Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Чорному морі 2019

  1. Повноцінний відпочинок біля Азовського моря
  2. Кращі курорти Краснодарського краю
  3. Відпочинок в Криму. Кращі курортні міста півострова
  4. Приємний і корисний відпочинок в Абхазії

Пропонуємо відпочинок на Чорному морі в Росії без посередників. На сайті великий вибір готелів, готелів, приватний сектор, квартири і багато іншого. У нас весь ЮГ Росії від Криму до Абхазії!

Чорне море майже з усіх боків оточене сушею, але від Світового океану не ізольовано Чорне море майже з усіх боків оточене сушею, але від Світового океану не ізольовано. Воно пов'язане з Мармуровим морем завдяки Босфорському протоці. У свою чергу, Мармурове море входить в Середземне, пов'язане з Атлантичним океаном. Площа моря дорівнює приблизно 420 тисячам кілометрів квадратних, об'єм становить понад 550 тисяч кубічних кілометрів, а максимальна глибина - близько 2210 метрів.

На його берегах знаходиться маса чудових рекреаційних зон. На одному тільки узбережжі Краснодарського краю в минулому році відпочивало до 11 мільйонів чоловік. Треба думати, на Чорне море в 2019 році приїде ще більше туристів.

Держави, які розташовуються на берегах Чорного моря і мають морські кордони - це Туреччина, Росія, Україна, Болгарія, Румунія, Грузія.

Отже, поговоримо про російському узбережжі Чорного моря. На Чорному морі знаходиться чимало чудових російських курортів. Варто згадати такі з них, як Геленджик, Анапа, Сочі, Лазаревське, Туапсе, Джубга.

Новоросійськ відомий тим, що це один з великих центрів виноробства в Росії. Він розташований на узбережжі Цемеської бухти, яка ніколи не замерзає.

У місто Анапа їдуть відпочити і оздоровитися. Там багато санаторіїв, анапскіе лікувальні грязі дуже корисні для здоров'я. Пляжі Анапи покриті піском, який складається з дрібнозернистого кварцу. Під променями сонця такий пісок виділяє корисне для здоров'я випромінювання. Це місто відоме як саме сонячне місце на всьому російському узбережжі Чорного моря.

В іншій курортне містечко, в Сочі, круглий рік направляється безліч відпочиваючих не тільки з Росії, але і з усього світу. У Сочі безліч здравниць, що пропонують SPA-послуги. Місцевий клімат субтропічний, тому взимку тут, ніколи не буває холодно, а влітку не дуже жарко. У Сочинському регіоні на сьогоднішній день знаходяться майже п'ятдесят джерел з цілющою мінеральною водою.

У Сочинському регіоні на сьогоднішній день знаходяться майже п'ятдесят джерел з цілющою мінеральною водою

В цілому чорноморське узбережжя півдня Росії приваблює мільйони туристів. І це не тільки російські туристи. Сюди відпочивати їдуть люди з усього світу. Російський Південь, особливо Краснодарський край, за популярністю у власне російських туристів скоро перестрибне Туреччину. Відпочинок на Чорному морі 2019 року оздоровить вас, додасть сил, подарує нові незабутні відчуття.

Треба сказати, що російське узбережжя Чорного моря завжди приваблювало відпочиваючих. Навіть в складних 90-х роках туристична інфраструктура тут продовжувала розвиватися. Сьогодні держава продовжує робити все, щоб залучити ще більше туристів на Чорне море. Відпочинок на узбережжі Півдня Росії вибирають все більше туристів.

Чим приваблює Чорне море? Протяжні і широкі пляжі - це практично візитна картка узбережжя Краснодарського краю. Треба сказати, що останнім часом все пляжі регулярно прибираються, це стосується і диких. Сьогодні вже практично неможливо знайти там ні пляшки, ні купи недопалків. Море - це не єдина «родзинка» Краснодарського краю. Багатьох туристів сюди вабить саме незабутній кавказький колорит. В цілому ціни тут - середньостатистичні для Росії, що робить більш доступним відпочинок, але є ряд винятків. Відпочинок біля Чорного моря в кращих краснодарських курортах буде коштувати трохи нижче, ніж поїздка в Туреччину або Болгарію.

Відпочивати біля Чорного моря - значить, побувати на прекрасних чистих пляжах, краще пізнати кавказьку кухню, побувати на цікавих екскурсіях. Варто сказати, що туристи, які проживають на території Краснодарського узбережжя, мають можливість безперешкодно побувати на екскурсіях в Абхазії, відвідати кращі абхазькі курорти.

Повноцінний відпочинок біля Азовського моря

Трохи північніше чорноморського узбережжя Краснодарського краю знаходиться берег Азовського моря Трохи північніше чорноморського узбережжя Краснодарського краю знаходиться берег Азовського моря. Між цими морями знаходиться Керченську протоку, який і відокремлює їх один від одного. Де краще провести відпустку - на Чорному або Азовському морі?

