Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020

  1. Куди поїхати на Новий рік 2020 на Росії
  2. Відпочинок в Росії на Новий рік 2020: поодинці або удвох
  3. Відпочинок на Новий рік 2020 на Росії компанією
  4. Де відпочити в Росії з дітьми на Новий рік 2020
  5. Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 за кордон
  6. Де відпочити на Новий рік 2020 на Європі
  7. Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 на море
  8. Зустрічаємо Новий рік 2020 на Азії
  9. Новий рік 2020 на латинській Америці
  10. Запам'ятати про відпочинок на Новий рік 2020

Прийнято вважати, що Новий рік - сімейне свято, але багатьом вже приїлося з року в рік готувати олів'є і слухати привітання Президента під бій курантів, сидячи вдома за святковим столом. У рік жовтого земляного Свині любителю пригод і приколів можна дозволити собі провести канікули в новому місці: в іншому місті або країні.

Спочатку ми хочемо дати кілька дуже важливих порад, як відпочити на Новий рік 2020 дешевше і заощадити. Ось вони:

  1. Вибирайте дешевші напрямки для новорічного відпочинку. У цьому матеріалі ми якраз це розглядаємо детально.
  2. Відмовтеся від послуг турфірм. Вартість послуг турагентств напередодні Нового року різко злітає.
  3. Замовляйте завчасно авіаквитки, готелі і тури. Чим ближче до свята ви вирішите сплатити вашу поїздку, тим вищою виявиться її підсумкова вартість.
  4. Зустріньте Новий рік 2020 на компанії з друзями. Все дуже просто: чим більше людей поїде в таку подорож, тим менше вийде загальна вартість. Ви зможете заощадити на розміщенні в готелі та на авіаквитках.

А зараз давайте докладно зупинимося на можливих варіантах новорічного відпочинку в 2020 році.

Куди поїхати на Новий рік 2020 на Росії

Прийнято вважати, що Новий рік - сімейне свято, але багатьом вже приїлося з року в рік готувати олів'є і слухати привітання Президента під бій курантів, сидячи вдома за святковим столом

На фото: Ісаакіївський собор в Новий рік © Olga Sytykh / flickr.com

Росія - це одна з найбільш унікальних країн, тому вона ідеально підходить для відпочинку на Новий рік. По ній можна подорожувати все життя і при цьому постійно відкривати для себе щось нове. Куди ж відправитися в Росії? Зимові канікули в цій країні можна провести найрізноманітнішими способами: можна поїхати на гірськолижні або морські курорти, відвідати історичні місця або насолодитися красою природи.

Далі ви дізнаєтеся про найбільш цікавих місцях Росії, де можна провести новорічні свята. Ціни на поїздку розраховані з Москви. Ціна авіаквитків взята за даними сайтів skyscanner і aviasales з урахуванням того, що подорож починається 30 грудня. Якщо ви плануєте вирушити в подорож по цій казковій країні з Білорусі або України, то зверніть увагу, що вартість авіаквитка до Москви і назад на одну людину складе орієнтовно 60 $ з Мінська і 160 $ ​​з Києва.

Знайти квитки Мінськ-Москва
Знайти квитки Київ-Москва

Ціни на тури на вказане нижче кількість днів розраховані як середня вартість за даними сайтів travelata і level.travel, що пропонують свої послуги з проведення турів з екскурсійною програмою і проживанням. Ціни на номери в готелях засновані на даних сайту booking (для хостелів - ліжко в загальному номері; для "люкс-варіанту" - 5-зіркові номери).

Відпочинок в Росії на Новий рік 2020: поодинці або удвох

Любителям подорожувати в поодинці або тим, хто вирішив провести свято наодинці один з одним, можна порадити відвідати наступні міста Росії.

Недорогі варіанти

Відмінним бюджетним варіантом новорічного відпочинку в 2020 році стане Санкт-Петербург. Долетіти сюди з Москви (і назад) можна менше, ніж за 100 $. Можна заощадити, поїхавши на "Сапсані" - квиток в обидва боки обійдеться в 40 $. Якщо почати пошуки готелю вже зараз, то можна знайти місце в хостелі приблизно за 5 $ на добу. Закохані парочки зможуть зупинитися в окремих номерах, вартість яких починається від 15 $ за двох.

Вибрати готель в Санкт-Петербурзі

У Санкт-Петербурзі можна зустріти новорічну ніч на Двірцевій площі, де буде проходити безліч цікавих заходів. А в наступні дні можна досліджувати місто: прогулятися по красивих набережних, скверів і парків; відвідати Петергоф, Гатчини, Пушкін, Виборг і Павловська. У багатьох театрах в святкові дні діють знижки.

У багатьох театрах в святкові дні діють знижки

На фото: Новий рік в Санкт-Петербурзі © Катя / flickr.com

Бюджетно можна відпочити і в Казані - "третій" столиці Росії. Щоб насолодитися самобутньої атмосферою і красою історичних будівель цього одночасно стародавнього і сучасного міста, вам знадобиться приблизно 90 $ на літак і менше 3 $ за ліжко в загальному номері в хостелі.

Середні ціни

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні сумою від 400 $ на людину, то можете придбати тур з екскурсійною програмою в Карелію на 5-7 днів. У цьому казковому зимовому краю можна не тільки насолодитися красою природи, але і відвідати старовинні карельські села, покататися на оленячих або собачих упряжках, побачити на власні очі музей-заповідник «Кижи» або потрапити на острів Валаам.

Недорогі новорічні тури по Росії

Люкс-варіанти

Любителям шикарного відпочинку рекомендується з'їздити на Байкал. Вартість 7-денного туру з перельотом, проживанням та екскурсійною програмою складе від 700 $ на людину. Найкрасивіше озеро Росії подарує вам незабутні миті на Новий рік: катання на ковзанах по озеру, відвідування нерпарія, огляд чудового озера з вертольота.

