Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Каталог

осінній кортеж

Осінь - яскрава пора весільних церемоній. А ви знаєте, яке прикраса весільного кортежу НЕ буде зіпсовано раптово почався дощем?

Як вибрати авто на весілля Як вибрати авто на весілля

Весільний кортеж складається, як правило, з автомобілів для молодят і автомобілів для гостей. На якому ж автомобілі зупинити свій вибір нареченому і нареченій?

Ідеї ​​оформлення весільного кортежу Ідеї ​​оформлення весільного кортежу

Декор машин не тільки виділяє весільний кортеж з потоку автомобілів, але і дарує радість безпосереднім учасникам і випадковим свідкам щастя двох закоханих.

Ідеї ​​альтернативного весільного кортежу Ідеї ​​альтернативного весільного кортежу

Весільний кортеж грає не останню роль в самому незабутній день нареченого і нареченої. Тому варто для себе вибрати саме такий кортеж, який буде до душі головним героям торжества.

10 кращих автомобілів для молодят 10 кращих автомобілів для молодят

В ідеалі заміж ви виходите один раз в житті, а значить в цей день все повинно бути бездоганним. І весільний автомобіль в тому числі. Пропонуємо вам десятку кращих залізних (і не тільки) коней, які безумовно прикрасять ваше свято.

В ЗАГС - на лімузині В ЗАГС - на лімузині!

Прокат лімузинів - це популярна весільна послуга, адже лімузин - неодмінний атрибут весільного етикету. Взявши лімузин на прокат, Ви отримуєте автомобіль, що має закритий кузов, подовжений спеціальною вставкою між передніми і задніми дверима, з заскленою перегородкою між передніми і рештою сидінь ...

Весільний поїзд Весільний поїзд ...

Ви думаєте весілля - це тільки для вас свято? Нічого подібного! Для оточуючих теж! Недарма останнім часом виникла така забобонна традиція: при вигляді весільного кортежу хапатися за гудзик - на щастя! Низка блискучих машин, прикрашених весільною атрибутикою, - що може бути красивіше! Здається, такі прекрасні, довгі і незграбні на вузьких вулицях нашого міста чудові лімузини спеціально створені для весільного, як говорили раніше, поїзди.

А ви знаєте, яке прикраса весільного кортежу НЕ буде зіпсовано раптово почався дощем?
На якому ж автомобілі зупинити свій вибір нареченому і нареченій?
Ви думаєте весілля - це тільки для вас свято?

Новости