Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поради куди недорого поїхати на Новий рік в 2019 році

  1. Новий рік 2019 Росії
  2. Розклад поїздів Москва - Череповець-1
  3. Дешеві перельоти в Великий Устюг (в одну сторону)
  4. Недорогі авіаперельоти в Сочі (в одну сторону)
  5. Дешеві перельоти з регіонів до Москви (в одну сторону)
  6. Куди поїхати на Новий рік 2019 за кордон
  7. Новий рік на морі в Азії
  8. Новий рік 2019 Європі
  9. Найдешевші квитки з Москви до Праги і назад
  10. Найдешевші квитки з Москви в Софію і назад
  11. Найдешевші квитки з Москви до Талліна і назад

Ця стаття для тих, хто ще не вирішив куди поїхати відпочивати на новий рік 2019. Розповідаємо, куди поїхати на Новий рік в 2019: на море, в Росії, в Європі. В кінці статті ділимося порадами і корисними посиланнями, які допоможуть недорого зустріти новий рік в Росії або за кордоном. Також пояснимо чому купувати тури на Новий рік 2019 краще з раннього бронювання.

Практично всі авіакомпанії і готелі на новий рік піднімають ціни. Щоб знайти недорогі варіанти необхідно заздалегідь бронювати готель, авіаквиток або тур. Чим ближче до свята, тим менше залишається недорогих варіантів. Оптимальним терміном планування нового року вважається за 5-6 місяців до свята.

В кінці статті ми написали 5 головних порад як недорого зустріти Новий рік 2019 . Корисні статті для тих, хто планує самостійну подорож: « 11 способів як купити дешеві авіаквитки онлайн »І« Що потрібно знати при покупці страховки для подорожей «.

Оновлене: 17 листопад 2018

Новий рік 2019 Росії

Для тих, хто хоче відсвяткувати новий рік 2019 недорого - оптимальним варіантом стане відпочинок в Росії. Любителів снігу і справжнього морозу раді будуть бачити в Карелії і в великий Устюг . Для любителів яскравих і масштабних новорічних урочистостей кращим варіантом буде відзначити новий 2019 рік в Москві або в Санкт-Петербурзі . Для тих, хто хоче відпочити тепло і активно (покататися на лижах чи сноуборді) відмінним вибором стане Сочі .

Новорічна Карелія

Ця стаття для тих, хто ще не вирішив куди поїхати відпочивати на новий рік 2019

Фото © star5112 / flickr.com

Карелія - ​​мальовниче місце, яке з кожним роком залучає все більше туристів для новорічного відпочинку.

Основні новорічні розваги в Карелії: поїздка на собачій упряжці, поїздка до місцевого Дідові Морозу, зимова риболовля, відвідування заповідників і водоспадів. У Карелії також є кілька непоганих гірськолижних трас, де можна чудово відпочити на новорічних святах.

Вартість квитків на літак до Карелії: від 7200 руб. (Туди назад з Москви), від 12 500 руб. (Туди назад з Пітера). Точні ціни на конкретні дати дивіться тут .

Готелі та будинки в Карелії. Якщо ви плануєте відпочивати компанією, то вигідніше буде зустріти новий рік 2019 знявши будинок або бунгало. Як правило, власники об'єктів розміщення під Новий рік прикрашають і ставлять вбрану ялинку. Зняти будинки і котеджі можна зняти безпосередньо у господарів через сервіс airbnb .

Ціни на житло в Карелії на Новий рік цілком доступні, можна зняти невеликий будинок від 3-4 тис. На добу. Готелі обійдуться новорічного кишені від 2-2,5 тис.руб .. Переглянути опис і забронювати будинки і готелі можна на можна на сервісі hotellook .

Примітка: щоб побачити ціни тільки на будинки, то необхідно поставити галочки в фільтрі біля «гостьові будинки», «котеджі» і т.д ..


