Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний курорт Австрії Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux)

  1. Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux)
  2. Майрхофен - Як дістатися і де зупинитися
  3. Оренда автомобіля - Майрхофен
  4. Майрхофен - Трансфер в готель чи аеропорт
  5. Пакетні тури в Австрію
  6. Не забудьте про страховку!
  7. Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux)
  • Країна: Австрія
  • Місто: Майрхофен
  • Популярність курорту: 4225
  • Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux)

    Гірськолижний курорт
    Координати GPS: 47 ° 10'07.6 "N 11 ° 51'42.4" E
    Latitude: 47.168787
    Longitude: 11.861782

    Майрхофен (Mayrhofen) - популярний гірськолижний курорт Австрії, розташований в долині Циллерталь на висоті 1480 м. Всього тут 21 км трас, 8 підйомників, є рівнинна лижня (35 км) і сноуборд-парк. Курорт Майрхофен славиться відносно невисокими цінами. Серед трас переважають червоні (середнього рівня складності). Імідж курорту різнобічно-еклектичний: нічне життя і безліч інших спортивно-розважальних об'єктів "апрески" залучає молодь, в той же час є умови для сімейного відпочинку з дітьми (багато дитячих гірськолижних шкіл). Траси дуже різноманітні і відповідають самим різним запитам.

    Поруч з Майрхофені розташований Целль-ам-Циллер - тиха тірольське село, пропонує спокійну атмосферу відпочинку. Тут є одна з найдовших трас з нічним освітленням (10 км) і сноубордная "Циллерталь-арена". Тирольская долина Циллерталь включає в себе 10 районів катання на висотах від 550 до 3286 м. Майрхофен (Mayrhofen) - найбільший курортне селище в Ціллерталя, яка тут, на висоті 630 м, розходиться на чотири бічних долини.

    Схили над Майрхофені чудово оснащені підйомниками; діє єдиний скі-пас. Новачки і лижники середнього рівня знайдуть чудові тренувальні спуски на нижніх схилах гори Ахорн. Якщо снігу мало, то особливий інтерес представляє спуск "Grosse Filzenabfahrt" з перепадом висот 1350 м. Але основний регіон катання поблизу Майрхофена - схили гори Пенкен (2096 м); на схемі видно, що Пенкен з усіх боків ніби обплутаний трасами і лініями підйомників.

    На 200 м вище Майрхофена розташоване село Фінкенберг, звідки дуже зручний підйомник ( "Finkenberger Almbahn") веде до перевалу Пенкен-Йох (2095 м). Рівне плато між перевалом і районом Гшёсберг (1800 м) ідеально підходить для початківців. На ділянці між верхніми станціями підйомників "Knorren" і "Larchwald" починаються спуски в долину Хорберг, де можуть спробувати свої сили лижники середнього рівня. А на північних горбистих схилах пінки буде цікаво віртуозів. Важким вважається спуск від верхньої станції підйомника "Schafskopf" (2250 м) по схилу гори Герент. Останній відрізок (від проміжної станції на висоті 1650 м до Швендау) навіть досить досвідчені лижники зазвичай долають на підйомнику, оскільки розмічена траса йде через ліс.

    Від селища Хинтертукс (Hintertux) в кінці долини можна піднятися на запаморочливу висоту: треба тричі пересідати з одного підйомника на інший, щоб потрапити до верхньої станції (3250 м). Тут, біля вершин Ольперер (3476 м) і Гефрорене-Ванд (3286 м), починається величезний льодовик Хинтертукс. Добре відома траса, яка веде звідси до селища Хинтертукс (12000 м, перепад висот 1750 м, від підвищеної до середньої складності). Цікавим вважається спуск в високогірну долину Шлегейшталь, а також траси між лініями підйомників на схилах Казерер і Лермштанге. Льодовик Хинтертукс привабливий і для сноубордистів ( "халф-пайп" - 100 м, 60 м). Ті, кому не до вподоби розріджене гірське повітря і катання на льодовику, виходять на проміжній станції біля ресторану "Sommerbergalm" (2080 м). Звідси на підйомниках можна дістатися до перевалу Туксер-Йох (2313 м), де чимало спокійних спусків.

    У Майрхофені із задоволенням збирається молодь: розважатися і відпочивати тут можна вдень і вночі. У центрі "Europahaus" проходять різні заходи та концерти (програма на тиждень - в бюро туризму). Спеціально для дітей на курорті також влаштовують розважальні заходи. Тут, як і в інших селищах долини Циллерталь, можна зайнятися різними видами спорту, в першу чергу - альпінізмом.

