Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися з Новоросійська в Геленджик: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Автомобілем
  2. На поїзді
  3. Літаком
  4. На автобусі
  5. ціни
  6. Де купити квитки
  7. На таксі

Щорічно відпочиваючи з родиною на березі Чорного моря, неодноразово проїжджав по маршруту з міста Новоросійськ в місто Геленджик. Крім прекрасно організованого відпочинку на морі, в місті Геленджик можна відзначити чудовий Сафарі-парк з його різноманітністю тваринного світу, прекрасними вольєрами і сервісом підйому на крісельному підйомнику на оглядову площадку, обладнану на вершині прилеглої гори, з якої відкривається приголомшливий вид з висоти пташиного польоту.

Крім цього, в місті Геленджик розташований найбільший на чорноморському узбережжі Аквапарк "Золота бухта", який ми відвідували двічі, як раз приїжджаючи в нього по дорозі з міста Новоросійськ .

Автомобілем

Від міста Новоросійськ до міста Геленджик відстань по автомобільній дорозі становить близько сорока кілометрів. Відстань між містами долається в середньому за годину. Особливістю дороги є наявність в першій її половині досить крутого серпантину дороги, розташованого між береговою лінією моря та підніжжя гір. Наявність звивистою гірською дороги не дозволяє розвивати швидкість, тому це ділянка дороги ми завжди проїжджаємо акуратно і досить довго. Місцеві жителі пролітають серпантин, як швидкісну автостраду, трохи затримуючись на поворотах. Дорожній серпантин починається відразу після закінчення міста Новоросійськ і закінчується недалеко від під'їзду до населеного пункту Кабардинка. Після Кабардинки дорога трохи йде в бік від моря і стає відносно рівній, швидко приводячи до точки призначення місту Геленджик.

На поїзді

Регулярне залізничне сполучення між містами відсутня в зв'язку з не великою відстанню між Новоросійськом і Геленджик, наявності гірській місцевості і відсутності залізниці. Відпочиваючі прибувають в Геленджик залізницею доставляються в місто Геленджик на автомобільному транспорті.

Літаком

Авіаційне сполучення між містами відсутня в зв'язку з невеликою відстанню між містами.

На автобусі

На автобусі з міста Новоросійськ в місто Геленджик можна доїхати за одну годину п'ятнадцять хвилин. Автобуси відходять з автовокзалу міста Новоросійськ, розташованого за адресою: Краснодарський край , Місто Новоросійськ , Вулиця Чайковського, будинок 15.

Час відправлення: дев'ятеро годин сорок п'ять хвилин, тринадцять годин п'ятнадцять хвилин, шістнадцять годин тридцять одна хвилина. Крім цього доїхати до міста Геленджика можливо на автобусах при наявності в них місць, наступних за попутному транзитному напрямку в бік Джубги, міст Туапсе і Сочі . У літню пору кількість транзитних автобусів досить велике, тому в годину в бік міста Геленджика з Новоросійська відправляється не менше двох автобусів.

ціни

Ціна на проїзні документи на автобус від Новоросійська до міста Геленджика становить 65 рублів.

Де купити квитки

Квитки на автобус від Новоросійська до міста Геленджика можна придбати в касах автовокзалу міста Новоросійськ, розташованого за адресою: Краснодарський край , Місто Новоросійськ, вулиця Чайковського, будинок 15.

На таксі

Одні з популярних транспортних засобів проїзду з Новоросійська в місто Геленджик є використання послуг таксі. Вартість проїзду на таксі складе близько тисячі рублів. Маршрут проїзду аналогічний описаному на автомобілі.

Новости