Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Невинність і її відновлення

  1. Що таке дівоча пліва? Дівоча пліва це тонка перегородка, яка розташовується біля входу в піхву, зазвичай,...
  2. Пошкодити дівочу пліву можна не тільки під час сексу
  3. Чи завжди при позбавленні невинності з'являється кров?
  4. Чи можна розглянути або промацати дівочу пліву самостійно?
  5. Можна дізнатися, чи є у мене дівоча пліва, без звернення до гінеколога?
  6. Чи може дівоча пліва «зарости» якщо довго не займатися сексом?
  7. Чи можна відновити дівочу пліву?
  8. Кому може знадобитися відновлення дівочої пліви?
  9. Кому протипоказано відновлення дівочої пліви?
  10. Як відновлюють дівочу пліву?
  11. Зшивання дівочої пліви
  12. тришарова Гіменопластика
  13. Хто може про це дізнатися?
  14. Відчує мій партнер різницю?

Що таке дівоча пліва?

Дівоча пліва це тонка перегородка, яка розташовується біля входу в піхву, зазвичай, на глибині 2-4 см.

Дівоча пліва має одне або кілька отворів для того, щоб під час місячних менструальні виділення могли покинути організм. Як правило, отвір в дівочої пліви досить велика, щоб пропускати палець або тампон, без пошкодження самої пліви.

Як правило, отвір в дівочої пліви досить велика, щоб пропускати палець або тампон, без пошкодження самої пліви

Що таке позбавлення невинності?

Правильно було б говорити про позбавлення невинності тільки після того, як дівчина вступила в свій перший сексуальний контакт. Після першого статевого акту у дівчини, як правило, ушкоджується дівоча пліва.

Проте, бувають ситуації, коли дівоча пліва ушкоджується не через сексу, а з іншої причини. У цьому випадку дівчина і раніше вважається незайманою, адже у неї ще не було близькості з чоловіком.

Пошкодити дівочу пліву можна не тільки під час сексу

Відомо досить багато випадків, коли дівоча пліва ушкоджувалася у дівчат, які не жили статевим життям.

Наприклад, дівоча пліва може пошкодитися під час їзди на велосипеді, занять гімнастикою, верхової їзди. Також ти можеш пошкодити дівочу пліву під час мастурбації , Якщо засовуєш в піхву пальці або різні предмети. Якщо під час місячних ти використовуєш тампони великих розмірів, ти також можеш пошкодити пліву. Іноді дівчині, ще не почала статеве життя, може знадобитися гінекологічне втручання, під час якого сам лікар-гінеколог може пошкодити пліву.

Всі ці випадки вписуються в термін «травматичне пошкодження дівочої пліви» і до позбавлення невинності не мають відношення. Як ми вже домовилися раніше, про позбавлення невинності говорять тільки після сексуальної близькості з чоловіком.

Чи завжди при позбавленні невинності з'являється кров?

Ні, далеко не завжди. Неправильно судити про те, незаймана дівчина, по тому, чи була у неї кров під час першого сексу чи ні. Нерідко кров з'являється через кілька хвилин або годин після першого статевого акту, або не з'являється взагалі.

Чи можна розглянути або промацати дівочу пліву самостійно?

Незважаючи на те, що дівоча пліва розташована не так глибоко в піхву, її неможливо розглянути самостійно. Також не рекомендується «намацувати» пліву пальцями, так як під час цих маніпуляцій ти можеш випадково пошкодити пліву або занести інфекцію в піхві.

Можна дізнатися, чи є у мене дівоча пліва, без звернення до гінеколога?

Жодна дівчина не може знати напевно, в якому «стані» перебуває її дівоча пліва. Дівоча пліва може бути трохи надірвана, навіть якщо у тебе ще не було сексу, або може зберігати свою цілісність навіть після першого статевого акту.

Визначити, чи ціла дівоча пліва, або вже пошкоджена, може тільки лікар гінеколог під час огляду в кріслі .

Чи може дівоча пліва «зарости» якщо довго не займатися сексом?

Ні, це практично неможливо. Одного разу втративши невинності, ти не станеш незайманою знову, навіть якщо не будеш вести статеве життя кілька років поспіль.

Чи можна відновити дівочу пліву?

Так можна. Відновити цілісність дівочої пліви може практично будь-який гінеколог. У медицині ця процедура називається Гіменопластика, або, рідше, рефлораціей.

Кому може знадобитися відновлення дівочої пліви?

