Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Москві знесуть клуб «Рай»

  1. фото: raiclub

фото:   raiclub   На місці нічного клубу «Рай» на «Червоному Жовтні» з'являться два елітних житлових будинки

фото: raiclub

На місці нічного клубу «Рай» на «Червоному Жовтні» з'являться два елітних житлових будинки. З цієї території в 2,5 тисячі квадратних метрів почнеться нова забудова «Золотого острова». Як розповіла The Village адміністрація «Раю», після закінчення терміну оренди в 2012 році клуб переїде на новий майданчик, будувати яку почнуть в самий найближчий час. Назва нового місця, швидше за все, залишиться тим самим.

Масове будівництво на «Червоному Жовтня» розгорнеться також на місці інших промислових будівель, де сьогодні розмістилися десятки клубів, барів, шоу-румів, студій та офісів. Всього «Червоний Жовтень» складається з 23 будівель загальною площею 60,2 тисячі квадратних метрів, три будівлі визнані пам'ятками архітектури. За словами забудовників, першими під знесення відправлять нічні клуби. Крім «Раю», на острові з клубів розташовуються Funky Mama, Progressive Daddy, Rolling Stones, Glazur і Gipsy.

Творчі кластери: «Червоний Жовтень»
Довідка:
Клуб «Рай» відкрився чотири роки тому. У 2009 році на відвідувачів «Раю» звалилася гігантська люстра, кілька людей були госпіталізовані, в кінці минулого року там відбулася скандальна вечірка Putin Party. У різний час клуб відвідували такі знамениті ді-джеї, як David Guetta, Martin Solveig, Roger Sanchez, Alex Gaudino, Bob Sinclar і багато інших. «Рай» відомий і своїми яскравими шоу-програмами, в організації яких іноді приймає циркове шоу Cirque du Soleil. При клубі створено власний шоу-балет Angels з танцівницями з усього світу. Шоу «Раю» гастролюють по багатьом клубним містах, в тому числі Нью-Йорку, Лондону і Лас-Вегасу.

Новости