Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Гомеля

  1. Готель Турист
  2. Готель Сож
  3. Готель Жовтневий
  4. Готель Парадіз
  5. Ціни на готелі в Гомелі

Гомель - один з найбільших міст Білорусі, розташований на південно-сході Республіки

Гомель - один з найбільших міст Білорусі, розташований на південно-сході Республіки. Як показує статистика, сюди приїжджають безліч гостей з сусідніх країн. Тут дійсно є що подивитися і куди сходити. До того ж, місто відвідують люди з діловою метою. Багата промислова база сприяє розвитку бізнесу. Місто постійно живе і «дихає». Тож не дивно, що в Гомелі розташувалися прекрасні готелі та мотелі з великої ціновою політикою. Саме про них ми поговоримо в даній статті.

Готель Турист

Готель Турист

Готель «Турист» розташувалася в тихому місці, де панує спокій Готель «Турист» розташувалася в тихому місці, де панує спокій. Незважаючи на це, поряд є безліч прекрасних ресторанів, кафе і розважальних закладів. До послуг гостей: цілодобова стійка реєстрації, тренажерний зал, автомобільна парковка, критий басейн і сауна. Так ви можете чудово провести час, не виходячи за межі готелю. Всі номери мають кабельне телебачення і безкоштовний доступ до Інтернету. Вони оформлені в класичному стилі з використанням якісних меблів. Варто відзначити, що деякі номери мають гідромасажну ванну і добре обладнану кухню. Спробувати смачні страви європейської кухні можна в місцевому ресторані. Напої подають в барі. Кожне вранці в ресторані накривається повноцінний сніданок у вигляді «шведського столу». Гості готелю можуть відвідати казино або пограти в більярд у вільний час. Розслабитися можна в спа-центрі з великим спектром послуг. Тут вам зроблять масаж, проведуть сеанс голкотерапії і зроблять всілякі маски.

Тут вам зроблять масаж, проведуть сеанс голкотерапії і зроблять всілякі маски

дізнатися ціни

Готель Сож

Готель Сож

Готель «Сож» має прийнятні ціни і багаторічний досвід роботи Готель «Сож» має прийнятні ціни і багаторічний досвід роботи. Розташована в самому центрі міста, в 2 кілометрах від залізничного вокзалу. У вільні номери можна оселитися в будь-який час дня і ночі. Стійка реєстрації працює без вихідних і перерв. На території всього готелю доступний безкоштовний Wi-FI. Всі номери мають особисту ванну кімнату з необхідним приладдям, холодильник і кабельне телебачення. Покращені апартаменти мають кондиціонер, гостьову зону і балкон, з якого відкривається дивовижний вид на місто. Поїсти можна в ресторані на території готелю. Кухня спеціалізується на білоруській і європейської кухнях. Номерний фонд складають одномісні, двомісні та тримісні апартаменти. Ціна залежить від «класу» номери.

Ціна залежить від «класу» номери

дізнатися ціни

Готель Жовтневий

Готель Жовтневий

«Готель Жовтневий» розташувалася біля мальовничої річки Сож «Готель Жовтневий» розташувалася біля мальовничої річки Сож. При бажанні можна дійти до пляжу і насолодитися чудовою прогулянкою. Готель відрізняється тим, що тут можливе поселення з домашніми тваринами. Так ваші улюбленці можуть подорожувати разом з вами. На території працює безкоштовна парковка з цілодобовою охороною. У 5 хвилинах ходьби знаходиться ресторан і кафе, де можна смачно повечеряти. Можна замовити їжу в номер і насолодитися трапезою не виходячи за його прибудови. Гостям доступні одномісні і двомісні апартаменти. Варто відзначити, що в готелі можна замовити місце в загальному номері. Обійдеться таке проживання куди дешевше. Кожен номер має сучасний телевізор, холодильник і ванну кімнату. Залізничний вокзал знаходиться в 2,5 кілометрах. За окрему плату можна замовити трансфер.

За окрему плату можна замовити трансфер

дізнатися ціни

Готель Парадіз

Готель Парадіз

Одним з найкращих готелів Гомеля по праву називають «Парадиз» Одним з найкращих готелів Гомеля по праву називають «Парадиз». Тут кожен гість може насолодитися гарним обслуговуванням, номерами з сучасним ремонтом і комфортним проживанням. Кожен номер має супутникове телебачення, безкоштовний Інтернет, ванну або душову кабінку. У поліпшених апартаментах є кондиціонер і сейф. На першому поверсі комплексу розташовано кафе «Бургер-Майстер». Тут можна покуштувати апетитні страви на будь-який смак. На території готелю є кондитерська. У 300 метрах від готелю щоранку подається повноцінний сніданок. Якщо ви не хочете виходити з номера, то можна замовити доставку напоїв або їжі. Також постояльці можуть відвідати перукарню чи салон краси. Готель «Парадиз» знаходиться в 250 метрах від залізничного та автобусного вокзалу. Дістатися до аеропорту можна за 20 хвилин на автомобілі. Головні пам'ятки Гомеля знаходяться в 300-500 метрах, що дозволяє краще пізнати місто.

Головні пам'ятки Гомеля знаходяться в 300-500 метрах, що дозволяє краще пізнати місто

дізнатися ціни

Ціни на готелі в Гомелі

Ціни на готелі в Гомелі можуть бути різними, все залежить від класу, особливостей і сезону. В середньому, ціна на одномісні стандартні номери коливається від 40 до 50-60 рублів за добу. А ось за «люкс» доведеться віддати близько 80-90 рублів. Місце в загальних номерах обійдеться близько 15 рублів.


Booking.com

Новости