Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

П'ята річниця весілля на новому острові (сьогодні ми приймаємо привітання)

Привіт друзі

Привіт друзі! Хто нас читає не перший рік, знає про нашу старої-доброї традиції святкувати кожну річницю весілля на новому острові.

Якщо хтось не знає, я трохи розповім передісторію:

Росія, Сибір, Іркутська область, місто Ангарськ, 14 лютого 2009 рік. Відсвяткувати день нашого весілля нам судилося не в саму теплу пору (був самий розпал зими), а також не в самому теплому місці (ми жили в Сибіру).

Коли ми під'їжджали до узбережжя озера Байкал, яке майже повністю замерзло (якщо ви не були на Байкалі, я скажу вам що це озеро замерзає найдовше в світі, і лід сходить з озера тільки до кінця червня), стовпчик термометра показував мінус 40 градусів Цельсія і погода була сонячна без жодної хмарини на небі.

Ми під'їхали до готелю «Маяк» (найкрасивіше місце в селищі Листвянка), де службовці готелю нас зустріли квітами, фруктами та привітаннями (було несподівано), після чого у нас була офіційна частина свята і добрі посиденьки з нашими гостями, яких було всього 8 людина.

Байкал, селище Листвянка. В цьому місці ми і відзначили одне з головних свят нашої сім'ї (найголовніше цього свята може бути тільки день народження нашої доньки).

Я в душі колекціонер, і завжди любив щось збирати. У дитинстві збирав марки, фільми на відеокасетах, лазерні диски з улюбленими виконавцями ... Мабуть ця любов до колекціонування, привела до того, що ми з дружиною почали збирати цілі острови, а точніше перебування на нових островах в річниці нашого весілля.

Правила гри такі - кожна нова річниця весілля повинна проходити на новому острові, і острова не повинні повторюватися в кожну нову річницю. За 5 років з дня весілля, у нас виходить не порушувати ці правила гри і наша колекція островів на даний момент виглядає так:

# 1. Перша річниця весілля - 14 лютий 2010 рік. Таїланд, Острів Самуї, Бопут. Ми відзначали першу річницю з нашими друзями Оленою і Андрієм, які одного разу сказали нам: «А поїхали на три місяці подорожувати по південно-східній Азії ?!»

# 2. Друга річниця весілля - 14 лютий 2011 рік. Шрі-Ланка, Острів Шрі-Ланка, Унаватуна. Другу річницю ми відзначали удвох в романтичній обстановці, так як до Шрі Ланки не долетів ніхто з наших друзів :)

# 3. Третя річниця весілля - 14 лютий 2012 рік. Таїланд, Острів Чанг, Банг Бао. третю річницю ми відзначали великою кампанією друзів, колег і партнерів. Багатьох з них можна побачити в передачі Секрети Нових Багатих.

# 4. Четверта річниця весілля - 14 лютий 2013 рік. Індонезія, Острів Балі, Убуд. Четверта річниця весілля пройшла в добрій кампанії сім'ї Івана і Світлани Бабошин , а також Олександра та Олени Редькін .

# 5. П'ята річниця весілля - 14 лютий 2014 рік. (В цей день я пишу цю статтю). Малайзія, Острів Пенанг, Бату Феррінг. П'яту річницю ми відзначаємо сьогодні вперше з нашою донькою Нікою, в найкрасивішому місці острова Пенанг разом з Ксенією Клесові , Яка склала нам кампанію в подорож до Малайзії.

Сьогодні нашій родині виповнилося п'ять років, і щороку нам запам'ятався на все життя завдяки островам, з якими у нас пов'язані всі річниці нашого весілля і нашим друзям, які подорожують разом з нами за нашою красивою планеті Земля.

Так, мало не забув. Ще в правила нашої гри входить вибір острова на наступну річницю. Оскільки островів багато і вибір великий, ми б хотіли попросити вашого ради, який ви можете дати в коментарях. Друзі, який би острів ви нам порадили для того щоб відзначити там шосту річницю весілля? Заздалегідь дякуємо вам за ваші поради!

Якщо вам сподобалася наша ідея - святкувати державні свята в різних країнах, на різних островах, ви можете також це зробити. Головне дуже сильно захотіти! Мрії мають властивість збуватися, якщо вони справжні!

PS Користуючись нагодою нашого свята, ми дозволимо собі замовити подарунок від наших постійних читачів і глядачів, яким подобається наші блоги і передачі, кому корисні матеріали які ми публікуємо в наших блогах, і хто хотів би подарувати нам подарунок на річницю весілля.

Ми з дружиною дуже любимо читати книги, і зараз в нашому новому будинку на острові Самуї ми формуємо цілу бібліотеку книг. Якщо ви хотіли б привітати нас і подарувати на наше свято книгу з вашими привітаннями і вашої особистим підписом, ми будемо дуже вдячні вам за ваш подарунок.

Щоб відправити подарунок, просто напишіть емейл з темою «Поздравляем !!!» за адресою: [email protected] - в тексті листа напишіть з якого ви міста, і в листі ми надішлемо найближчий адреса в вашій країні, за яким можна легко і швидко зробити доставку подарунка і далі наша команда доставить ваш подарунок прямо на нашу адресу.

♦ Рубрика: Основне .

Ми відзначали першу річницю з нашими друзями Оленою і Андрієм, які одного разу сказали нам: «А поїхали на три місяці подорожувати по південно-східній Азії ?
Друзі, який би острів ви нам порадили для того щоб відзначити там шосту річницю весілля?

Новости