Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні тури в Чехію

Ми шукаємо найкращі тури для вас!

Гірськолижні курорти Чехії.

Гірськолижні курорти Чехії

Шпілендрув

Чеський курорт Шпіндлерув Млин розташований в гірському масиві Крконші і є центром гірськолижного спорту в країні. На курорті багато підготовлених трас різних рівнів складності, на території так само є два гірськолижних центру: Святий Петро і Медведин. Загальна протяжність трас становить 25 км. Біля підйомників Святого Петро розташований дитячий куточок, де дорослі можуть залишити своїх малюків на час катання.

Гаррахов

Затишний гірськолижний курорт Гаррахов є одним з мальовничих районів гірського ланцюга Крконош. Курорт славиться облаштованістю стрибкових трамплінів, на курорті є дві траси з підвищеним рівнем складності, дві траси з середньою складністю і п'ять трас для новачків. Дістатися до трас можна на підйомнику, яких тут більше десятка. На курорті п'ять шкіл з навчання катанню на лижах, так само є пункти оренди спорядження.

Кліматичні умови

Якщо ви плануєте провести незабутній зимовий відпочинок, то туристичне агентство «Анекс Тур» може запропонувати вам відправитися на гірськолижні тури в Чехію. Більшістю туристів ця країна сприймається як ідеальна для екскурсій або оздоровлення, але мало хто замислюється, що саме тут є всі умови для цього зимового виду спорту.

Гірськолижні тури в Чехію порадують вас не тільки чудовою інфраструктурою і при цьому дуже приємними цінами на відпочинок, але і прекрасною сонячною погодою з легкими і приємними морозами.

Початок і кінець гірськолижного сезону, тобто середина грудня і кінець березня, знаменуються незвично теплою температурою - + 3 ... 5 ° C. Але сніг при цьому вже не просто випадає - він щільно і впевнено лежить, дозволяючи насолоджуватися спусками. В середині сезону, в січні-лютому, часто можливі заморозки до -7 ° C, особливо по ночах, але все одно більшу частину часу температура повітря тримається близько нуля. Мабуть, в Чехії дійсно найм'якші і комфортні зими серед всіх країн, що приймають туристів на гірськолижний відпочинок.

Який курорт вибрати?

Плануючи гірськолижні тури в Чехію, виберете собі курорт заздалегідь. Втім, якщо ви любите отримувати задоволення від краси природи - вам підійде будь-який курорт, оскільки всі вони знаходяться на територіях заповідників і Національних парків.
ШпіндлеровМлин - це, мабуть, найвідоміший гірськолижний курорт в Чехії. Ще в XIX столітті він вже завоював свою популярність і став відомим саме завдяки своїм гірськолижним трасам. Сьогодні тут регулярно проводяться міжнародні змагання з різних видів зимового спорту. На цьому курорті ви знайдете кілька чудових трас різного рівня складності, а також траси для сноубордистів з рампами і трамплінами, санок і дитячі траси. Є тут і достатня для задоволення потреб всіх туристів кількість фунікулерів, місця для лижного бігу, школи і оренда устаткування і екіпіровки.

Курорт Крконоше - самий східний курорт країни, він знаходиться біля самого кордону з Польщею. Багато туристів, плануючи гірськолижні тури в Чехію, вибирають саме це місце. Висота найвищої точки курорту - понад 1600 метрів, а назва її говорить сама за себе - «Снєжка». Сезон тут триває довше, ніж в інших регіонах - з листопада по квітень, так що ви встигнете насолодитися гірськими лижами вдосталь. Крконоше вважається курортом міжнародного класу, що відповідає всім світовим стандартам, тому ви можете бути впевнені у відмінному сервісі і захоплюючий відпочинок.

А на курорті Рокитніце над Ійзероу ви знайдете не тільки чудові денні траси, а й одну нічну, яка підсвічується прожекторами і відмінно придатна для катання на гірських лижах навіть ночами. Також {kompny_im} рекомендує цей курорт тим, хто боїться, що через м'яку погоди Чехії будуть перебої зі сніговим покриттям трас - тут є спеціальні снігові гармати, так що навіть у найлютіші відлиги ви зможете кататися.


Який курорт вибрати?

Новости