Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижний комплекс Манжерок, Алтай

  1. Кому рекомендуємо

Всесезонний курорт «Манжерок» розташований на березі озера Манжерокского біля підніжжя г. Мала Синюха, в 45 км від м Горно-Алтайська. Для відпочинку цілий рік: від катання на гірських і бігових лижах, сноубордах і снігоходах взимку, до екскурсійних підйомів на р Мала Синюха, пляжного відпочинку на озері, пішохідних, водних, екотурів і автотурів влітку.
До села Манжерок в літній період організовано доставку міжміськими автобусами з Омська, Новосибірська і Барнаула (до повороту на с. Озерне). Далі на таксі до готельного комплексу "Манжерок" (~ 2 км). Самостійно до всесезонного курорту "Манжерок" можна дістатися: поїздом до Барнаула або Бійська, далі автобусом, що прямує до с. Озерне.

Кому рекомендуємо

молоді

Ідеальний час для відвідування

цілий рік

проживання

У шести міні-готелях і готелі економ-класу. Загальний номерний фонд - 79 номерів на 221 місце

номери

Стандарт: одна кімната (22 кв.м) з балконом, кухонною зоною, санвузол з душем. В кімнаті: 2-сп. або 2 * 1-сп. ліжка, приліжкові тумби, ТВ, гардероб, стільці, холодильник, кухонний гарнітур з раковиною, чайник, набір посуду, мікрохвильова піч. Всі стандарти «сonnection» з'єднані внутрішніми дверима зі студією.

Студія: одна кімната (32 кв.м) з балконом, кухонною зоною, санвузол з душем або ванною. В кімнаті: 2 * 1-сп. ліжка / 2-сп. ліжко, приліжкові тумби, крісло-ліжко, ТВ, гардероб, стільці, холодильник, кухонний гарнітур з раковиною, чайник, набір посуду, мікрохвильова піч. Половина студій «сonnection» з'єднані внутрішніми дверима зі стандартом.

Економ: двомісний номер блочного типу. У блоці 2 номера, передпокій з гардеробом, санвузол з душовою кабіною. У номері: 2-сп. або 2 * 1-сп. ліжка, тумбочки.


харчування

У кафе

Для дітей

Дитячий «Фан-парк»: на території комплексу працює дитячий «Фан-парк», катання в якому забезпечується під наглядом досвідчених інструкторів. Територія парку абсолютно безпечна: м'які фігури і ворота захищають від синців і падінь. У парку діє підйомник бебі-ліфт.

Розваги

У літній період - екскурсійні підйоми на чотиримісному крісельному підйомнику, зона відпочинку біля озера Манжерокское (пірс, прокат катамаранів). Прокат велосипедів, траси для даунхалла
У зимовий період - чотиримісний крісельний підйомник, бугельний підйомник, гірськолижні траси, траса для бігових лиж, дитячий «Фан-парк», тюбінгового траса, прокат гірськолижного спорядження, прокат ковзанів, екскурсії, сафарі на снігоходах, організація корпоративних заходів.
На комплексі діють підйомники французької фірми «РОМА», що є одним зі світових лідерів в області канатних транспортних систем.
Верхня станція крісельного підйомника знаходиться на висоті близько 1000 м, з оглядового майданчика якої відкривається чудова зимова панорама.
Безпека катання на комплексі забезпечується: підготовкою трас ратракамі; кваліфікованої службою рятувальників; мережами безпеки.
Прокат спорядження: гірськолижне обладнання провідних торгових марок (Atomic, Dynamic) - комплекти гірських і бігових лиж, сноуборди, окуляри, шоломи, черевики.
Інструктори: команда професійних інструкторів допоможе отримати навички катання на гірських лижах і сноуборді. Використання міжнародних методик навчання дозволяє швидко і ефективно оволодіти технікою гірськолижного спорту та вдосконалити її в подальшому. Передбачені індивідуальні та групові заняття, тривалі курси навчання, розраховані на весь сезон, тижневі і week-еnd програми.
Тюбінг: сноутюбінг - катання на надувних санях по сніжних схилах. Це прекрасне зимова розвага для всієї родини. Траса довжиною 160 м освітлена, тому насолодитися атракціоном можна і в вечірній час.

територія

Увага! На території всесезонні курорту "Манжерок" на спеціально відведених і обгороджених ділянках можуть проводитися будівельно-монтажні роботи в зв'язку з завершенням будівництва додаткових Об'єктів розміщення та інфраструктури.

Додаткові послуги

  • безкоштовний WI-FI
  • кафе
  • баня
  • відкриті автостоянки
  • мангальні майданчики
  • волейбольний майданчик

Новости