Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Стрічка» відкриває п'ять гіпермаркетів в Москві

9626 переглядів

«Стрічка», одна з найбільших роздрібних мереж Росії, повідомляє про відкриття п'яти нових гіпермаркетів в Москві. Магазини відкрилися на місці гіпермаркетів «НАШ», які Компанія взяла в довгострокову оренду в липні поточного року.

Нові магазини форматів «стандарт» і «компакт» відкрилися на Ярославському шосе, Горіховому бульварі, Дмитрівському шосе, в Реутова і Говорово після повної реконструкції приміщень та оновлення торгового обладнання Нові магазини форматів «стандарт» і «компакт» відкрилися на Ярославському шосе, Горіховому бульварі, Дмитрівському шосе, в Реутова і Говорово після повної реконструкції приміщень та оновлення торгового обладнання. Асортимент гіпермаркетів сформований з урахуванням потреб жителів Москви і включає в себе від 20 000 до 28 500 найменувань товарів. Поряд з продукцією федерального асортименту і товарами під власними торговими марками, покупцям запропонована продукція місцевих виробників. Для зручності покупців магазини обладнані парковками, великою кількістю касових апаратів і касами самообслуговування. Гіпермаркети працюють цілодобово, без вихідних.

Генеральний директор «Стрічки» Ян Дюннінг прокоментував: «Ми прийшли на московський ринок пізніше конкурентів, але швидко нарощуємо тут свою присутність. Перший магазин в Москві "Стрічка" відкрила в 2013 році і вже до кінця року оперувала 10 супермаркетами і одним гіпермаркетом. Сьогодні наша московська мережа включає в себе 21 гіпермаркет і 39 супермаркетів. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому і до кінця року відкриємо ще 4 гіпермаркети, практично подвоївши за рік свою присутність в Москві в цьому сегменті. До кінця 2017 року »Стрічка" стане другим найбільшим гравцем на столичному ринку продовольчих гіпермаркетів ».

З відкриттям магазинів в Москві компанія збільшила мережу до 214 гіпермаркетів в 79 містах Росії і 70 супермаркетів в Москві, Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі та Центральному регіоні.

Раніше повідомлялося про те, що «Стрічка» підписала угоди з ДК Холідей про придбання 22 супермаркетів в сибірському регіоні, а також уклала контракт на вирощування і пряму поставку карельської форелі в гіпермаркети Москви і Санкт-Петербурга.

Retail.ru

Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

Новости