Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США - Опис - Індивідуальні тури - VIP Відпочинок // Вінтаж. креативні подорожі

  1. Лос-Анджелес, штат Каліфорнія
  2. Основні визначні пам'ятки:
  3. Беверлі Хіллз
  4. Санта-Моніка
  5. клімат:
  6. Основні визначні пам'ятки:
Аспен, штат Колорадо Бівер Крик, штат Колорадо Бока Ратон, штат Флорида Бостон, штат Массачусетс Вашингтон, Округ Колумбія Вейл, штат Колорадо Гавайські острови Долина Напа і виноробство в Каліфорнії Кейп Код, штат Массачусетс Кий Біскейн, штат Флорида Лас-Вегас, штат Невада Лос-Анджелес, штат Каліфорнія
  • 5 * Beverly Willshire, a Four Seasons Hotel
  • 5 * The Ritz-Carlton, Laguna Niguel
  • 5 * Hotel Bel-Air - Dorchester Collection
  • 5 * Montage Beverly Hills
  • 5 * The Peninsula Beverly Hills
  • 5 * Casa Del Mar, Santa Monica
  • 5 * Fairmont Miramar Hotel & Bungalows
  • 5 * Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills
  • 5 * Shutters On The Beach
  • 5 * SLS Hotel, a Luxury Collection Hotel, Beverly Hills
  • 5 * The Beverly Hills Hotel - Dorchester Collection
  • 5 * The Ritz-Carlton, Marina del Rey
  • 5 * Viceroy L'Ermitage Beverly Hills
  • 5 * Waldorf Astoria Beverly Hills
  • 4 * The Beverly Hilton
  • 4 * Hotel Shangri-La, Santa Monica
Луїсвілль, штат Кентуккі Майямі, штат Флорида Національний парк Йеллоустоун Нью-Йорк, штат Нью-Йорк Орландо, штат Флорида Палм Біч, штат Флорида Сан-Дієго, штат Каліфорнія (парки розваг) Сан-Франциско, штат Каліфорнія Санта Барбара і околиці Сарасота, штат Флорида Сіетл, штат Вашингтон Скво-Веллі, озеро Тахо, штат Каліфорнія Скоттсдейл, штат Арізона Форт-Лодердейл, штат Флорида Чикаго, штат Іллінойс

Лос-Анджелес, штат Каліфорнія

Місто Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США, - справжній рай для "багатих і знаменитих". Саме тут знаходиться розкішний Беверлі-Хіллс, затишне "гніздечко" багатьох відомих акторів, кінорежисерів і іншої околокіношной богеми, і найвідоміша в світі "фабрика мрій" - Голлівуд. Однак місто живе далеко не за рахунок кіноіндустрії - це найбільший промисловий центр країни.
У географічному плані це місто на березі Тихого океану розташований не цілком вдало - Лос-Анджелес знаходиться в зоні сейсмічної активності; місто нерідко "трясе", причому досить сильно; Останнім найбільш руйнівний землетрус стався в 1994 році.

Коли підлітаєш до Лос-Анджелесу, то спочатку здається, що ти потрапив в гігантську село - нескінченні маленькі будиночки, Притула серед пагорбів. Лос-Анджелес величезний, його територія - 1200 кв. км. Однак в ньому практично немає центру, а більшість районів забудовано одноповерховими будиночками. Виною тому - досить часті землетруси. Ось і схожий Лос-Анджелес на гігантське ковдру, зшиту з різних клаптиків. Кожен його шматочок-район з'єднується з іншими ниткою хайвею.
Для міста характерна регулярне планування і низька щільність забудови - основна маса населення проживає в приватних будинках і віллах. Висотні будівлі сконцентровані в центральній частині (до 1956 закон забороняв будувати в місті будівлі вище 45 м). Сучасна архітектура представлена ​​значною різноманітністю житлових, комерційних і виробничих будівель, серед яких є роботи Франка Гері (Концертний зал Уолта Діснея, Каліфорнійський авіакосмічний музей і ін.), Афроамериканського архітектора-новатора Пола Вільямса, Тома Мейн, Еріка Мосса та інших відомих архітекторів.
Лос-Анджелес - найбільш автомобілізованих місто в світі: в ньому зареєстровано на 1,8 млн. Більше автомобілів, ніж ліцензованих водіїв. Щодня автомобілі в сукупності проїжджають по вулицях міста 160 мільйонів кілометрів. Лос-Анджелес має одну з найрозвиненіших у світі систем автомагістралей, званих "фрівеямі", в значній мірі побудованих на опорах. Перетину магістралей супроводжуються грандіозними транспортними розв'язками. В цілому місто має в основному прямокутну планування (вулиці витягнуті з півночі на південь і зі сходу на захід), ряд найбільш великих і відомих вулиць носять назви бульварів.

