Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні тури в Паландокен 2017: ціни з перельотом


Наймолодшим гірськолижним курортом Туреччини є місто, що розташувався біля підніжжя засніженої гори Паландокен на її північних схилах.

Висота гори складає 3200 метрів вище рівня моря, а зона катання налічує приблизно 1000 метрів безмежного простору і польоту для фантазії відпочиваючих на цьому казковому курорті. При цьому тривалість його відвідування становить проміжок часу з середини листопада і до кінця квітня.

Сонце ніколи не обділяє вершину цієї гори своєю увагою, проте товщина сніжного покриву досягає 2 метрів і іноді температура опускається до -5 градусів. При цьому повітря є кристально чистим і корисним завдяки такій великій висоті гори Паландокен і настільки сприятливому розташуванню курорту на її території. Сюди часто приїжджають росіяни після відпочинку в Червоній Поляні , Коли хочеться якості і при цьому "не переплатити".

Вважається, що гірськолижні курорти Туреччини ні в чому не поступаються європейським, а навпаки десь навіть перевершують їх. Паландокен це самий спортивний курорт Туреччини і його траси для спуску по горі славляться своєю різноманітністю. Тут є екстремальні і рівномірні пологі схили, як для дітей, так і для любителів спокійного розміреного відпочинку. Є навіть так звані "чорні спуски" призначені саме для тих, хто не проти випробувати гострі і незабутні відчуття. На курорті обладнано сім підйомників, і вартість їх включена у вартість проживання. Паландокен це відмінний і доступний курорт для кожного туриста. Готелі тут працюють за принципом "все включено".

  1. Унікальність гори Паландокен полягає в тому, що вона придатна для внетрассового катання практично на всій своїй території, а також її схили є офіційним місцем тренування турецької збірної з лижного катання.

  2. До засніженій гірській вершині Паландокена приїжджають ті люди, яким набрид банальний відпочинок на узбережжі моря. Сюди поспішають справжні шукачі активного відпочинку, любителі різноманітних і неповторних екскурсій. А також і ті, хто бажають купити нестандартний домашній сувенір. З тієї цікавої причини, що на території міста є ремісничі сувенірні крамнички, де доброзичливий власник за індивідуальними замовленнями робить неповторні дудочки з рогу сніжної кози і теплі рукавиці і шапки з її ж хутра.

  3. Любителям активного зимового відпочинку тут надають високий рівень сервісу, а також пропонують різноманітність їх дозвілля, що в принципі і робить курорт ідеальним місцем, як для сімейного відпочинку, так і молодіжного. Безліч нічних дискотек, турецьких ресторанів і басейнів, все це заряд для прекрасного проведення часу приїжджають сюди туристів.

Здоровий відпочинок і гірські пейзажі, запаморочливі спуски і затишні готелі, безсумнівно, зроблять відпочинок будь-якого тут на вершинах Паландокена незабутнім і бажаним. Тури до Туреччини все включено в Паландокен - це розумні ціни за казковий відпочинок, а значить завжди відмінна партія для вашого відпустки.

Новости