Великий Устюг з Дідом Морозом

Фото © sabima / pixabay.com

Великий Устюг може стати ще одним варіантом Нового року зі снігом. Відмінне місце для зустрічі Нового року 2019 з дітьми. Якщо вам в останні роки не вистачає новорічного настрою, то Великий Устюг посприяє створенню святкової і казкової атмосфери для вас і вашої дитини.

На офіційному сайті www.dom-dm.ru/prices можна знайомитися з цінами на відвідування будинку Діда Мороза в 2018-2109 році.

Готелі та будинки в місті Великий Устюг на Новий рік починаються від 2200 руб. на добу. Бронювати краще заздалегідь, найчастіше вже в жовтні-листопаді місць в готелях не залишається. Якщо віддаєте перевагу бронювати безпосередньо у власників житла, то найпростіше орендувати будинок або бунгало на сайті airbnb .

Вартість квитків на літак дивіться нижче в таблиці.
На жаль, зараз у нас немає даних щодо перельотів з в Великий Устюг. Знайти квитки з - в Великий Устюг

У зимовий час в Великий Устюг курсують поїзди і автобуси. В основному туристи їдуть в Череповець, а від туди на автобусі доїжджають до Великого Устюга. Дізнатися розклад автобусів по маршруту Череповець → Великий Устюг можна тут або тут . Вартість квитків на поїзд від 840 руб. , Вартість проїзду на автобусі від 1 308 рублів.

Розклад поїздів Москва - Череповець-1

До Криму на новорічні свята

До Криму на новорічні свята

Фото © Mike Kniec / flickr.com

Для тих, хто любить природу Криму влітку, пропонуємо відсвяткувати Новий рік в 2019 році там же. Готелі, пансіонати і санаторії Криму готують для постояльців новорічна вечеря, розважальну програму та святкову атмосферу.

Для тих, хто бажає відсвяткувати Новий рік оригінально, організовують свято в горах, кримських печерах і під водою.

У морі купатися не вдасться, однак можна відпочити в СПА або поплавати в басейні готелю.

До Криму регулярно літають літаки з різних регіонів Росії за цілком прийнятними цінами:

Дешеві перельоти в Великий Устюг (в одну сторону)

Готелі та будинки в Криму можна забронювати заздалегідь за допомогою сервісу hotellook . Номер в готелі в Криму обійдеться від 2000 руб. за добу. Ми знаходили і варіанти в невеликих готелях за 1000 рублів на добу при ранньому бронюванні. За додаткову плату (від 3-4 тис. Руб. / Чол.) Можна придбати новорічний святкова вечеря з шоу-програмою.

Також на свята можна зняти будинок або бунгало у власників через сервіс airbnb .

Тури до Криму на Новий рік 2019 році на 2-х від 23 000 рублів. Недорогі і бюджетні пропозиції розбирають досить швидко, і до Нового року складно знайти бюджетний варіант, тому настійно радимо бронювати тури і готелі до кінця осені. Порівняйте ціни від різних туроператорів на сайті Onlinetours або на сайті Travelata .

Корисні статті про відпочинок в Криму:


Зустріч 2019 року в Сочі

Зустріч 2019 року в Сочі

Фото © Boris Kuznetsov / flickr.com

Ще одне місце, куди можна поїхати на святкування Нового 2019 року - Сочі. Тут можна зустріти Новий рік на узбережжі Чорного моря (площа Південного Мола морського порту Сочі). Як і у випадку з Кримом поніжитися в море не вдасться, проте все той же басейн з підігрівом стане порятунком для любителів поплавати.

Як розваги в Сочі можна відвідати різні визначні пам'ятки і екскурсії. Якщо ви плануєте поїздку на Новий рік з дитиною, то радимо відвідати Сочі-парк. У парку вас зустрінуть герої казок, покажуть новорічні шоу і уявлення.