    • Висота курорту Майрхофен - Хинтертукс: 550-3286 м
    • Тривалість сезону: 1 грудень - 14 квітня; на льодовику - круглий рік
    • Кількість підйомників: 47 (Майрхофен + Фінкенберг) + 21 (Хинтертукс)
    • Протяжність трас: 143 км (+ 75 км Хинтертукс)
    • Протяжність трас для бігових лиж: 20 км (Майрхофен)
    • Для сноубордистів: фан-парк, "халф-пайп"
    • Наявність снігових гармат: є
    • Гірськолижні школи: 22 - Skischule "Die Roten Profis", Skischule Mayrhofen Total
    • Дитяча гірськолижна школа (в Майрхофені). Для дітей від 4-5 років: 6 днів по 4 год (обід не включений) - 125 €; з обідом - 191 €
    • Дитячий гірськолижний сад. Для дітей від 3 років: 1 день - 50 €; цілий день (з обідом) - 61 €
    • Дитячий садок. Для дітей від 3 міс .: 4 ч - 14 €; цілий день (з обідом) - 25 €
    • Відстань до найближчого міста, аеропорту: Інсбрук - 70 км, Зальцбург - 170 км.

    Для того, щоб заощадити час і гроші, а ваша поїздка на курорт була максимально зручною і комфортною, скористайтеся нашими сервісами.

    Майрхофен - Як дістатися і де зупинитися

    Візовий збір - Майрхофен

    Не знаєте де зупинитися? Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
    Ми допоможемо вам знайти і забронювати готель на найвигідніших умовах!

    Ми допоможемо вам знайти і   забронювати готель на найвигідніших умовах

    Оренда автомобіля - Майрхофен

    Задумалися про транспорт? Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
    Ми допоможемо вам знайти і орендувати автомобіль на найвигідніших умовах!

    Ми допоможемо вам знайти і   орендувати автомобіль на найвигідніших умовах

    Майрхофен - Трансфер в готель чи аеропорт

    Потрібен недорогий трансфер в готель курорту Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux) з аеропорту або з вокзалу? Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс? Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу.

    Пропонуємо вам скористатися послугами онлайн сервісу на замовлення індивідуального трансферу в більш ніж 70 країнах світу

    Пакетні тури в Австрію

    Ми прагнемо зробити подорожі в Австрію максимально доступними! З нашим сервісом ви можете не збирати гроші на літню відпустку, а подорожувати 3-4 рази на рік. У вас в руках - всі інструменти для пошуку гарячих турів, які раніше були доступні тільки найкрутішим турагентам. Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%!

    Завдяки нашому розумному пошуку ви можете економити на туристичних поїздках і турах до 70%

    Не забудьте про страховку!

    Страхування подорожуючих здійснюється багатьма компаніями. На нашому сайті вони представлені Liberty Страхування і Зетта Страхування . Це одні з найбільших представників даної галузі, яким ви можете довірити своє здоров'я, багаж і гарний настрій.

    Купити поліс страхування через інтернет дуже просто. Вам достатньо скористатися нашим сервісом. Кожна куплена страховка, з межею відповідальності від 30000 Євро, підходить для отримання шенгенської візи та приймається в посольствах усіх країн. Процедура онлайн покупки проходить в кілька кліків і займає не більше 3-х хвилин. Здійснити оплату можна будь-яким зручним способом, в тому числі і пластиковою карткою. У разі наявності офісів страхових компаній в вашому місті, ви зможете здійснити оплату і у них.

    Ми ніколи не видаляємо негативні відгуки. Ми ніколи не виправляємо відгуки. Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз.

    Ми не публікуємо відгуки, містять лайки або спам, але ми надаємо можливість виправити Ваш відгук і надіслати його нам ще раз

    Майрхофен-Хинтертукс (Mayrhofen-Hintertux)

    Якщо ви вирішили написати свій відгук або коментар і поставити свою оцінку, то обов'язково обґрунтуйте свою думку. Також слід мати на увазі, що проставлені вами оцінки без написання коментарів або пояснень не приймаються і не повинні розглядатися як загального рейтингу.

Бажаєте забронювати готель за найкращими цінами?
Бажаєте недорого взяти автомобіль напрокат?
Або навпаки, ви відпочили в готелі і вам потрібно вчасно потрапити на зворотний рейс?

Новости