Основні визначні пам'ятки:

Downtown
Номінальний центр міста. Саме тут було закладено поселення, що дало народження Лос-Анджелесу. На сучасній вулиці Олвера можна помилуватися національними танцями мексиканців і купити цікаві сувеніри. Центр - єдине місце в Лос-Анджелесі, де багато хмарочосів. Особливо вражаюче вони виглядають вночі.
Chinatown
Маленький куточок Сходу. Неповторна атмосфера спокою, ввічливих поклонів і посмішок, магазинчики з китайським шовком, порцеляною і коштовностями, кущики, фонтанчики і т.д. Дуже миле містечко.
Hollywood
Легендарне місто кіно, телебачення і радіо. У Manns Chinese Theatre проходять прем'єри фільмів, що саме виходили в Голлівуді. Тут же знамениті кінозірки минулого і сьогодення залишили на цементному покритті палацу відбитки своїх рук і ніг. А поруч на Голлівудському бульварі тягнеться Алея зірок. У 10 хвилинах їзди від Китайського театру знаходиться унікальний концертний зал під відкритим небом - Голлівудська Чаша (Hollywood Bowl). Тут дають концерти світові знаменитості - оперні співаки, симфонічні оркестри, рок- і поп-зірки.

Beverly Hills
Це район приватних вілл багатіїв. Розкішні маєтки символізують повну і остаточну перемогу над працьовитістю, - перемоги, відомої під назвою "зірковість". У Беверлі-Хіллс зіркам дозволено демонструвати свою "зірковість" і надихати своїм прикладом тих, у кого ще все попереду.
Universal Studios
Тут варто провести весь день. Ви можете зняти в головній ролі якого-небудь фільму і отримати його в подарунок на відеокасеті, дізнатися таємниці карколомних трюків у популярних бойовиках, побачити, "як знімають кіно", подивитися захоплююче шоу і, звичайно, прокотиться на "крутих" атракціонах: "Назад в майбутнє "," Парк Юрського періоду "," Шрек ". Доведеться, правда, пару годинок постояти в чергах, але повірте, воно того варте!
Disneyland
Той самий, справжній, перший Діснейленд. Парк був відкритий за задумом Уолта Діснея в 1955 році як "найщасливіший місце на землі". / Той парк приваблює в Лос-Анджелес величезна кількість туристів. Щодня тут буває до 75 тисяч осіб.
Парк розваг "Юніверсал Студіос"
Парк був створений кінокомпанією, яка подарувала людству такі блокбастери, як "Психоз", "Щелепи", "Кінг Конг" та "Парк юрського періоду". Вартість вхідного квитка - 47 доларів. За ці гроші можна подивитися тривимірний фільм за участю Термінатора, ризикнути здоров'ям в баталіях "Водного світу", обстежити лабіринти Заповідника динозаврів, пережити землетрус і повінь. Або просто сісти у відкритий вагончик, що курсує по майданчиках і павільйонів студії "Юніверсал", і відчути весь кайф знімального процесу зсередини.
бульвар Сансет
Бульвар Сансет - тиха вулиця, на якій немає навіть магазинів. Схожа на вулицю Леніна в радянському обласному центрі. Вся слава бульвару зосереджена в останніх кварталах, відомих під назвою Сансет Стріп. Саме там гуляє місцева богема і вершаться долі світового кінематографа. Одне з найбільш відомих злачних місць - клуб Джонні Деппа "Вайпер Рум". Вечорами тут потягує пивко чи бавиться легкими наркотиками з десяток світових знаменитостей. Замовити столик складно, але можна.
Mann's Chinese Theater
Mann's Chinese Theater (Китайський кінотеатр). Офіційне місце збору світових "селебріті" - знаходиться неподалік Алея Зірок. Вона усипана табличками з іменами, більшість з яких відомо тільки американцям. Прізвищ, знайомих жителям всіх інших материків, набагато більше на майданчику перед Mann's Chinese Theater. У його червоною пагоди зірки занурювали в цемент руки і ноги ще з 20-х років минулого століття. Деякі Оригінальничати і прикладали до бруківки пістолети, підкови, губи, носи, волосся і сигари. І, дивлячись на ці дивні друку, розумієш, що на відміну від пафосних псевдозолотих табличок Алеї Зірок це і є справжня історія кіно.
Парк Пасифік Оушен
На набережній Santa Monica працює Pasific Ocean Park, де можна покататися на американських гірках, подивитися виступи морських котиків і дельфінів.

Набережні Malibu, Long Beach, Manhattan Beach, Redondo Beach - гарні в будь-який час доби: легкий бриз з океану, шелест пальм, затишні кафешки, спритні молоді люди, що ковзають на серфах по гребеню хвилі, дівчата в купальниках, що проносяться повз на роликах і велосипедах . На травичці лежать і гріються на сонечку безробітні негри і мексиканці.
У Лос-Анджелесі чимало пам'яток серед першокласних музеїв, в тому числі: Музей природної історії в Виставковому парку, Бібліотека Хантігтона, Художня галерея в Сан-Марино, де зберігаються рукописи Шекспіра, Музей воскових фігур і рекордів Гіннеса.

