Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інсбрук: інструкція із застосування


Сторінка 2 - 2 з 2
початок | Перед. | 1 2 & nbsp | Слід. | кінець


Фанатам на замітку
Тепер трохи спеціальної інформації для тих, хто захоплюється не звичайним трасових катанням, а різного виду відгалуженнями. Любителям фрірайду можна отримати свій законний шматочок щастя в Нордпарке, Акзамер Ліцум, і, звичайно ж, Штубай. З льодовика є два напрямки спуску для фрірайду - довгий західний спуск з перепадом близько півтора кілометрів, відповідний для початківців і не дуже досвідчених фрирайдеров, а також крутий східний спуск для просунутих. У зимовий час на льодовику працює рятувальна станція Pips ART, де вчать читати сніг, працювати з лавинним спорядженням, шукати під снігом людей і іншим мудростям, необхідним у фрірайді. Для пошуку не настільки очевидних місць доведеться брати гіда, що обійдеться вам від 80 євро в день (залежить від кількості людей в групі і від сезону). Гіда знайти можна в будь-який зі шкіл, які розташовані біля підйомників внизу.

Фото: tonkosti.ru
Фанатам карвінгу неодмінно треба спробувати свої сили на схилах Акзамер Ліцум, є кілька дуже хороших трас в Штубай, а так само в Пачеркофель. Початківцям карвіть допоможуть лижні школи, в Інсбруку дуже поважають цей вид катання.
Ті, хто не мислить каталки без фрістайлу, безумовно приїхали за адресою! Практично в кожній зоні катання є по сноупарк, початківці знайдуть в Пачеркофель нескладний сноупарк і школу фрістайлу. Сноупарки складніше є в Нордпарке, Акзамер Ліцум і Куштан, а в Штубай цілорічний фан-парк з 80-метровим хафпайп.

Натисніть на зображення для збільшення.
Фото: tonkosti.ru
навчання
Всього в Інсбруку 9 гірськолижних шкіл, 7 сноубордических, а також дитячий клуб (для дітей від трьох років) з власними підйомниками і територією. Школи локалізовані у нижніх станцій підйомників, тобто в кожній зоні катання можна знайти школу, одна школа є безпосередньо в місті. Відповім на що виникає у багатьох питання - російських шкіл в Інсбруку немає. Вартість навчання в середньому і для дітей, і для дорослих становить від 50 євро за один день до 150 євро за 6 днів. Детальніше ознайомитися з цінами і розташуванням шкіл, а так само їх завантаженням, можна в будь-якому туристичному центрі Інсбрука, де маса роздаткового матеріалу і привітні служителі, охоче пояснюються з туристами.

Фото: ski4u.ru
Прокат (Rent-a-ski)
Взяти в прокат спорядження в Інсбруку набагато дешевше, ніж на гірськолижних курортах нашої Батьківщини, особливо якщо брати на шість днів відразу. Топові моделі обійдуться близько 120 євро за шість днів, колекції минулих років цілком вкладуться в 70 євро. Має сенс, якщо їдете в перший раз і ще не маєте свого спорядження, не купувати, а саме взяти в прокат кілька різних видів (по жорсткості, довжині, з різними кріпленнями) і зробити висновок, що саме вам хочеться придбати в майбутньому. Прокати в основному знаходяться у нижніх станцій підйомників, є прокати в місті. Якщо берете спорядження в прокат, краще робити це безпосередньо в місті, а не на схилах, так як там в сезон може виникнути проблема з ростовкой і розмірами черевик. І пам'ятайте, що по завершенні терміну оренди здавати обладнання треба саме в той пункт, де ви його брали.

Фото: tonkosti.ru
скипас
Ski-pass на всі зони катання загальний, він же включає в себе безкоштовний автобус - ski-bus. Власне, абонементів на катання пропонується два:
Ski-pass Innsbruck Gletcher
Діє на всіх зонах катання. Дає право використовувати 80 підйомників, 285 км трас і безкоштовний лижний автобус.
Вартість: на 3 дні для дорослих - 102, для дітей - 61; на 6 днів для дорослих - 175, для дітей - 105 євро.

