Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переклади з / на голландська (нідерландська) мову від 15 хвилин, послуги перекладачів нідерландської мови в Москві

  1. Питання відповідь
  2. Це цікаво
  3. Народження і розвиток мови
  4. Спорт в Голландії
  5. Економіка Голландії
  6. характер

Звертаючись до нас за перекладом, Ви не тільки економите на ньому до 40% коштів Звертаючись до нас за перекладом, Ви не тільки економите на ньому до 40% коштів! Ви отримуєте перекладацьку послугу, відповідну сучасним європейським стандартам якості.

Скористайтеся знижкою ! Вона поширюється на будь-які переклади європейських мов, в т. Ч. І безпосередньо, на нідерландська мова. Знижка за посиланням є базовою. Залежно від обсягу роботи, дисконтна система має прогресивну шкалу.

Наша компанія одна з небагатьох російських компаній, яким довіряють виконання мовних перекладів більше п'ятдесяти великих компаній з Європи.
З письмовою нідерландським (голландським) мовою працюють всі офіси нашого бюро. У будь-якому з них Ви можете замовити як переклад Вашої особистої документації, так і складний технічний або юридичний переклад.
Усний переклад нідерландської мови можна замовити, звернувшись в наш відділ усного перекладу по телефону +7 (495) 518-50-13. Тут виявляється переклад переговорів і самітів будь-якого рівня складності, переклад аудіо та відео записів.

Нотаріальне посвідчення наших перекладів 199 рублів!

Особисті документи, які у нас переводять найчастіше

Переклад нідерландського паспорта Переклад нідерландського водійського посвідчення Переклад нідерландського свідоцтва про шлюб та ін. Переклад нідерландської довідки Переклад нідерландського диплома, атестата Переклад нідерландського додатки з оцінками Переклад нідерландських інформаційних довідок

Питання відповідь

Питання: Мені потрібно перевести паспорт з голландської мови на російську із запевненням у нотаріуса. Цікавлять терміни виконання і можливість зняття нотаріальної копії з уже виконаного перекладу.

Відповідь: Терміни виконання даної роботи займають від 15 хвилин. Детальніше краще дізнатися за телефоном найближчого до Вас офісу тому терміни залежать від поточної завантаження перекладачів. Нотаріальні копії для наших клієнтів ми робимо, звертайтеся.

Питання: Добрий день. До мене приїжджає колега з Нідерландів. Потрібен усний переклад голландської мови на кілька днів. Скільки це буде коштувати?

Відповідь: В даному випадку оплачується погодинна робота перекладача. За поточної тарифікації краще проконсультуватися у відділі усного перекладу.

Питання: Я шукаю компанію, яка зробить грамотний з юридичної точки зору переклад статуту з нідерландської мови на російську. Дуже важливо щоб з моїми документами працювали перекладачі, які володіють юридичною термінологією тому в подальшому вони будуть надаватися в реєстраційні органи.

Відповідь: У нас дуже великий досвід роботи з юридичною документацією. Звертайтеся в будь-який з наших філій. Далі, Вашим статутом займеться відділ юридичного перекладу нашої компанії.

Питання: Наша компанія займається продажем металопрокату. Нам кілька разів на місяць потрібна допомога в листуванні з нашими партнерами з Голландії. Потрібен письмовий технічний переклад нідерландської мови + періодично потрібен переклад телефонних переговорів. Чи можна укласти з Вами договір і оплачувати ваші послуги раз в місяць, щоб все спростити?

Відповідь: Так, в даній ситуації за Вами буде закріплений менеджер, який буде керувати усним і письмовим перекладом. Також він буде здійснювати розрахунки виконаної нами роботи і виставляти рахунки за підсумком кожного місяця. Як показує практика, подібні замовлення не викликають ніяких складнощів.

Питання: Нам необхідний переклад диплома на нідерландська мова. Також потрібен переклад додатку до диплома. В нотаріальному посвідченні необхідність відсутня. Чи правильно я розумію, що воно не є обов'язковим і, в моєму випадку платити за нього не треба.

Відповідь: Ми ніколи не нав'язуємо «додаткових послуг» нашим клієнтам. Зрозуміло, оплачувати його в даному випадку не потрібно. Однак важливо розуміти, що якщо в подальшому воно знадобиться, переклад доведеться переоформляти заново тому до запевненням його необхідно готувати.

