Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЛОК "Сонячна" .Офіціальний сайт продажів LTD Driada Tour. Відпочинок в Геленджику 2019.

  1. Фото ЛОК «Сонячна» ЛОК СОНЯЧНА - один з кращих цілорічних оздоровниць Геленджика - знаходиться в...
  2. інфраструктура
  3. харчування
  4. пляж
  5. діти
  6. лікування
  7. У вартість входить
  8. Як дістатися
  9. Необхідні для заїзду документи
  10. важливо
  11. прайслист 2019

Фото ЛОК «Сонячна»

ЛОК СОНЯЧНА - один з кращих цілорічних оздоровниць Геленджика - знаходиться в 7 км від центру курорту, на березі мальовничої Геленджікской бухти, в 50 м від власного упорядкованого галькового пляжу (дно піщане). Комплекс профілюється на лікуванні різних дорослих і дитячих хвороб.

ЛОК має розвинену інфраструктуру. На території обладнаний критий і відкритий басейни. Для любителів активного проведення часу функціонує зал ЛФК, тренажерний зал, є спортивні та ігрові майданчики. На дозвіллі можна пограти в більярд, відвідати концертний зал, бібліотеку або відправитися в захоплюючу екскурсію. Для юних відпочивальників є ігрова кімната, дитячий майданчик. Для гостей на власному автотранспорті є автостоянка


Нумерний фонд

290 номерів, з них 125 з видом на море.
Розміщення: Два корпуси: корпус №1 - 4-поверховий, корпус №2 - 7-поверховий.
2-місний стандарт (макс. 2 + 1 чол., 14 кв. М, телевізор, кондиціонер, душ / ванна, туалет, холодильник, балкон, 1-спальні / 2-спальне ліжко). Доп. місце - розкладачка, може бути встановлена ​​без обмеження за віком.
2-місцева студія (макс. 2 + 2 чол., 20 кв. М, телевізор, кондиціонер, душ / ванна, туалет, холодильник, балкон, 1-спальні / 2-спальне ліжко). Доп. місце - розкладачка, може бути встановлена ​​без обмеження за віком.
3-місний стандарт (макс. 3 + 1 чол., 16 кв. М, телевізор, кондиціонер, душ / ванна, туалет, холодильник, балкон, 1-спальні / 2-спальне ліжко). Доп. місце - розкладачка, може бути встановлена ​​без обмеження за віком.
Сервіс: Прибирання щодня, зміна білизни - раз в 5 днів, зміна рушників - на вимогу.

інфраструктура

Лазні та сауни: немає;
Басейни: 1 критий басейн (з надводним і підводним гідромасажем (з 01.10, працює тільки в міжсезоння)), 1 відкритий басейн (з дитячою зоною (працює тільки в літній період));
Бари і ресторани: 1 бар, 1 кафе, їдальня;
Парковка: відкрита платна;
Інтернет: Wi-Fi в громадських місцях (безкоштовно);
Інші послуги: спортивні майданчики, зал ЛФК. Безкоштовно: тренажерний зал. За додаткову плату: більярд, прокат спортивного інвентарю, виклик таксі, екскурсійне бюро, аптечний кіоск, медичний пункт, сейф на рецепції, камера схову, бібліотека, косметологічний кабінет, перукарня.
Конференц-зал на 168 місць з необхідним обладнанням: екран, відеомагнітофони, мікрофони, мультимедійні та слайд-проектори.
Послуги: організація кава-брейків, організація святкувань, проведення семінарів, організація конференцій.

харчування

01.06-30.09 3-разове «шведський стіл» в решті період - комплекс.

пляж

Пляж: власний, гальковий, в 50 метрах Послуги на пляжі: Безкоштовно: лежаки, аерарій, туалет, душ. За додаткову плату: парасольки, шезлонги.

