Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як правильно провести одноденне голодування?

  1. Користь одноденного голодування
  2. Як приступити до «подвигу»?
  3. помилки
  4. Чим же зайнятися в день без їжі?
  5. Одноденне голодування на воді і не тільки ...

Одноденне голодування може виявитися навіть ефективніше і вже точно корисніше тривалого без підготовки, і про це сьогодні розмовляємо на порталі про схуднення «Худеем без проблем» Одноденне голодування може виявитися навіть ефективніше і вже точно корисніше тривалого без підготовки, і про це сьогодні розмовляємо на порталі про схуднення «Худеем без проблем».

Один день без їжі може, до речі, стати відмінною першою сходинкою, якщо ви всерйоз вирішили зайнятися практикою голодування. Тому що багатоденне або ступеневу все-таки вимагає певної підготовки.

До речі, про такий вид голодування, як каскадне , Портал про схуднення «Худеем без проблем» вже писав.

Якщо регулярно влаштовувати собі дні голодування , Ви поступово зможете привчити свій організм до правильного входу і виходу, навчитеся контролювати почуття голоду, зможете правильніше ставитися до їжі.

Перед тим, як приступати до тривалих голодувань, потрібен місяць таких ось одноденних - як мінімум. А краще взагалі триместр.

Однак, навіть якщо немає мети практикувати утримання від їжі в майбутньому на тривалі терміни, користь все ж буде.

Користь одноденного голодування

  • Відмова від їжі на день раз на тиждень протягом цілого року дозволить поліпшити фігуру, рідше хворіти.
  • Один день без їжі допомагає зняти втому внутрішніх органів.
  • Дуже приємний для жінок факт - ефект омолодження організму на кілька місяців.

Звичайно ж, грамотне і систематичне голодування по одному дню допоможе через якийсь час побачити відчутні результати в справі схуднення.

До речі, є і ще інша, більш важлива і навіть першорядне користь одноденного голодування, - психологічний момент. Зараз же відмова від їжі на якийсь час багатьом дається з таким трудом, що це вже на кшталт подвигу!

А ви зможете - і будете пишатися собою.

Як приступити до «подвигу»?

Важливо готувати організм в фізичному плані, звичайно, і про це на порталі hudeem-bez-problem.ru буде трохи нижче. Але не менш важлива і психологічна складова вашої підготовки.

Правильно налаштуйтеся. Планувати одноденне голодування на воді треба ще з початку тижня. Виберіть для «подвигу» такий день, в який вас точно ніщо не зіб'є з мети, розплануйте свої справи, обов'язково займіть себе чимось, але не дуже енерговитратним. У той же час сидіти просто і не є теж не варто - вас можуть зсередини «з'їсти» думки про смачні страви.

Відволікайтеся від думок про їжу на користь роздумів про те, що дасть вам голодування мінімум один день. Адже важливіше не стільки скинути вагу, хоча і це буде вже приємний результат, а поступово змінити уявлення про світ, себе, піти від стереотипного образу думок. І другорядним, якщо хочете, «побічним» в хорошому сенсі ефектом стане оздоровчу дію на тіло. Але це вже як наслідок.

І ще один момент психофізичної підготовки - з кожним прийомом їжі розмірковуйте про майбутню голодування. Можливо, в якості «захисної реакції» мозок підкаже вам, що треба більше їсти, накопичувати та ін. Не піддавайтеся, а навпаки поступово «урізати» порції.

помилки

Визначтеся ще з тим, де і як проведете день. Не повторюйте поширених помилок.

Перше голодування на роботі підігріє зайву увагу з боку колег.

Крім того, ви не знаєте ще, як організм відреагує на відмову від їжі. Можливі головні болі, запаморочення, запах з рота, поганий настрій, слабкість. І це не є день маленького подвигу, а просто справжні тортури.

Краще вибрати вихідний день, коли можна побути на природі або на дачі. Однак, і в домашніх умовах все пройде добре, якщо заздалегідь продумає собі відволікаючі від їжі і цікаві заняття. Сидіти за комп'ютером або весь день дивитися телевізор не піде - великий шанс зірватися. А якщо ви будете з усіх сил навіть терпіти, то потім навряд чи захочете повторити такий неприємний і в чомусь нервовий день заборон.

А якщо ви будете з усіх сил навіть терпіти, то потім навряд чи захочете повторити такий неприємний і в чомусь нервовий день заборон

Чим же зайнятися в день без їжі?

Намагайтеся займатися очисним диханням, йогою або простий гімнастикою, приймати водні процедури тощо. Але сильно не напружуйтеся.

Для того щоб дійсно була користь одноденного голодування, і вам захотілося в майбутньому систематично повторювати його, за день до голодування:

  • стримуйтеся в їжі, особливо ввечері і на ніч,
  • не пийте алкогольних напоїв.

Одноденне голодування на воді і не тільки ...

У день голодування не можна їсти, але воду ніхто не відміняв. Пити потрібно по можливості більше простої чистої води. Без газів. Без штучних добавок.

Тим, хто фізично не може пережити одноденне голодування тільки на воді, дозволяється «схитрувати». На склянку простої води додати маленьку ложечку солодкого меду.

Важливий правильний вихід з голодування. Ввечері треба з'їсти трохи салату, випити чай. Але якщо ви не страждаєте від сильного голоду, перенесіть цей прийом їжі на ранок. На наступний день не потрібно накидатися відразу на все підряд.
Ні в якому разі не можна «святкувати» закінчення голодування «бенкетом» з сиром, м'ясом, рибою, насінням або горіхами.

Не чекайте за один раз істотних змін в свідомості або фігурі. Поступово повільно, але вірно, йдіть до заповітної мети. І пам'ятайте - саме легкість і акумулювання енергії всередині себе свідчать про те, що ви на правильному шляху. А чи не муки і зриви - лише в цьому випадку вам на користь піде одноденне голодування.

Автор - Єва Веселка, портал про схуднення ХУДЕЕМ без проблем!

Як приступити до «подвигу»?
Чим же зайнятися в день без їжі?

Новости