Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Маршрути в морський порт

З порту Корфу в місто і аеропорт курсують автобуси по 4 маршрутах. З порту Корфу в місто і аеропорт курсують автобуси по 4 маршрутах

Маршрут № 15: пов'язує порт з аеропортом Корфу. Вирушаючи зі стоянки круїзних суден і поромів, що йдуть в Албанію, автобус проходить через центр міста ( площа Сарока ), Де і розташована довідкова , Так як звідти отправлется більшість наших автобусів. Потім слід на автовокзал, звідки йдуть автобуси до всіх відомих туристичних об'єктів острова, таким як Сидарі, Рода, Арахаві, Гліфада, Палеокастриці, Кавос, Мораітіка, Месоггі, Агіос Георгіос Аргірадон (розклад дивіться тут ).

З центру міста - від площі Сарока - можна сісти на автобуси:

Маршрут № 2 (Канони): центр міста (площа Сарока) - площа Спіанада (Лістон) - Канони. Курсує і зворотний рейс.

Маршрут № 6 (Беніцес): вулиця митрополита Мефодія - автовокзал (звідси можна сісти на автобуси, що йдуть в найвідоміші місця острова, такі як Палеокастриці, Кавос, Ахараві, Рода, Сидарі, Мораітіка, Месогеї і ін.) - Перама - Цакі в Беніцесе.

Маршрут № 7 (Дасіа - Іпсос): площа Сарока - Кондокалі - Гувія - Дзавру - Коммено - Дасіа - Пирги в Іпсос.

Маршрут № 8 (Агіос Іоанніс - Акваленд): площа Сарока - Куклінес - Алепу - триклинной - Афра - Акваленд (область Агіос Іоанніс).

Маршрут № 10 (Ахиллион): вулиця митрополита Мефодія - автовокзал (звідси можна сісти на автобуси, що йдуть в найвідоміші місця острова, такі як Палеокастриці, Кавос, Ахараві, Рода, Сидарі, Мораітіка, Месогеї і ін.) - Калліфея - Каналі - Цару - Вріоні - Понті - Ахиллион.

Маршрут № 11 (Пелекас): площа Сарока - Куклінес - Алепу - Курумбатіка - село Пелекас.

Решта лінії з порту Корфу:

Маршрут № 2b: область Кефаломандуко - порт Корфу - площа Сарока.

Маршрут № 16 (порт - Спілія): пов'язує порт зі Старим містом (Спілія). Автобус відправляється з порту зі стоянки круїзних суден і поромів, що йдуть в Албанію, і слід в спиляли, звідки можна сісти на наші екскурсійні автобуси c можливістю необмежених посадок (hop on - hop off) і відвідати визначні пам'ятки острова. Для тих, хто подорожує сім'єю або групою, передбачені спеціальні ціни (вся детальна інформація тут corfucitytours ).

У спиляли знаходиться Нова фортеця, збудована венеціанцями в XVI столітті. Тут відвідувачі можуть поринути в атмосферу Венеції, а потім відправитися на центральну площу до архітектурного комплексу Лістон. У нижній частині площі Спіанада, поруч з Лістоном, ви знайдете стоянку автобуса № 2а, що йде в Канони, Мон Репо, Пондіконісі. У 200 метрах від автобусної зупинки в Старому горде, поруч з фортецею, розташувався маленький пляж.

Маршрут № 17 (порт - Ано плати (Лістон)): пов'язує порт з площею Спіанада. Зупинка автобуса знаходиться перед Старою фортецею, побудованої венеціанцями в XIII столітті. У нижній частині площі Спіанада, поруч з Лістоном, ви знайдете стоянку автобуса № 2а, що йде в Канони, Мон Репо, Пондіконісі.

Вартість квитка: 1,20 €

Вартість квитка з додатковою платою (в автобусі): 1,70 €

Вартість квитка з додатковою платою (в автобусі): 1,70 €

Новости