Взимку цікаво буде подивитися на олімпійські об'єкти, дельфінарій і океанаріум. Подивитися весь список об'єктів, які можна відвідати дивіться тут , Там же можна замовити екскурсії заздалегідь.

Вартість квитків на літак до Сочі з різних регіонів Росії дивіться в таблиці нижче

Недорогі авіаперельоти в Сочі (в одну сторону)

Готелі в Сочі на новий рік обійдуться від 2000 руб. за добу за номер. Якщо знімати апартаменти (квартиру), то ціна за добу почнеться від 1500 руб. Хостели в новорічну ніч коштують від 400 руб. / Чол. Детальніше про ціни в Сочі можна дізнатися на hotellook . .

Якщо брати тур на Новий рік в Адлер, то він обійдеться від 20 тис. рублів на 7-8 днів на 2-х. Новорічний Тур в Сочі від 26 тис. руб. на двох. За додаткову плату можна замовити Новорічна вечеря з розважальною програмою.

Зняти приватний будинок або бунгало можна зняти за допомогою сервісу airbnb .


Москва і Санкт-Петербург в Новий рік

Фото © Raita Futo / flickr.com

Для тих, хто хоче яскраво зустріти Новий рік 2019 пропонуємо зануритися в свято в Москві або в Санкт-Петербурзі. Весело відсвяткувати можна на головних площах країни, в затишних ресторанчиках, або на цілодобових ковзанках під святкову музику.

Снігу може і не бути, але вулиці міст потопають в різних новорічних гірляндах, величезних ялинках, нескінченних святкових прикрасах. На Червоній (Москва) і Двірцевій (Пітер) площі організовують велике святкове шоу, яке приваблює як місцевих жителів, так і туристів щороку.

З кінця грудня в Пітері і в Москві активно починають роботу різні новорічні і різдвяні ярмарки. На цих ярмарках можна придбати цікаві сувеніри та вироби ручної роботи.

Вартість квитків на літак до Москви і Пітера з різних регіонів Росії дивіться в таблиці нижче.

Дешеві перельоти з регіонів до Москви (в одну сторону)

Дешеві перельоти з регіонів в Санкт-Петербург (в одну сторону)

Житло на Новий рік. Москва і Пітер пропонують великий вибір готелів від економічних хостелів від 500 руб. на добу до розкішних. Номери в готелях в центрі Петербурга починаються від 2,5-3 тис. Рублів, в Центрі Москви номер готелі можна зняти від 3,5-4 тис. Руб .. Порівняти ціни на номери в готелях Москви можна тут , В готелях Санкт-Петербурга тут .

Зняти квартиру в місті або в області на новорічні свята найкраще на сайті airbnb .

Куди поїхати на Новий рік 2019 за кордон

Фото © Syuqor7 / flickr.com

Для тих, хто хоче різноманітності та побачити, як зустрічають Новий рік 2019 за кордоном ми підібрали кілька відносно недорогих напрямків.

Якщо ви хочете зустріти Новий рік 2019 на море в екзотичному теплі, то пропонуємо поїхати в Таїланд , В'єтнам і на Гоа .

Якщо ж ви хочете зануритися в святкову атмосферу за допомогою різних новорічних і різдвяних ярмарків, то вам краще всього відправиться в Європу .

Новий рік на морі в Азії

В Таїланд на Новий рік

В Таїланд на Новий рік

Фото © aotaro / flickr.com

Так склалося, що Новий рік в Таїланді випадає на розпал туристичного сезону: погода тут ясна, море тепле і багато туристів. У сезон ціни в Таїланді підвищуються, але в цілому залишаються доступними для російського туриста.

Для святкування Нового року 2019 багатьма готелями організовується маса розваг і шоу-програми. Багато готелів 31 грудня організують повноцінний Новорічне свято з вечерею, напоями та розважальною програмою. Вартість участі в такому вечорі може бути різною від 90-100 $.