Беверлі Хіллз

Житловий квартал, де розташовані вражають розкішшю особняки кінозірок і мільйонерів. На основних вулицях цього району - Rodeo Drive, Wilshire і Sunset - розташовано безліч магазинів, бутіків, художніх салонів, антикварних магазинів.
Це той самий "район багатих і знаменитих", місце, де живуть голлівудські зірки, відомі світові дизайнери, музиканти і спортсмени, місце, де розташовані найдорожчі магазини і салони, шикарні ресторани і вишукані кафе, нарешті, місце, куди приїжджають люди з усього світу, щоб подивитися на знаменитостей і хоч трохи пожити їхнім життям. У Беверлі-Хіллз ви напевно витратите набагато більше грошей, ніж в будь-якій іншій частині міста. Але незважаючи ні на що, це прекрасне місце, в якому потрібно обов'язково побувати.
Беверлі-Хілз був заснований в 1906 році торговцем нерухомості Бартоном Гріном. У 1920 американські актори Дуглас Фербенкс і Мері Пікфорд в 1919 році переїхали в Беверлі-Хіллз. Скоро такі голлівудські актори як Глорія Суонсон, Вілл Роджерс, Чарлі Чаплін, Том Мікс, Рональд Коулман, Джон Беррімор, Гаррі Кон, Рудольф Валентино брали з них приклад і побудували особняки в Беверлі-Хіллз. Сeргeй Рахманінов пeрeехал в Беверлі-Хіллз в особняк на Елм Драйв, де грав на двуx рояляx Стейнвей c голлівудськими знаменітocтямі, і прожив до 1943 годa.
Лос-Анджелес не раз робив спроби приєднати Беверлі-Хіллз, перша була зроблена в 1923 році. Головним аргументом прихильників приєднання була обіцянка забезпечити Беверлі-Хіллз чистою питною водою, умова необхідна для зростаючого міста. Але, незважаючи на це, всі спроби приєднати Беверлі-Хіллз провалилися.
Після Другої Світової Війни Беверлі-Хіллз продовжив розвиватися як місто, що пропонує шикарні умови для життя. "Золотий трикутник" з Родео-Драйв в центрі, відомий у всьому світі як найкраще місце для шопінгу, відпочинку та розваг.

Санта-Моніка

Санта-Моніка - місто в США, розташований на заході округу Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Межує з Затокою Санта-Моніка (частина Тихого океану) на заході, Тихоокеанської Пасадені і Брентвуді на півночі, Західним Лос-Анджелесом і Мар-Віста на сході і Веніс на півдні. Таким чином, за винятком Тихого океану на заході, Санта-Моніка повністю оточена Лос-Анджелесом. За підсумками перепису 2005 року, чисельність населення складає 96,500 осіб.

клімат:

Місто розташоване в зоні субтропічного середземноморського клімату, як і большенство міст на узбережжі півдня Каліфорнії, завдяки чому для регіону характерна м'яка, досить волога зима і тепле, навіть спекотне, найчастіше посушливе літо. Кількість сонячних днів в році - 325. Внаслідок географічного положення Санта-Моніки, ранкові тумани є частим явищем в травні, червні та на початку липня. У червні часто буває хмарно і прохолодно, в той час як в Лос-Анджелесі може бути тепло і сонячно. Денна температура навесні (квітень) становить 20 ° C. Влітку температура на узбережжі піднімається до 30 ° C. Сезон дощів триває з кінця жовтня до середини березня. Взимку вдень середня максимальна температура складає 17 ° C. Брізи, що дмуть з Тихого океану, роблять повітря Санта-Моніки більш свіжим і чистим в порівнянні континентальними районами Лос-Анджелеса.

Основні визначні пам'ятки:

У Санта-Моніці розташовані кілька музеїв: Музей Спадщини (Santa Monica Heritage Museum), Музей Мистецтв (Santa Monica Museum of Art). У концертному залі в 60-х роках минулого століття проходили церемонії нагородження премії Оскар. Найстаріший кінотеатр Санта-Моніки "Majestic" закритий після землетрусу 1994 року. Зараз в місті працюють три кінотеатри: Aero Theater, Criterion Theater (обидва побудовані в 30-і роки) і The Santa Monica Promenade. У Санта-Моніці живе більше вихідців з Великобританії та Ірландії, ніж у всьому Лос-Анджелесі, тому в місті багато британських та ірландських пабів. У багатьох з них крім американського футболу, показують матчі Англійської прем'єр ліги. Щоосені в парку Santa Monica Pier проходить фестиваль "Смак Санта-Моніки", під час якого можна спробувати їжу і напої, приготовані в місцевих ресторанах.

Новости