Питання: Я хочу перевести технічну статтю для зарубіжного журналу. Я розумію, що в робота російськомовного перекладача мені не підійде - потрібен носій мови, для якого нідерландська мова є мовою від народження. Чи можна до вас звернутися в даному випадку.

Відповідь: Так, можна, ми співпрацюємо з закордонними фахівцями постійно. Вартість роботи буде трохи вище тому у зарубіжних перекладачів ставки вище ніж у наших, але не на багато. Якість буде таким, що статтю можна сміливо друкувати в будь-якому нідерландському журналі.

Питання: У нас великий обсяг юридичної документації, яку потрібно перевести на нідерландська мова. На жаль, часу всього кілька днів. Зверталися в кілька бюро перекладів, все відмовилися тому обсяг роботи дуже великий для такого терміну. Що можна зробити в даній ситуації?

Відповідь: Ми беремося за такі замовлення і виконуємо їх вчасно, залучаючи весь наявний + додатковий перекладацький ресурс. У подібних випадках ми завжди попереджаємо клієнта, що якість буде «на чотири з плюсом». Документи будуть переведені правильно, але тому що їх буде переводити багато різних перекладачів, «стиль перекладу» в них буде різний. У вашому випадку цей невеликий мінус, швидше за все, великого значення не гратиме.

Це цікаво


Про мову

Нідерландська мова часто називають голландським і фламандським Нідерландська мова часто називають голландським і фламандським. На нідерландському (голландському) мові сьогодні говорить понад 21 млн. Чоловік. Він носить статус офіційної мови в Нідерландах, Бельгії, Нідерландських Антипов, Сурінамі і Арубі.

Крім цих країн ця мова досить сильно поширений у всьому світі. Особливо багато іммігрантів з Голландії, живе в США і Австралії. Тому в цих країнах дуже часто зустрічаються люди, для яких нідерландська мова є рідною.


Народження і розвиток мови

Нідерландська мова відбувається з індоєвропейської групи мов. Його прабатьком вважають протогерманского мову. Його найближчим родичем вважається старий англійську мову. Треба зауважити, що, незважаючи на відносно невелику територію Голландії, діалекти в різних її частинах відрізняться часом, дуже значно.

Взагалі, на відміну від більшості сучасних мов, нідерландська мова в ході свого розвитку зазнав не так вже й багато змін Взагалі, на відміну від більшості сучасних мов, нідерландська мова в ході свого розвитку зазнав не так вже й багато змін. Він не отримав нової, спрощеної версії як, наприклад, англійська. Саме тому, переклад з англійської коштує трохи дешевше. Взагалі, голландці в основній своїй масі, як правило, знають ще одну мову крім рідного. Для жителів Голландії і Бельгії вивчити мову іммігрантів - абсолютно нормально.

Основою нідерландської мови є латиниця. Також як і в більшості інших мов Європи в цій мові використовується певний і невизначений артикль. Також ця мова має дуже складну систему займенників і вельми непросту систему дієслів.

Спорт в Голландії

Незважаючи на те, що населення Нідерландів (Голландії) становить всього 12 млн. Чоловік, Голландія є безумовним лідером в К1, тайському Боксі і ряді інших контактних напрямків. Бійці з Голландії перемагають в турнірах будь-якого рівня і ще жодного разу не залишалися без медалей. Голландці практично єдині європейці, хто часто виграє турніри з тайського Боксу у самих родоначальників Муай-Тая (тайців).


Економіка Голландії

Незважаючи на наявність корисних копалин, основний котра утворює галуззю тут є виробництво. Добре розвинене суднобудування, виробництво зброї, кераміки та взуття.


характер

Голландці поєднують в собі вельми погано поєднувані якості. З одного боку вони дуже волелюбні, а з іншого - дуже терпимі і поступливі. На думку істориків, любов до свободи дісталася їм від предків, які часто були піратами. Терпимість ж і поступливість - риси багатьох сучасних європейських народів.

>> Якщо знадобився переклад з грецької - телефонуйте! Ми переводимо всі мови Європи.

Скільки це буде коштувати?
Чи можна укласти з Вами договір і оплачувати ваші послуги раз в місяць, щоб все спростити?
Що можна зробити в даній ситуації?

Новости