У великих містах відбуваються святкові ходи: туристи і місцеві жителі виходять на вулицю і святкують Новий рік під запальну музику.

Щоб недорого відсвяткувати Новий рік 2019 Таїланді - їхати потрібно самостійно і вибирати місця менш популярні, ніж Пхукет або Паттайя .

Новорічні тури в Таїланд популярні серед туристів. Порівняння цін на тури у різних туроператорів на сервісах level.travel , travelata або onlinetours . Як правило, ціни на тури на Новий рік встановлюються високі (значно дорожче щодо інших періодів).

Для самостійної подорожі:

Зняти будинок, бунгало або номера в готелі російський турист може недорого, незважаючи на те, що цінник до Нового року значно піднімається. В середньому стандартний номер в готелі можна зняти від 1200 руб. на добу. Іноді можна знайти варіанти і дешевше - все залежить від дат вашої поїздки. Дізнатися ціни на готелі та апартаменти можна тут .

Примітка: Ще раз нагадаємо, що Новий рік - це свято популярний, тому недорогі готелі розпродаються швидко і задовго до самого свята. Не чекайте до останнього знижок і зниження цін: найвірніший спосіб заощадити - це забронювати готель заздалегідь.

Найприємнішим в Таїланді стане сонце і низькі ціни на продукти і сувеніри. Про ціни в Таїланді читайте нашу статтю « Що привезти з Таїланду: ціни та поради »

Якщо ви їсте самостійно, то найбільш витратним в поїздці до Таїланду на новий рік може стати покупка авіаквитка. Вартість квитків на літак до Таїланду з Москви дивіться в таблиці нижче

Корисні статті по відпочинку в Таїланді:


В'єтнам в 2019 році

В'єтнам в 2019 році

Фото © Neville Wootton / flickr.com

Ще одне екзотичне напрямок на Новий рік 2019 - це В'єтнам. Основні курорти популярні для зустрічі Нового року - це Муйне , Нячанг , о. Фукуок .

Найпопулярніші курорти В'єтнаму для туристів прикрашаються в європейському стилі: встановлюють ялинки, розвішують прикраси і розставляють Санта-Клаусів.

Як правило, основні місця для святкування Нового року у туристів - це набережні, місцеві клуби і ресторани. Частина готелів за доп. плату організовує святкові фуршети і розважальну програму.

У Нячанге найцікавіші свята проводять готелі Vinpearl Resort Nha-Trang і Diamond-Bay Resort'n'Spa .

З цінами на Новий рік у В'єтнамі така ж історія, що і в Таїланді: найбільша стаття витрат - покупка авіаквитка, ціни на продукти і житло оптимальні.

Вартість квитків на літак до В'єтнаму з Москви дивіться в таблиці нижче

Для тих, хто збирається їхати на Новий рік до В'єтнаму самостійно, може допомогти сервіс hotellook . Він може порівняти ціни на готелі, дізнатися відгуки туристів і забронювати номер заздалегідь.

Якщо ви віддаєте перевагу турам, то будьте готові до того, що за путівку на 2-х на 5-7 днів доведеться заплатити від 90 тис. Руб. Подивитися порівняння цін на тури у різних туроператорів на сервісі level.travel , travelata або onlinetours .

Корисні статті про відпочинок у В'єтнамі:


Зустріч Нового 2019 року на Гоа (Індія)

Зустріч Нового 2019 року на Гоа (Індія)

Фото © Matthew Trudeau / flickr.com

Якщо ви хочете зустріти Новий рік 2019 на море, то вирушайте на Гоа. Тут під час свята тепла і сонячна погода. Новорічні прикраси в Гоа починають з'являтися в 20-х числах грудня.

Свято на Гоа проходить трохи незвично для європейського туриста: близько півночі спалюється опудало минає, місцеві жителі стрибають через палаючі багаття, проходять босоніж по вугіллю. Все святкове дійство супроводжується танцями та живою музикою.