Найчастіше до Гіменопластика вдаються по соціальним або релігійних причин. У деяких культурах життя жінки може виявитися під загрозою, якщо під час першої шлюбної ночі наречений запідозрить відсутність дівочої пліви. При цьому оточуючим буде неважливо, за яких обставин була пошкоджена дівоча пліва (можливо, дівчина дійсно ще незаймана, але пліва була пошкоджена під час занять гімнастикою і т.д.) Звичайно, в цих випадках відновлення дівочої пліви - це щось більше, ніж просто косметична процедура.

Також нерідко до гінекологів звертаються дівчата, які, одного разу зробивши помилку, хочуть її виправити. В цьому немає нічого ганебного і не варто себе ні в чому звинувачувати. Не можна не згадати і про жертви зґвалтувань, які звичайно, теж ні в чому не винні.

Бувають випадки, коли процедуру по відновленню дівочої пліви виробляють заміжнім народжували жінки: наприклад, якщо їй і її чоловікові захотілося внести деяку різноманітність в сексуальне життя.

Існує дуже багато різних причин для того, щоб жінка захотіла відновити дівочу пліву, а основним показанням для гіменопластики є бажання жінки.

Кому протипоказано відновлення дівочої пліви?

Не існує абсолютних протипоказань до відновлення цілісності дівочої пліви. Проте, перед процедурою тобі треба буде здати перелік обстежень, в тому числі, мазок на флору . Якщо мазок покаже, що у тебе є запалення піхви, то процедуру по відновленню цноти доведеться відкласти до тих пір, поки не пройде запалення.

Як відновлюють дівочу пліву?

Існує кілька методів відновлення дівочої пліви: все залежить від тієї причини, яка призвела тебе до гінеколога.

Зшивання дівочої пліви

Якщо відновлення невинності потрібно терміново (наприклад, через тиждень відбудеться весілля), то проводиться звичайне зшивання дівочої пліви спеціальним шовний матеріалом (нитками). Ці нитки утримують окремі фрагменти дівочої пліви разом, що дає статевого партнера такі ж відчуття, як і під час сексу з незайманою. Під час сексу у жінки також може з'явитися кров (але не завжди, адже і у «справжніх» незайманих не завжди з'являється кров).

Переваги цієї процедури:

  • не дорога
  • займає не більше 30 хвилин
  • відновлення після процедури займає всього кілька годин

Недоліки цієї процедури:

  • ефект триває не більше 2 тижнів: вже через 2 тижні нитки розсмокчуться і дівоча пліва стане такою ж, як і до операції
  • під час огляду інший гінеколог зможе зрозуміти, що була проведена операція з відновлення дівочої пліви (тобто, «обдурити» гінеколога не вийде)

тришарова Гіменопластика

Ця процедура вимагає більше часу і зусиль з боку гінеколога, однак результати тришарової гіменопластики варті того. Під час цієї процедури гінеколог зшиває воєдино фрагменти дівочої пліви, також захоплюючи і ділянки слизової оболонки піхви. За рахунок цього, практично, формується нова дівоча пліва, яку неможливо відрізнити від «справжньої».

Переваги цієї процедури:

  • якщо жінка не живе статевим життям, то ефект «невинності» зберігається на 2-3 роки
  • «Нова» дівоча пліва вже через 2-3 тижні не буде нічим відрізнятися від «справжньої», і навіть досвідчений гінеколог не зможе зрозуміти, що тобі була проведена ця операція (можна «обдурити» гінеколога)

Недоліки цієї процедури:

  • дорожча
  • триває близько години
  • відновлення після операції займає більше тижня
  • під час статевого акту можуть бути сильні болі або може з'явитися багато крові

Хто може про це дізнатися?

Як правило, в клініках, які надають послугу відновлення дівочої пліви, діє принцип анонімності. Тобто, ти можеш повідомити несправжні ім'я та прізвище, або дані про тебе будуть збережені в таємниці від всіх (в тому числі, від мами, дільничного лікаря, гінеколога в твоїй поліклініці, нареченого і т.д.)

Відчує мій партнер різницю?

Незалежно від методу відновлення дівочої пліви твій статевий партнер не зможе відчути різницю і дізнатися, що ти вже жила статевим життям до нього.

Що таке дівоча пліва?
Чи можна розглянути або промацати дівочу пліву самостійно?
Можна дізнатися, чи є у мене дівоча пліва, без звернення до гінеколога?
Чи може дівоча пліва «зарости» якщо довго не займатися сексом?
Чи можна відновити дівочу пліву?
Кому може знадобитися відновлення дівочої пліви?
Кому протипоказано відновлення дівочої пліви?
Як відновлюють дівочу пліву?
Відчує мій партнер різницю?
Що таке дівоча пліва?

Новости