Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Геленджик пансіонати; Пансіонат "Кавказ"

  1. Фото Геленджик пансіонати; Пансіонат "Кавказ"
  2. Контакти Геленджик пансіонати; Пансіонат "Кавказ"

Пансіонат "Кавказ" в м Геленджик розташований на березі Геленджікской бухти, недалеко від центральної частини міста, у величезному парку на території площею понад 9 га.
На чорноморському узбережжі знайдеться не так багато куточків, де реліктові сосни володіють цілющими властивостями так природно поєднуються з елементами паркового дизайну.
Аромат хвої пицундской сосни, в поєднанні з гірничо-морським повітрям створює дивовижний мікроклімат, тут дуже легко дихається.
Крім пицундской сосни, в парку пансіонату "Кавказ" ростуть і радують око стрункі темно-зелені кипариси, ніжна туя, розкішні дуби і клени. На клумбах і газонах пансіонату - безліч квітів.
Природа створила унікальні умови для відпочинку в Геленджику і зміцнення здоров'я дорослих і дітей: прекрасний клімат, чудове синє море, мальовничі околиці, велика кількість овочів і фруктів.

Фото Геленджик пансіонати; Пансіонат "Кавказ"

У пансіонаті "Кавказ" можливий як сімейний відпочинок, так і молодіжний активний відпочинок. Якщо ви хочете провести відпочинок в Геленджику на море з дитиною - діти приймаються з 4 років.
Щоб відпочинок для дітей в Геленджику проходив цікаво - на території пансіонату "Кавказ" побудований дитячий майданчик де є різні атракціони та дитячі гірки, які доставляють чимало радості дітям. Є дитяча кімната з безліччю ігор.
У пансіонаті "Кавказ" є відкритий басейн з прісною водою, є так-же спеціальний дитячий басейн, кафе, бар, відкрита дискотека, сауна і турецька хамам, більярд, літній кінотеатр, конференцзал на 150 місць, дитяче містечко, спорт-майданчик, футбольне поле, тенісний корт, екскурсійне бюро, бібліотека, літній кінотеатр, танцювальний майданчик, перукарня, стоматологічний кабінет і камера зберігання, автостоянка (платна).
До послуг відпочиваючих - їдальня на 600 місць, харчування триразове, дієтичне.
Багатоповерхові житлові корпуси пансіонату "Кавказ" мають побутові приміщення, добре обладнані і озеленені холи.
Двомісні двокімнатні номери "люкс",
Двомісні однокімнатні номери "напівлюкс",
Одноповерхові котеджі з затишними номерами.
Пансіонат має два добре обладнаних медичні пункти, стоматологічний кабінет, кабінет мануальної терапії.
Є каси попереднього продажу залізничних, авіа і автобусних квитків.
На комфортабельних автобусах відпочиваючі пансіонату здійснюють дивовижні екскурсії в місто-герой Новоросійськ, на батьківщину Російського шампанського в Абрау-Дюрсо, в курортне селище Джанхот, де знаходиться будинок музей письменника В.Г. Короленка, до пам'ятників природи.

Контакти Геленджик пансіонати; Пансіонат "Кавказ"

Адреса: Краснодарський Край, м.Геленджика, вул. Маячная, д. 3.
Номери телефонів: 8 (86-141) т. 7-11-12, 7-12-25, 3-36-71
Адреса в Інтернеті: http://ru-kurort.ru/catalog/pansionat/gelendjik/
Email: Інформація відсутня

Новости