Готелі 3 зірки і вище організовують новорічну ніч з вечерею і святковою програмою. Готелі з невеликою зірковістю, як правило, організовують невеликий новорічний банкет.

Недорого на Новий рік 2019 буде в північній частині Гоа, так як тут більше бюджетних закладів, на відміну від південної частини Гоа. Номер в готелі або невелике бунгало в Північній частині Гоа від 900-1300 руб. на добу. Готель в 3 зірки приблизно від 2 700 руб. на добу. У південній частині Гоа ціна за номер починається від 5 500 руб. на добу. Часто святкову вечерю в готелі південного Гоа обходиться новорічного кишені від 5 400 руб .. Ціни в готелях представлені тут .

Тур на екзотичний курорт Гоа на 2-х на 7-8 днів коштує від 74 тис. Руб. Подивитися порівняння цін на тури у різних туроператорів на сервісі level.travel або onlinetours .

Новий рік 2019 Європі

Фото © Pug Girl / flickr.com

Новий рік в Європі святкують з меншим розмахом, ніж католицьке різдво. Щоб перейнятися святковою атмосферою Різдва і Нового року радимо їхати в 20-х числах грудня.

У більшості європейських містах святкування супроводжується різдвяними ярмарками.

Якщо ви віддаєте перевагу європейські напрямки для святкування Нового року 2019, то радимо звернути увагу на недорогі країни такі як Болгарія, Польща і країни Прибалтики. Багато росіян вважають за краще вирушати на новорічні свята в Чехію та Німеччину.

Також недорогим варіантом для святкування Нового року 2019 можуть стати поїздки в Естонію, Литву і в Латвії. Їх основна перевага - недорогі квитки на літак і можливість дістатися на наземному транспорті.

Чехія в Новий рік і Різдво

Фото © Roderick Eime / flickr.com

Прага - одне з найпопулярніших місць, де можна зустріти Новий рік в Європі. У Празі організовують яскраві шоу, гучні гуляння, видовищні вистави з вогнями, музикою і танцями. Багато хто відзначає, що в Празі в новорічну вночі влаштовують одні з найяскравіших салютів.

Протягом усієї святкової ночі в Празі працюють кафе, ресторани та паби. Якщо ви плануєте відсвяткувати новий рік в одному із закладів, то краще замовити столик заздалегідь.

Весь грудень і частину січня в Празі працюють різні святкові ярмарки та новорічні базарчики. Найбільші розташовуються на Староміської та Вацлавській площах.

Якщо ви збираєтеся відвідати Чехію самостійно, то ознайомтеся з цінами авіаквитків з Москви.

Найдешевші квитки з Москви до Праги і назад

Щоб зупинитися в одному з готелів в Празі на Новий рік буде потрібно від 2,5 тис. На добу за номер в готелі. Є більш бюджетні варіанти розміщення в хостелах. Ціни на готелі та хостели можна дізнатися на hotellook .

Тури в Прагу на Новий 2019 рік можна придбати на 7-8 днів від 53 тис. Рублів на 2-х. Ми порівнюємо ціни на тури у різних туроператорів за допомогою серверів level.travel , travelata або onlinetours .

Новорічна Болгарія

Новорічна Болгарія

Фото © Dar1930 / pixabay.com

Болгарія не викликає великого ажіотажу у туристів, що приїжджають святкувати Новий рік в Європу. Однак, якщо хочете зустріти Новий рік 2019 Європі недорого, то Болгарія стане відмінним варіантом.

Основне святкування для туристів відбувається на гірськолижних курортах. Найпопулярнішими місцями вважається Банско і Пампорово.

Також яскраве святкування можна застати в столиці (м.Софія), де народні гуляння можна поєднувати з екскурсіями і шопінгом (в цей час в магазинах знижки до 70%).

Відсвяткувати новорічну ніч можна в традиційному болгарському кафе або ресторані. Святкова вечеря з новорічним шоу обійдеться в 75-120 BGN (38-60 євро).