Відпочинок на Азовському морі має свої переваги. Вода Азовського моря не така солона, як в Чорному. Це тому, що Азовське море постійно опріснюється річками, які впадають в нього, особливо Кубанню і Доном. Також в Азовське море впадають десятки дрібних річок. Оскільки Азовське море мало містить солей, воно швидко замерзає - вже на початку грудня. Але вже навесні море прогрівається швидко. Восени і взимку раз у раз тут дмуть штормові вітри.

Азовське море мілководне, глибина тут невелика, так що вода в теплу пору року тут швидко прогрівається. Всього в Азовському морі мешкає 114 видів риб, а коли солоність Азовського моря збільшується, вони доповнюються ще й «мігрантами» з Чорного моря. Відпочинок на Азовському морі - не тільки загоряння і плавання, але і відмінна можливість порибалити.

Відпочинок на Азовському морі - не тільки загоряння і плавання, але і відмінна можливість порибалити

Кращі курорти Краснодарського краю

Якщо Азовське море ідеально для батьків з дітьми завдяки його мілководдю і теплоти, то Чорне прекрасно підійде для колективу дорослих людей. Для повноцінного відпочинку варто вибрати відповідний курорт з усіма зручностями для туристів. вибирайте відпочинок на Кубані !

Курорти Краснодарського краю приваблюють багато сотень тисяч туристів і відпочиваючих. Деякі з них по праву можна назвати райськими куточками. Наприклад, Туапсе, зі середземноморським кліматом, чистим повітрям, горами, лісами. Анапа - це здебільшого дитячий курорт. Геленджик приваблює відпочиваючих своїми санаторіями, чудовою природою, пляжним відпочинком, історичними пам'ятками. Гарячий Ключ - один з найстаріших бальнеологічних курортів Кавказу. Сочі, що знаходиться в субтропічній зоні - один з найкращих курортів в РФ. Варто також згадати про такі курортних містах, як Єйськ, Новоросійськ, Туапсе.

Відпочинок в Криму. Кращі курортні міста півострова

На захід від узбережжя Краснодарського краю знаходиться Крим. на відпочинок в Криму щоліта приїжджає майже п'ять мільйонів чоловік. Кращі кримські курорти - це Судак, Чорноморське, Ялта, Керч, Миколаївка, Євпаторія, Феодосія, Алушта, Севастополь, Саки. Найдешевший курорт - це мальовниче місто Судак.

Кращим курортом цілком можна було б вважати Ялту, якби не часті пробки на її дорогах. Чорноморське - це притулок для любителів відпочити «дикуном». Тим, хто бажав би не просто відпочити, а й оздоровитися, потрібно поїхати в Саки, відомий лікувальними грязями.

Приємний і корисний відпочинок в Абхазії

Абхазія також має вихід до Чорного моря. Це маленька, але дуже красива країна з захоплюючою природою і чистим морем. Відпочинок в Абхазії стає з кожним роком все більш популярним. Найкращі курорти розташовуються на півночі країни - Новий Афон, Гагра, Піцунда. Столиця, древнє місто Сухумі, і Гудаута - це найкращі курорти.

Сухумі - чудове місто з прекрасним кліматом, субтропічній рослинністю, прекрасними пляжами. Місцевий іонізоване повітря дуже корисний для здоров'я. Тому відпочинок в Сухумі корисний для тих, хто страждає легеневими хворобами.

Як бачите, наше узбережжя готове прийняти в свої обійми і подарувати незабутні відпочинок, варто тільки визначитися з курортом!




статті:

Карта Вардане

У Лазаревському районі Великого Сочі знаходиться великий курорт, який підійде для недорого відпочинку з сім'єю і носить він красиву назву Вардане. Детальніше Карнавал гарячих танців в Криму
Karnaval Hot Dance NASHGOD буде проходити безпосередньо напляже в 2 метрах від Чорного моря на відкритому повітрі в заповіднику! В оточенні Кримських гір мати природа в її первозданному вигляді. Детальніше Геленджик - райський куточок Краснодарського краю
Красивий і затишний курортне містечко Геленджик в Краснодарському краї привертає до себе багатьох росіян, які вибирають відпочинок на теплому узбережжі Чорного моря. Детальніше Відпочинок в Дивноморське: ціни
Курортне селище Дивноморське, ціни на відпочинок в якому порадують кожного туриста, щорічно приймає безліч відпочиваючих з усіх куточків нашої країни. Детальніше Погода в Темрюк
Комфортна погода Темрюка сприяє сприятливому времяпровождению на пляжі, тому вдосталь накупати і отримати гарну засмагу тут зможе кожен. Детальніше Погода в Тамані
Головне особливістю цього регіону є своєрідна погода. Тамань відома м'якими кліматичними умовами і дуже теплою осінню. Детальніше

Чим приваблює Чорне море?
Де краще провести відпустку - на Чорному або Азовському морі?

Новости