Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дводенне голодування очистить організм від токсинів

Щоб запобігти розлади травної та кровоносної систем, можна раз в 2-3 тижні влаштовувати розвантажувальні дні Щоб запобігти розлади травної та кровоносної систем, можна раз в 2-3 тижні влаштовувати розвантажувальні дні   Мала фізична активність і незбалансоване харчування призводять до накопичення токсинів в клітинах і збільшення ваги

Мала фізична активність і незбалансоване харчування призводять до накопичення токсинів в клітинах і збільшення ваги. Ці шкідливі речовини забруднюють весь наш організм. Якщо вони не згорають, то можуть стати причиною багатьох недуг. Голодування допомагає боротися з ними. Цей метод має профілактичний ефект, оскільки дозволяє організму очиститися від шлаків і непотрібних білків.

Так само, як з більш довгим голодуванням, тут діє суворе обмеження на продукти харчування. Ви можете пити тільки воду і трав'яні чаї. Для того щоб терапія була ефективною, потрібно практикувати її систематично і кожен раз завершувати голодування низькокалорійною дієтою.

Кращий час для голодування - субота або неділя, так як це неробочі дні. Не варто встановлювати будильник. Таким чином, ви зможете спати, скільки забажаєте.

Переносити голодування буде легше, якщо ви будете уникати інтенсивних фізичних навантажень, великих стресів і кулінарних спокус. Під час голодування не паліть, не вживайте вітаміни, засоби від болю і заспокійливі засоби.

Якщо приймаєте будь-які ліки регулярно, зверніться до лікаря, який прийме рішення - чи можна вам голодувати, радить ДеПо з посиланням на Еconet .

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости