Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Св.Георга СКІ І СПА 4 *, Банско, Болгарія

  1. Схожі готелі курорту Банско

Готель був відкритий в 2010 році, знаходиться в 2 км від центру курорту і в 350 м від підйомника. Має у своєму розпорядженні сучасно-обладнаними номерами і сучасною інфраструктурою. В готелі: всього 160 номеров.Отель пропонує розміщення гостям з обмеженими фізичними можливостями. ЗАБОРОНЕНО проживання з домашніми вихованцями.

Галерея Готелю Св.Георга СКІ І СПА 4 *

Близькість розташування готелю: Центр. Дистанція: 350 метрів.

типи розміщення
26 Стандартних номерів (35 кв.м) .Максимальне розміщення 2 чол. У номері: двоспальне ліжко або два окремі ліжка, ванна кімната з душем. 32 Студіо (43 кв.м), максимальне розміщення 3 чол. У номері: одна кімната з двоспальне ліжко або два окремі ліжка, розкладний крісло, ванна кімната з душем. 102 апартаменти з однією спальнею (60 кв.м). Максимальне розміщення 4 чол. У номері: спальня (двоспальне ліжко) і вітальня (розкладне крісло або розкладний диван) розділені дверима, ванна кімната з ванною. Апартаменти з двома спальнями (80 кв.м). Максимальне розміщення 6 чол. У номері: 2 спальні (двоспальне ліжко) і вітальня (розкладне крісло або розкладний диван) розділені дверима, ванна кімната з ванною, туалет окремо. У всіх апартаментах: розкладний диван, кухонний куточок (плита, холодильник, чайник), стіл і стільці, ванна кімната, фен, телефон, супутникове ТБ, Wi-Fi, міні-бар, халати, балкон, сушарка для одягу.
типи харчування
Напівпансіон (сніданок і вечеря). При готелі: 2 ресторани (французької та середземноморської кухні), лоббі- бар, коктейль-бар.
Додаткові послуги
Сейф на рецепції (платно), Wi-Fi, обмін валюти, конференц-зал, пральня (платно), магазин, парковка, лижний гардероб і трансфер до підйомника (безкоштовно). Для дітей: дитяче відділення в закритому басейні, ігрова кімната, ліжечко (платно), дитячий сад, дитячий стілець в ресторані, послуги няні (€).
Спорт і здоров'я
Критий басейн з мінеральною водою, фітнес-зал, СПА-центр, джакузі, сауна, парна лазня, солярій (платно), масаж (платно), процедури для тіла та обличчя (платно), парна лазня, турецька лазня, перукарня, салон краси .

Адреса: 12, Asanitsa Str., 2770 Банско, Болгарія
Проїзд: 160 км від Софії і 170 км від Пловдива

* Опис готелів / апартаментів є орієнтовним. Умови проживання та інші параметри можуть бути змінені без повідомлення компанії Астера. Для отримання точних даних про цей готель / апартаментах ви можете уточнити у наших менеджерів.

Дата поновлення: 20.09.2017

Схожі готелі курорту Банско

АТ All SEASONNS CLUB, 4 * ПЕРУН лоджії, 4 * АТ вихор ПАЛАС Ski & Spa, 4 * Св.Георга СКІ І СПА, 4 * АТ КАСА КАРІНА, 4 * Св.Івана Рильського, 4 * АСТЕРА Банско ГОТЕЛЬ І СПА, 4 * СПОРТ, 4 * Банско СПА І ХОЛІДЕЙ, 4 * Вартою, 4 * БЕЛЬВЕДЕР ХОЛІДЕЙ КЛАБ, 4 * ШАТО, 4 * Гіннеса, 4 * ЕВЕЛІНА ПАЛАС, 4 * Очні, 4 * ЕМЕРАЛЬД СПА, 4 * ГРІН ЛАЙФ СКІ І СПА Резорт, 4 *

Новости