляни.

У ході прогулянок по різних маршрутах ви побачите захоплюючі панорами «Троянди Хутір», Кавказьких гір і Червоної Поляни

Крім того, взимку в комплексі працюють:

  • сноупарки - спеціальні території, де можна зайнятися креативним або екстремальним катанням на лижах і сноуборді;
  • каток - на курорті діє велика зручний майданчик для занять хокеєм або фігурним катанням;
  • гірськолижні школи - досвідчені інструктори навчать вас всім премудростям катання на сноубордах і гірських лижах.

Все необхідне спорядження, включаючи лижі, ковзани, сноуборди, комбінезони, шоломи і черевики, можна взяти напрокат. У зручних камерах зберігання ви можете залишити будь-яку кількість речей - для зручності гостей є індивідуальні та сімейні варіанти осередків.

Літній відпочинок

Велика кількість гостей відвідує комплекс і влітку. У теплу пору року на екскурсії в «Розу Хутір» приїжджає чимало туристів, відпочиваючих в Сочі та інших місцях Червоної Поляни.

Влітку вас чекають:

  • Більше 20 км вражаючого повітряної подорожі на канатних дорогах
  • Парки та рекреаційні зони (Парк Водоспадів "Менделіха", "Йеті парк", виставка гірничої техніки, запуск снігових гармат,
  • Маршрути в горах, одноденні походи (маршрути для самостійного проходження: Стежка здоров'я, піший маршрут "Гребінь Дракона, Кам'яний стовп", оглядовий майданчик 2509м., Одноденний похід "До заповідного селу Аибга (через Парк Водоспадів Менделіха"), веломаршрути)
  • Науково-пізнавальні програми для дітей (Програма "Експедиція", "Гірська Бродилка", дитяча гірська академія)
  • Тематичні екскурсії
  • Фестивалі, свята, вечірні програми (гірський парк футболу, "Кавказький Калейдоскоп" на Роза Хутір (з відвідуванням шоу "Легенда Лайза" і т.д.)
  • Додаткові активності на курорті: інтерактивний музей археології, підвісний міст на Роза Пік, польоти на параплані з Роза Пік, прогулянки на конях по хребту, прокат велосипедів і літнього інвентарю, арт-студія "Кольорові гори", Олгіз - територія творчості, студія YOGA _Method , батутними арена і скалодром, анімація на площі Роза, банний пригода «ESPAS», арт-резиденція Flacon1170)

Подивитися презентацію літніх програм 2018

Транспортна доступність

Всесезонний комплекс «Роза Хутір» знаходиться всього в 50 км від Сочі - цей шлях забере у вас менше години.

Від Адлерского міжнародного аеропорту і залізничного вокзалу до комплексу можна дістатися на швидкісному електропоїзді «Ластівка». Для всіх гостей, що прибувають на станцію «Роза Хутір», діє безкоштовний автобусний трансфер до готелів курорту.

Не менш зручно добиратися до гірськолижного комплексу на автомобілі. На лінії «Червона Поляна - Сочі -« Роза Хутір »» працює безліч таксі. З Адлером курорт з'єднує оновлена ​​траса А-148 - 40 км відмінного дорожнього покриття. На території курорту працює п'ять критих і одна відкрита парковка, що вміщають 10 000 машин.

Також ви можете скористатися автобусами двох маршрутів: № 105 відходить від залізничного вокзалу і зупиняється в аеропорту, а № 135 курсує між курортом і Адлерському ТЦ «Нове століття».

Проведіть незабутній Новий рік, відпустку чи канікули в «Розі Хутір» - в 2018 році на курорті очікується багато цікавого! Приїжджайте на головний гірськолижний комплекс Росії всією сім'єю - тут вам завжди будуть раді!

Приїжджайте на головний гірськолижний комплекс Росії всією сім'єю - тут вам завжди будуть раді

Новости