Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарміш-Партенкірхен

Тури на гірськолижний курорт Гарміш-Партенкірхен >>>   Гірськолижний курорт Гарміш-Партенкірхен (Garmisch-Partenkirchen) знаходиться на півдні Німеччини, в Східних Альпах, в 67 км від Інсбрука і в 88 км від Мюнхена, межує з Австрією Тури на гірськолижний курорт Гарміш-Партенкірхен >>>
Гірськолижний курорт Гарміш-Партенкірхен (Garmisch-Partenkirchen) знаходиться на півдні Німеччини, в Східних Альпах, в 67 км від Інсбрука і в 88 км від Мюнхена, межує з Австрією.

Курорт Гарміш-Партенкірхен був утворений перед проходять в 1936 році Зимовими Олімпійськими Іграми - завдяки злиттю двох невеликих містечок - Партенкірхен і Гарміш. У 1972 році цей курорт також був обраний місцем проведення Олімпіади і з тих пір вважається найбільшою спортивною гірськолижним центром країни. Гірськолижний курорт розташований поруч з найвищим піком Німеччині - горою Цугшпітце (Zugspitze, 2962 м) і є також бальнеологічним і кліматичним курортом.

Відпочинок на курорті Гарміш-Партенкірхен підійдуть усім без винятку, тому що курорт пропонує великий вибір трас як для новачком, так і для професіоналів. Гірськолижний сезон починається з листопада по квітень. На початку і в кінці сезону хороше снігове покриття забезпечують численні снігові гармати.

На гірськолижному курорті Гарміш-Партенкірхен дві великі зони катання - Цугшпітце (Zugspitze) і Гарміш-Класик (Garmisch Classic). Для початківців, в тому числі і дітей, рекомендуються пологі схили Ванк (Wank, 1780 м) і Екбауєр (Eckbauer, 1238 м). У Альпшпітце великий вибір трас. У Хаусберг сподобається початківцям сноубордистам, тому що тут розташована школа для сноубордистів, де досвідчені інструктори дадуть перші уроки катання на дошці. Остерфельд рекомендується для досвідчених лижників. На Цугшпітце можна кататися з вересня по червень, тому що на східній частині розташований льодовик. На курорті є 8 гірськолижних шкіл, в тому числі дитяча та для сноубордингу.

Любителям рівнинних лиж на курорті Гарміш-Партенкірхен ПІДГОТОВЛЕНІ величезна кількість трас.

Також на курорті Гарміш-Партенкірхен є льодовий стадіон (для катання на ковзанах), олімпійський басейн, корти для гри в теніс і сквош, майданчик для керлінгу, боулінг, тренажерний зал; великий вибір ресторанів і барів (близько 100), теартри, кінозали, музеї і виставкові зали, казино.

Офіційний сайт курорту

Новости