Фото: tonkosti.ru
Super ski-pass (абонемент «Innsbruck Gletscher Skipass» плюс Skipass для курорту Kitzbuhel (Кіцбюель), Arlberg (St Anton) (Арльберг). Дає право використовувати 215 підйомників, 715 км трас, і безкоштовний автобус при наявності клубної картки «CLUB INNSBRUCK CARD »(цю картку можна отримати в будь-якому готелі, якщо ви зупинилися там більш ніж на три дні).
Вартість: на 6 днів для дорослих - 203 для дітей - 138 євро.
Крім того, в Інсбруку можна купити карту Innsbruck Card (all INNclusive). Ця картка дає право безкоштовного входу в ряд музеїв, використання громадського транспорту, знижки на екскурсії по місту, проїзд Alpen ZOO - Schloss Ambrass, один проїзд на підйомнику Hungerburg, Patscherkofel, Nordkette (Seegrube-Hafelekar). Картку можна купити на термін 24, 48, 72 години.
Апрески
По-русски - куди піти після напруженого катательного дня. Вибір безмежний. З культурного дозвілля є унікальний зоопарк (найвищий в Європі - 727 метрів), в якому зібрано більше 2000 тварин, всі з яких є аборигенами Альп; тут же є холодноводний акваріум з альпійськими рибами; їздять екскурсії в Зальцбург, Відень, Венецію і Цюріх, а так само тури по Королівським замкам Баварії; неподалік від Інсбрука, в містечку Ваттенс, знаходиться відомий музей Сваровскі. Ще в 2001 році над Інсбруком на горі Бергізель \ Bergisel був побудований новий стрибкові стадіон, відразу став архітектурною пам'яткою міста. Тут працюють підйомники для стрибунів і відвідувачів, а також панорамне кафе з захоплюючим видом на місто.


Фото: www.ljpoisk.ru
З дозвілля некультурного на вибір є просто непристойне кількість барів, пабів і ресторанів, загальним числом понад 400, до них додаються 18 дискотек, 6 нічних клубів і просто вулиці міста. Загалом, знайдеться, чим зайнятися.
Резюмуючи:
Плюси: Величезна зона катання, велика кількість розваг крім катання, є можливість включити екскурсійна і культурне дозвілля; ідеальний варіант для різношерстий компанії, де не всі є фанатами катання або клубного життя - кожному знайдеться, чим зайняти себе.
Мінуси: готелі в Інсбруку відчутно гірше, ніж на інших курортах, місцеві 4 * тягнуть в кращому випадку на загальноприйняту трієчку; в сезон не проштовхнутися ні в місті, ні на схилах; до будь-якого з схилів треба добиратися транспортом.
Автор: Анастасія Стогній.

Сторінка 2 - 2 з 2
початок | Перед. | 1 2 & nbsp | Слід. | кінець



Схожі статті Тверезий погляд «недомовца» на «БГВ» (13)

Коли я потрапив на фестивальну галявину, мене відразу ж вразила надзвичайно тепла атмосфера фестивальної тусовки. Все було просякнуте якимось незрозумілим, але приємним запахом, що заполонили всі закутки і куточки бази. Движуха тут, там, скрізь, туди, сюди ... все кудись йдуть, біжать ... сміються, танцюють ... щось говорять ... БГВ-радіо крутить стайловие ритми ... у кожного в голові щось неймовірне ... дівчата ... дівчата ... дівчата ... ааа! .. спокуса рве на частини ...

Пріельбрусскій щоденник (1)

Отже, пройшов місяць з того дня, як я повернувся з Приельбрусся. За цей час вже не раз зустрічалися з друзями, дивилися фотки: «це ми там-то, це той-то, це Донгузорун, а це Ельбрус» ...); згадували кожен день, кожну годину цієї довгоочікуваної поїздки. Тепер емоції, які в перші дні били фонтаном, вщухли, думки більш-менш вклалися і я, нарешті, можу представити вашій увазі щоденник моєї подорожі в країну високих гір і м'якого снігу.

Джипи тонули в воді, як кошенята (6)

У Челябінській області в околицях селища Миньяр відбувся 4 етап Чемпіонату республіки з трофі-рейдів - GPS-орієнтування. На думку більшості учасників гонки, Міньярская траса була найцікавішою у всій історії чемпіонату. Особливу пікантність змагання надавала контрольна точка, для взяття якої джіперам довелося долати водойму глибиною в півтора і шириною в 10 метрів. На її взяття навіть у екіпажів-лідерів пішло кілька годин, а частина повнопривідних автомобілів і зовсім «знайшли спокій» на дні річковому.

Підводимо підсумки гірськолижного сезону 2010-2011 (5)

Найбільші відчайдухи ще не поспішають зачохлювати лижі: попереду пік сезону в Хибинах і травневий карвінг в Абзаково. Однак в цілому сезон 10-11 можна вважати завершеним - пора підбивати підсумки.


НеДома.ру - сервіс гарантованого бронювання
готелів і апартаментів на гірських курортах Росії
2153 пропозиції, 15487 фотографій, 11538 відгуків +78 (800) 555-37-45
допоможемо забронювати, проконсультуємо
© 2002 - 2019 НеДома.ру ™ На головну Контакти Реклама на сайті

Новости