Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія на гірськолижний курорт Чимбулак і каток Медео

  1. Програма туру:

Якщо у вас є один вільний день в Алмати, ви можете насолодитися одноденним туром, який включає відвідування гірськолижного курорту "Чимбулак", високогірного ковзанки "Медео" і гори Кок-Тюбе, з якої відкривається чудова панорама міста. Під час екскурсії ви зможете насолодитися прекрасним видом на гори Тянь-Шань, ви побачите величезну дамбу, яка захищає Медео від селів, а також, вас чекає поїздка на фунікулері.

Програма туру:

Гід і водій зустрінуть вас в готелі в Алмати для початку екскурсії. Поїздка за місто, до ущелини Медео . Ви відвідаєте величезну греблю, яка захищає місто від повеней і селевих потоків, що спускаються з вершин гір західного Тянь-Шаню. З вершини греблі, на висоті 1733 метрів над рівнем моря відкривається прекрасний вид на «Медео» - найбільший каток в світі, оточений дивовижними горами Заилийского Алатау.

В продовження туру - поїздка на канатній дорозі до гірськолижного курорту Чимбулак і далі до перевалу Великий Талгар, де ви у вас буде можливість насолодитися дивовижними видами снігових вершин Тянь-Шаню. Прогулянка по парку Кок-Тобе біля підніжжя найвищої телевежі Казахстану. Звідси, з оглядового майданчика, відкривається захоплюючий панорамний вид на Алмати. У парку Кок-Тобе ви також побачите пам'ятник знаменитої ліверпульської четвірки групі «The Beatles». На завершення екскурсії вас чекає коротка поїздка до міста на канатній дорозі. Прибуття в Алмати, переїзд в готель. Кінець туру.

Тривалість: 4-5 годин

Вартість туру включає:

  1. Екскурсійне обслуговування з гідом;
  2. Транспорт протягом усього туру;
  3. Квиток на фунікулер.

Новости