Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Геленджику

Відпочинок в Геленджику

Відпочинок в Геленджику

Щорічно все більша кількість російських туристів обирають місцем відпочинку чудовий курортне місто Геленджик, в якому йде активний розвиток туристичної інфраструктури. Тут можна знайти будь-який вид житла - від приватних готелів до фешенебельних готелів. Узбережжя рясніє аквапарками, ресторанами і нічними клубами, де виступають сучасні естрадні зірки.

Приїхавши сюди відпочиваючі отримують повний спектр відпочинку на чудових численних піщаних і галькових пляжах. Найчастіше вони відрізняються якісним сервісом, з можливістю орендувати лежаки, парасольки, матраци та інше. Крім того, є можливість відпочинку на незайманих диких пляжах в наметах і кемпінгах. Велика кількість в Геленджику водних розваг, таких як прогулянки на катамаранах, гідроциклах, скутерах, дайвінг. Причали курорту пропонують екскурсійні програми по узбережжю на прогулянкових катерах і теплоходах.

Відносно недавно в Геленджику почав роботу унікальний парк атракціонів «Адмірал Врунгель», що розташувався на території дендропарку, особливо улюблений маленькими відвідувачами. З найбільшого в Росії колеса огляду, що має висоту 80 метрів, можна насолодитися чудовими пейзажами. У місцевому дельфінарії з'являється можливість познайомитися зі світом одних з найбільш унікальних представників тваринного світу, побачити яскраве шоу дельфінів і поплавати з ними.

Геленджик поєднує в собі боку галасливого курортного міста з тихим і помірним відпочинком на морському узбережжі з безліччю пляжів.
Найпершим пляжем від аеропорту йде дитячий табір Североморец. Він розташувався на тонкому мисі, має значні розміри, велику гальку і відмінну якість водного басейну. Однак варто мати на увазі, що наростання глибини там починається дуже швидко.

Далі йде пляж кемпінгу під назвою "Тонкий Мис", потрапити на який можна по вулиці Десантна. Це дикий крупногалечний пляж з відсутністю розвиненої інфраструктури і не дуже комфортним входом в море, але з ідеально чистою водою. Це улюблене місце любителів пірнати. Завжди можна поплавати з рибками і зловити крабів.
Відносно недавно з'явився Пляж "Бриз" з красивою набережною, обладнаної зручними спусками в воду. У сезон відпусток там відкритий прокат лежаків і цілий рік працюють кафе.

Для комфортного купання ідеальним місцем можна назвати піщаний пляж від санаторію "Тонкий Мис", закритий хвилерізом, що дає можливість плавати навіть під час шторму у відкритому морі. Наростання глибини там відбувається дуже поступово, на пляжі дуже розвинена туристична інфраструктура.
На центральному пляжі Тонкого мису "Сварник" місця не дуже багато. Зате галька має малі розміри, комфортні для ходьби, і вода в більшості випадків чиста і прозора. Для любителів поплавати під водою там облаштований центр дайвінгу, що має назву Морський Кот. Неподалік розташувалася Гідробаза, яка проводить авіашоу.

Далі розкинувся прекрасний піщаний пляж, який одержав звідси свою назву "Піщане дно". Він починає міську набережну Міста Геленджик. Лише через 30 метрів в море там починається глибина понад два метри. Тому це ідеальне місце для відпочинку з дітьми. При відсутності шторму вода там завжди чиста. В іншому випадку, можливо прибивання до берега морського сміття.

Найкращим пляжем Геленджика можна назвати дрібно галькову територію санаторію "Голубая Волна" . Його протяжність наближається до 300 метрам. Відрізняється пляж ідеально обладнаної місцевістю з роздягальнями, шезлонгами понтонних пірсом, множинними кафе і атракціонами.

Новости