Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дніпро (Дніпропетровськ)

  1. Можна дістатися до місця відпочинку на Арабатській стрілці і без пересадки

маршрут

Ціна Час відправлення Туди Назад Дніпропетровськ - Генічеськ від 320 грн 6-00 14-00

112 км вузькою піщаною смужкою відокремила Азовське море від Сиваша, численних озер і лиманів. Саме тут в селищах Генгорка, Щасливцеве, Стрілкове 112 км вузькою піщаною смужкою відокремила Азовське море від Сиваша, численних озер і лиманів розташована більшість пансіонатів, дитячі літні табори, водолікарня, бази відпочинку, міні-готелі. Інфраструктуру курортних селищ формують мережу магазинів, овочеві ринки, послуги приватного сектора.

Загалом, прекрасні місця для сімейного відпочинку.
Відомий курорт унікальним рекреаційним потенціалом. Мінеральна вода термальних джерел, цілющі грязі і солі -лікувальні. Правда, кваліфіковане медичне обслуговування можна отримати тільки в єдиній водолікарні, і то амбулаторно. Розташована вона в Генгоркі.

Часто поїздки на море поєднують з хорошою рибалкою біля Арабатки. Прокат човнів - одна з статей Часто поїздки на море поєднують з хорошою рибалкою біля Арабатки доходу жителів селищ. А гостям дістається знатний улов, якими славляться прибережні води.
Адміністративні установи, банки, численні ресторани, бари і кафе - все це в Генічеську. Тут же і автостанція - кінцева зупинка рейсових автобусів Дніпропетровськ-Генічеськ.

  • До Генгоркі ще 9 км,
  • Щасливцеве в 15,
  • а Стрілецьке в 40 кілометрах.

Туди ходять місцеві рейсові автобуси.

Можна дістатися до місця відпочинку на Арабатській стрілці і без пересадки

Маршрут автобусів нашої компанії проходить через Генічеськ і всі курортні селища до Стрілецького. Ми доставляємо пасажирів буквально до будь-якого пансіонату або турбазі. Загалом - до місця відпочинку. Вартість поїздки на море така ж як і рейсовим автобусом до Генічеська. Виходить економніше, швидше і зручніше.
У сезон з травня по вересень рейси щоденні. Виїзд в 6-00. Обслуговуємо пасажирів без попередніх кас, і послуг автовокзалів. Як?

Місця безкоштовно бронюють по телефону оператора . Відразу обумовлюєте район з якого Ви будете виїжджати. За день до від'їзду оператор зв'яжеться з Вами. Якщо плани не змінилися, в призначений час автобус заїде за Вами. Оплачувати поїздку в Генічеськ у нас прийнято перед від'їздом - в автобусі. Дитячі квитки - дешевше.

Рейси Дніпропетровськ-Генічеськ з кінцевою зупинкою в Стрілковому обслуговують автобуси Mercedes Sprinter - 18 пасажирських місць. Багажні відділення досить місткі. Так що сумки і рюкзаки не заважатимуть подорожі.

Наш транспортний парк спеціалізований і розрахований саме на туристичні поїздки на море. Салон просторий, в кріслах зручно і спати, і просто сидіти - слухати ненав'язливу музику, дивитися фільм або милуватися краєвидами Приазовських степів.
Час в дорозі пролітає непомітно. Наші поїздки на море практично без зупинок. Хіба що на вимогу пасажирів. Стоянок на автостанціях по шляху немає. Буквально через 4,5-5 годин Ви вже на узбережжі.

Будете збиратися на море - зателефонуйте. Ми заберемо Вас в поїздку в Генічеськ майже від будинку і привеземо на Арабатську косу. Назад Вам захочеться їхати тільки з нами!

Дивіться також у нас на сайті:

Як?

Новости