Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Канатна дорога в Геленджику

У Геленджику величезна кількість екскурсій і різних розваг. Все тут направлено на те, щоб відпочиваючі отримали купу вражень і залишили купу грошей. Канатна дорога - одне з найпопулярніших розваг у Геленджику. Практично кожен турист вважає своїм обов'язком хоч раз побувати на геленджицької канатці.

Практично кожен турист вважає своїм обов'язком хоч раз побувати на геленджицької канатці

Канатна дорога в Геленджику знаходиться на околиці міста на Маркхотском хребту. Оглядовий майданчик розташований на висоті 600 метрів над рівнем моря. Коли погода ясна - видовище розкривається внизу дуже красива. Гори, море, місто - все як на долоні.

Не варто кататися на канатці в погану погоду - і враження будуть не ті, і фотографії не такі яскраві, та й пориви вітру налякають навіть самого сміливого мандрівника.

Канатна дорога в Геленджику простягається над містом-курортом більше тисячі метрів в довжину. Вся поїздка на канатці займає приблизно 15 хвилин. Ви будете сидіти не в кабіні, а в кріслах, як на фото.

Звертайте увагу на погоду перед тим як зберетеся на найпопулярніший атракціон в Геленджику! Якщо дуже жарко на вулиці - не забудьте головний убір і краще б скористатися сонцезахисним лосьйоном. Нагорі хоч і вітерець, але сонце пече нещадно. Перевірте фотоапарат! Чи не зняти себе і види зверху - це ж злочин! Канатна дорога в Геленджику варто того, щоб її раз і назавжди зберегли на фото.

Канатна дорога + Верхній Парк (при наявність квитка в Сафарі-парк)

  • 1000 рублів дорослий квиток
  • 250 - дитячий квиток (5-12 років)
  • безкоштовно - діти до 5 років

Квиток включає:

  • канатна дорога
  • вольєри під канатною дорогою
  • Парк Юрського періоду
  • дольмен
  • виставка метеликів
  • тераріум

Крім самого підйому і спуску по канатній дорозі в цю ціну входить ще й прогулянка по парку. А в розважальному парку «Олімп» є що подивитися - тут і колесо огляду, і зоопарк, і музей скам'янілостей і багато іншого.

Колесо огляду до речі можна відвідає безкоштовно, якщо ви купили квиток на канатці і якщо у вас залишилися сили і бажання. Є в парку і ресторан і концертний зал. При бажанні і достатній кількості грошей в «Олімпі» можна провести цілий день.

При бажанні і достатній кількості грошей в «Олімпі» можна провести цілий день

Канатна дорога Геленджика на мапі

А якщо хочете поїсти без понтів, недорого, але смачно, раджу відвідати їдальню поруч з канатки Геленджика. У пості про столові Геленджика я писала про неї.

Працює канатна дорога в Геленджику з 10 ранку до 2 години ночі. Увечері, коли запалюються вогні міста, в море видно вогники пароплавів і яхт, а місячна доріжка перетинає бухту, прогулянка виходить дуже романтична. Прекрасний момент зізнатися в любові вночі, коли під тобою ціле місто.

Новости