діти

Приймаються c 3-х років. До 5 років дитина без місця і харчування може розміщуватися з батьками в 2-, 3-місному номері, оплачуючи комунальні витрати (під відповідальність батьків з розпискою на місці можливо розміщення дитини від 2 років).
Лікування дітей: c 5-ти років
Послуги для дітей: Безкоштовно: дитячий майданчик, дитячий відкритий басейн, дитяча ігрова кімната з вихователем

лікування

Основні профілі лікування: Оздоровлення вагітних жінок, Санаторно-курортне лікування та оздоровлення дітей, Серцево-судинна система (система кровообігу), Відновлювальне лікування і реабілітація професійних захворювань, Хвороби ЛОР-органів, Хвороби кістково-м'язової системи (опорно-рухового апарату), Хвороби органів дихання, хвороби нервової системи.
Діагностика: Кардіографія: електрокардіографія (ЕКГ). Лабораторні методи. Функціональна діагностика: УЗД (ультразвукове дослідження). Огляд лікаря. .
Види лікування: Кінезотерапія: масаж апаратний, масаж ручний. Водолікування: ванни сухі вуглекислі, підводний душ-масаж, лікувальні ванни, душі. Теплолікування: парафінолікування, озокеритолікування. Грязелікування: гальваногрязі. Натуротерапия: аерофітолеченіе (фітоароматерапія), спелеокамера. Системи фізичного оздоровлення: лікувальна фізкультура (ЛФК). Фізіотерапія: ультразвукотерапія, світлолікування, лазеротерапія, магнітотерапія. Інші види лікування: внутрішньовенне лазерне опромінення крові (ВЛОК), гіпоксітерапія, інгаляції. Голкорефлексотерапія. Електролікування. Озонотерапія.

У вартість входить

Проживання, 3-разове харчування (шведський стіл з 01.06-30.09), пляж (в літній період), літній басейн, користування дитячою кімнатою, бібліотекою, спортивними та ігровими майданчиками, закритий басейн (в міжсезоння), базове лікування (при заїздах з 01.04 -01.06 і 30.09 по 31.12).

Базове лікування за путівкою надається за умови заїзду (день заїзду) з 01.04 по 01.06 і з 30.09 до 31.12 !!!.


Як дістатися

  • Від аеропорту м Геленджик автобусом №5 до зупинки «Вулиця Туристична», далі пішою ходою
  • Від ж / д вокзалу м Новоросійськ: тролейбусом до автовокзалу м Новоросійська, автобусом до м Геленджика, далі на таксі.
  • Від автовокзалу м Геленджікна на таксі.


Необхідні для заїзду документи

Туристичний ваучер-путівка туроператора, паспорт, медичний страховий поліс, свідоцтво про народження, для дітей до 14 років, санаторно-курортна карта.

важливо

Підселення в 2-місний номер не проводиться (тобто бронювання одного місця в 2-місному номері неможливо).
Відомості про платні / безкоштовні послуги надані здравницею. У разі зміни здравницею переліку платних / безкоштовних послуг турфірма відповідальності не несе.

прайслист 2019

* Вартість вказана за номер на добу, в рублях

* Для перегляду вартості з форми нижче виберете потрібну категорію номера і варіант розміщення

039QuJPxbnPzK85Bgbm6eU6MHEA2wbsimofDofvCclU% 3D


ЗАБРОНЮВАТИ НОМЕР

умови броніровнія


  • Заявки на бронювання номерів приймаються на електронну пошту [email protected], за телефонами +7 (938) 457-90-90; +7 (918) 202-63-47, або забронювати номер можете, заповнивши вище форму онлайн-бронювання;
  • Заповнення даної форми Вас ні до чого не зобов'язує, і не гарантує моментального підтвердження бронювання. Після оформлення заявки з Вами зв'яжуться наші менеджери за вказаними контактними даними.
  • Підтвердженням і гарантією надання розміщення є Рахунок на оплату, Ваучер на розміщення і Договір;
  • Оплата рахунку здійснюється протягом 3-х (трьох) банківських днів з дня виставлення рахунку. Відсутність повної оплати (без додаткового узгодження з Вашим персональним менеджером) в зазначені терміни може спричинити за собою ануляцію бронювання;
  • Послуги, не зазначені в Ваучері (не входять у вартість розміщення), оплачуються туристами самостійно в об'єкті розміщення.

Новости