Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дніпропетровськ

  1. Тепле ласкаве море
  2. Золотий пісок
  3. цілюще повітря

Поїздка на море завжди свято Поїздка на море завжди свято. До неї довго готуються і чекають з нетерпінням. Але поїздки в Генічеськ на Арабатську стрілку - це ще й зустріч з дикою і унікальною природою. Може саме від цієї первозданності природи, відчуваєш себе тут добре і спокійно. І після поїздки на Арабатку, тягне повернутися сюди знову.

Вчені мужі знайдуть десятки пояснень цьому феномену. Почнуть з лікувальних моря, піску і навіть повітря. Тим більше, що в запасі у них є аргументи ще серйозніше - рідкісні бальнеологічні бруду, ропа Сиваша, термальні радонові води.

Тепле ласкаве море

Найдрібніше і тепле - так прийнято характеризувати Азовське море Найдрібніше і тепле - так прийнято характеризувати Азовське море. Але навіть в ньому є найтепліший і невеликий куточок - Арабатська стрілка-Генічеськ. Вода тут прогрівається і до 30 градусів, а глибина починається метрів за сто від берега (уздовж Арабатки). Пляжі як і дно пологі.
Про чистоту води біля узбережжя кажуть: як в акваріумі. Але вона не тільки прозора. Мікробіологи виділяють в ній майже 100 хімічних елементів. Всі вони в тій чи іншій мірі причетні до оздоровчого ефекту. Неспроста медики радять вирішувати малюкам купатися вдосталь - поки не набридне. Важко зрозуміти, як наша шкіра примудряється відбирати потрібні їй мікроелементи, але те, що після морських ванн відчуваєш прилив енергії та бадьорості - це точно.

Золотий пісок

Знамениті нескінченні пляжі Арабатки, виявляється, теж лікувальні. Вони взяли з собою з моря і його біологічну силу. Також як морські ванни, піщані на Арабатці не просто розвага, а оздоровча процедура. Малечу навіть вмовляти не треба йти на «пісочний» фізіотерапію. Та й дорослі не проти згадати дитинство. Тим більше, що пісок тут найчистіше. Дрібний і навіть ніжний.

цілюще повітря

Йод, бром, кальцій і ще ціла купа мікроелементів, піднятих разом з випарами моря і лиманів, перетворюють прибережний повітря в цілющий Йод, бром, кальцій і ще ціла купа мікроелементів, піднятих разом з випарами моря і лиманів, перетворюють прибережний повітря в цілющий. Крім того, що він наповнений дивним ароматом, просто подихати - вже профілактика від зимових застуд. Немає кращого ліки і від хронічних респіраторних захворювань.
Ви ніколи не замислювалися чому Арабатська стрілка - одне з рідкісних місць відпочинку, де не потрібна акліматизація дітей? Додайте до вище сказаного сухий теплий клімат, помірні бризи, ласкаве сонце і Вам вже захочеться відпочити в цьому оазисі природи Азова.

Поїздки в Генічеськ

Приїхати на Арабатку можна в будь-який день - хоч на вихідні, хоч у відпустку. З травня по вересень рейси наших автобусів Дніпропетровськ - Генічеськ щоденні. А сервіс пасажирського обслуговування дозволяє одним дзвінком оператору вирішити звичні проблеми поїздки: забронювати місця, вибрати відповідну дату від'їзду, забезпечити поїздку додому. Послуга безкоштовна. Згодні, як-то звичніше викроїти час, з'їздити на автовокзал і купити в попередньої касі квитки. Але коштують вони стільки ж, як і поїздка на море нашими автобусами. Тим більше що, від автовокзалу в Дніпропетровську Ви доїдете лише до автовокзалу Генічеська. На Арабатську стрілку доведеться добиратися з пересадкою

  • Генгорка - 8 км,
  • Щасливцеве - 15 км,
  • Стрілецьке - 40 км.

Маршрут Дніпропетровськ - Генічеськ нашої компанії слід через Генічеськ транзитом на Арабатську стрілку - через всі селища курортної зони. Підвозимо пасажирів безпосередньо до місця відпочинку.
Маршрут без стоянок і зупинок. Тому на море приїдете значно швидше ніж традиційним рейсом і прямо до воріт турбази. Автобуси Mercedes - комфортабельні, з місткими багажними відділеннями.

Забираємо пасажирів ми з мікрорайонів, в яких проживають пасажири. За добу до поїздки в Генічеськ по телефону уточнюємо Ваші плани. Якщо їдете, то автобус чекатиме в умовленому місці. Їдете з дітьми - знижка. Бронюєте місця відразу на зворотну дорогу - обійдуться дешевше.

Також на сайті:

Ви ніколи не замислювалися чому Арабатська стрілка - одне з рідкісних місць відпочинку, де не потрібна акліматизація дітей?

Новости