Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нерухомість в Таїланді

  1. Overview ID: # 380 Price: 45,454 $ / 1,499,982 ฿ Type: Апартаменти Контракт: Продаж Країна: Пхукет Bathrooms: 1-2 Bedrooms: 1-2 About Property
  2. Seven Seas Condo Resort Phuket
  3. Різні планування - для відпочиваючих і тих, хто хоче жити в комплексі цілий рік!

Overview

ID: # 380 Price: 45,454 $ / 1,499,982 ฿ Type: Апартаменти Контракт: Продаж Країна: Пхукет Bathrooms: 1-2 Bedrooms: 1-2

About Property

Тип квартири:Вартість:Місячний повернення інвестицій (здача в оренду):Збільшення вартості об'єкта після завершення будівництва:1 спальнявід 45 454 $ 1 499 982 ฿400-700 $13 200 - 23 100 ฿13 636 ฿449 988 ฿2 спальнівід 100 757 $ 3 324 981 ฿ 700- 1000 $ 23 000 - 33 000 ฿30 227 $997 491 ฿

УВАГА! Одне з найдешевших пропозицій на Пхукеті від забудовника з хорошою репутацією!

При покупці квартири в даному комплексі авіапереліт в подарунок!

Рекомендуємо звернути увагу на об'єкт: Aristo Condominium

Seven Seas Condo Resort Phuket

Новий житловий комплекс клубного типу від перевіреного забудовника Universal Group, на сьогоднішній день один самий цікавих на сьогодні варіантів для інвестицій. Ціни на квартири в комплексі починаються від 45 454 $ або 1,5 млн. THB. Проект Seven Seas звертає на себе особливу увагу з боку покупців. Компанія-забудовник позитивно зарекомендувала себе на будівельному ринку. Є вже готові проекти, і наближається до завершення будівництво проекту Seven Seas Condo Pattaya, квартири в якому активно почали розкуповувати ще до початку будівельних робіт. Seven Seas Condo - комплекс, що складається з чотирьох восьмиповерхових окремо стоячих будівель, із загальною територією та інфраструктурою, яка була розроблена з урахуванням потреб майбутніх мешканців. На території комплексу, проектом передбачається 7 тематичних купальних зон, включаючи дитячий басейн з гірками і стилізованим кораблем.

Інфраструктура комплексу включає в себе:
- Великий сад в тропічному стилі
- Лобі в стилі п'ятизіркового готелю
- Спортзал
- Кімнату розваг
-Роздільні чоловічу і жіночу сауни
- Джакузі
- Паркування Комплекс буде знаходитися під цілодобовою охороною, в'їзд на територію буде здійснюватися за перепустками, а вхід в сам комплекс за індивідуальними картками-ключам, які також будуть ключем від вхідних дверей в вашу майбутню квартиру.

Різні планування - для відпочиваючих і тих, хто хоче жити в комплексі цілий рік!

У комплексі представлено 4 типи планування:

  1. Studio - 23,5 кв.м. Невелика затишна студія, підходяща для нетривалого відпочинку.
  2. Studio - 26,5 кв.м. Студія трохи більше площею, де розмістилася спальня, вітальня зона і кухня.
  3. Квартира 1-bedroom - 36,5-37,0 кв.м. Повноцінна квартира, з окремою спальнею, кухнею і вітальнею, підходяща для довгого проживання. Дизайнери передбачили всі нюанси - місця для зберігання речей, нішу для пральної машини і місце для роботи в спальні.
  4. Квартира 2-bedroom - 54,5-55,0 кв.м. Сімейний варіант квартири, відповідний для довгого проживання. Окремо розташована головна спальня і окрема дитяча кімната, просторий зал, великий балкон, кухня і два санвузли. Варіант для тих, хто звик до комфорту, і цінує особистий простір.

Кожна з квартир порадує своїх майбутніх мешканців сучасної стильної обробкою в світлій колірній гамі. Атмосфера морських канікул і чистоти в оформленні квартири буде передана за допомогою декоративного оздоблення стін - фактурних шпалер, штукатурки і декоративних панелей. Основний і додатковий освітлення дозволить квартирі залишатися світлою після заходу сонця.

Вигідно вкласти кошти в невеликому обсязі і отримати хороший дохід - ми розповімо, як це зробити!

Купівля квартири в теплій сонячній країні, де цілий рік літо - мрія чи реальність? Умови, які пропонують тайські будівельні компанії, вигідні для майбутніх покупців. Передбачена чітка розбивка по платежах, розбивка на які прив'язана до етапів будівництва майбутнього будинку. Також можливе складання індивідуального графіка, який дозволить вам вносити платежі таким чином, щоб це не створювало для вас дискомфорту. По суті - ви отримуєте безвідсотковий кредит на весь термін будівництва проекту. Від вас не потрібні довідки, які зазвичай надаються для покупки квартири в іпотеку в Росії і у вас не виникає щорічної переплати по відсотках. І, здавалося б, невеликий річний відсоток за кілька років перетворюється в значну суму. Властивість закордонної нерухомості в тому, що вона «працює», поки ви відпочиваєте. На кожному етапі будівництва квартира стає дорожче і на етапі завершення вже відчутна різниця в ціні між купівлею квартири «на палях» і справжнім моментом. Здача в оренду також - джерело стабільного пасивного доходу. Ще існує варіант - покупка квартири на початковому етапі будівництва з метою її подальшого перепродажу. І, нарешті, житло на курорті - це можливість цілий рік літати у відпустку і жити в комфортних умовах у власній квартирі без прив'язки до правил готелю (з його розкладом сніданків і загальними лежаками біля басейну). Вибір на користь покупки власного житла - це альтернатива «дачі» з минулих років. З одного великою різницею - дача не є джерелом додаткового доходу і не має виходу до моря!

General amenities

  • TV
  • WiFi
  • Басейн - особистий
  • Басейн - загальний
  • Вид на море
  • кухня
  • меблювання
  • охорона
  • парковка
  • Спортзал
  • холодильник
Купівля квартири в теплій сонячній країні, де цілий рік літо - мрія чи реальність?

Новости