Більшість готелів включають у вартість проживання новорічна вечеря. Чим вище категорія готелю тим вище цінник і розмах свята. Вартість новорічної вечері в готелі приблизно від 85 BGN (44 євро).

Найдешевші квитки з Москви в Софію і назад

Ціни на тур в Болгарію починаються від 55 тис. Рублів на 2-х на 5-7 днів. У вартість входить проживання в готелі, переліт з Москви, страховка і трансфер. Недорогі тури ми знаходили на сайті level.travel .


Свято в Естонії

Фото © Guillaume Speurt / flickr.com

Красиво Новий рік можна відзначити в Талліні. Як і в багатьох європейських містах свята супроводжуються ярмарками і різними концертами. Багато туристів віддають перевагу зустрічі Новорічної ночі в готелі, де приготований святкова вечеря з розважальною програмою.

Однако, если ви хочете немного урізноманітніті своє свято, то Радимо звернути Рамус на автентічні кафе и ресторани. Например, ресторан Olde Hansa в Талліні стілізованій під середньовіччя. Вартість новорічної вечері 125 євро. На офіційному сайті ресторану є докладна програма нового року .

Квартири в Талліні можна зняти на сайті airbnb , Номер в готелі або хостелі на сайті hotellook .

Дістатися до Таллінна можна як на літаку, так і на автобусі за 6-7 годин з Санкт-Петербурга за 2000 руб. (туди назад). Також як варіант можна відправитися в Таллінн на поїзді.

Найдешевші квитки з Москви до Талліна і назад

Розклад поїздів Санкт-Петербург - Таллінн

Розклад поїздів Москва - Таллінн

Поради як зустріти Новий рік 2019 недорого

Фото © Daria-Yakovleva / pixabay.com

1. Ціни на Новий рік завжди високі. Не варто дивуватися, якщо ціни на новорічні свята зростуть на багатьох курортах. Як правило, ціни ростуть на тури, готелі і на авіаквитки.

2. Замовляйте завчасно. Самі бюджетні варіанти розпродаються ще до кінця осені, тому плануйте поїздку заздалегідь. Як можна раніше купуйте квитки на літак і бронюйте номер в готелі. Якщо плануєте зустріти новий рік в кафе або ресторані, то бронюйте столик заздалегідь, так як найчастіше в новорічну ніч місць просто не буде (в європейських країнах особливо актуально).

Вибрати та забронювати номер в готелі заздалегідь можна тут , А придбати квиток недорогий квиток на літак можна тут або тут .

3. Тури на Новий рік 2019 вигідніше купувати якомога раніше. Чим ближче свято, тим менше шансів придбати тур за оптимальною ціною. Багато купують недорогі тури на Новий рік з раннього бронювання за кілька місяців до поїздки.

Порівняти ціни від провідних туроператорів можна на сервісах: level.travel , travelata або onlinetours . Там же можна дізнатися відгуки туристів, забронювати і придбати тур.

4. Якщо ви хочете замовити екскурсію на новорічні свята, то можете скористатися сервісами:

  • Sputnik8 - онлайн-бронювання екскурсій
  • Tripster - незвичайні екскурсії від місцевих жителів
  • Weatlas - бронювання екскурсій і розваг по всьому світу

5. Якщо ви плануєте зустріти новий рік в компанії, то вигідніше за все зняти будинок або котедж.

  • airbnb - сервер дозволяє зв'язуватися з власниками житла і спілкуватися з ними безпосередньо.
  • hotellook - сервер з пошуку житла, в тому числі бунгало, будинків і котеджів. Щоб сервіс показував тільки вдома або квартири поставте зліва галочки у фільтрі.

6. Читайте наші статті « Як купити дешеві авіаквитки онлайн » и «Як правильно вибрати страховку для виїзду за кордон»

Новости