Відпочинок на Новий рік 2020 на Росії компанією

Думаєте, куди б поїхати відпочивати з друзями на Новий рік 2020? Подивіться наступні варіанти - веселощі і відмінне проведення часу вам гарантовано.

Недорогі варіанти

Володіючи бюджетом в 250 $ на людину, можна доїхати поїздом до Калінінграда і придбати там 5-денну екскурсійну програму з проживанням і харчуванням, під час якої ви зможете відвідати старовинні європейські замки і побачити своїми очима прекрасний національний парк "Куршская коса".

Середні ціни

Любителям активного відпочинку можна порадити гірськолижні курорти, наприклад, Шерегеш або Приельбруссі. Щоб не тільки покататися на лижах по засніжених схилах протягом 7 днів, але і відзначити Новий рік 2020 на затишному котеджі в гірській місцевості, кожному члену вашої компанії знадобиться від 450 $. За ті ж гроші можна відпочити і в більш спокійній обстановці - тур на озеро Селігер дозволить отримати задоволення від чарівних краєвидів: закутаних білосніжною ковдрою соснових лісів, а також вдихнути на повні груди неповторний лісовий аромат і послухати спів диких птахів.

Люкс-варіанти

Тим, хто віддає перевагу відпочинку в хорошій компанії і в розкоші, найкраще відправитися відпочивати на Новий рік 2020 на Крим. Відвідавши цей півострів, ви отримаєте масу позитивних емоцій, адже тут доступні будь-які розваги: ​​прогулянки по набережній, відвідування стародавніх печер і старовинних історичних будівель, сучасні нічні клуби, катання на гірських лижах і багато іншого. Кожному з ваших друзів 7-денна поїздка з екскурсіями і перельотом коштуватиме від 1000 $.

Де відпочити в Росії з дітьми на Новий рік 2020

Якщо ви дотримуєтеся традиційних поглядів і вважаєте, що новорічні свята потрібно зустрічати всією сім'єю, то вирушайте в подорож з дітьми.

Недорогі варіанти

Можна влаштувати цілком бюджетну поїздку і показати дітям, де живе Дід Мороз (Великий Устюг) або Снігуронька (Кострома). Вартість для сім'ї з двома дітьми для кожного з цих міні-подорожей на 3 дні складе 1500 $. Приблизно за ті ж гроші можна побувати у Великому Новгороді, біля витоків Русі.

Приблизно за ті ж гроші можна побувати у Великому Новгороді, біля витоків Русі

На фото: Новий рік у Великому Устюзі © Juriy Prosto / flickr.com

Середні ціни

Якщо ви плануєте відвідати більшу кількість міст, то можна сміливо відправлятися в автобусний тур по Золотому кільцю (включає безліч міст, в тому числі Володимир, Ярославль, Сергієв Посад, Углич). При бюджеті в 2000 $ на сім'ю за 7 днів поїздки ваші діти дізнаються багато нового про російській землі, подивляться історичні пам'ятки і насолодяться красотами середньої смуги Росії.

Люкс-варіанти

Престижним варіантом для проведення зимових канікул у Росії з дітьми є Сочі - спортивна столиця Росії. У січні там буде дуже м'яка і тепла погода, можна буде погуляти, насолоджуючись морськими пейзажами. Крім того, дітям буде особливо цікаво провести вихідні в Сочі-парку, в якому розташовано безліч атракціонів, як для самих маленьких, так і для дорослих. Не забудьте відвідати дельфінарій. Шоу з дельфінами не залишить байдужими ні вас, ні ваших діточок. Також можна навчити дітей кататися на лижах у Червоній Поляні. Провести тиждень в Сочі з перельотом з Москви, проживанням в елітному готелі, харчуванням і екскурсіями можна за 2000 $.

Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 за кордон

Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 за кордон

Далі ми розповімо, куди можна поїхати зустрічати Новий рік 2020 року, щоб провести свято у чарівній атмосфері середньовіччя. Щоб вам було простіше зорієнтуватися по вартості поїздки, для кожної країни буде приведена середня ціна на одну людину, включаючи переліт туди-назад (за даними сайтів skyscanner і aviasales з урахуванням того, що подорож починається 30 грудня) і проживання в трьох-зірковому готелі протягом 7 днів (на основі цін сайту booking ).

Де відпочити на Новий рік 2020 на Європі

Якщо ви є щасливим володарем Шенгенської візи або якщо у вас є можливість оформити її до новорічних канікул, то можна сміливо відправлятися в Європу.

Недорогі країни і міста Європи

Бюджетно провести новорічні свята можна в Латвії, Польщі, Фінляндії та Словаччини. Любителям спокійного відпочинку і затишку відмінно підійде батьківщина новорічної ялинки - Латвія. Подивитися на різдвяні ярмарки, послухати новорічні гімни і отримати найсвітліші враження можна за 340 $ (виліт з Москви), 300 $ (з Мінська), 320 $ (з Києва).

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Якщо Вам хочеться відвідати справжній костюмований бал-маскарад, то слід відправитися в Польщу. Відчути польська гостинність і подивитися на поляків, які співають колядки на площах, можна всього за 390 $ (з Москви), 340 $ (з Мінська), 365 $ (з Києва).

знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Польщі © zima80 / flickr.com

Якщо хочеться усамітнення на природі, відчуття зимової казки, то варто відправитися до Фінляндії. Крім відвідування столиці країни - Гельсінкі, потрібно обов'язково побувати в Лапландії. На батьківщині Санта-Клауса можна помилуватися північним сяйвом, покататися на лижах і снігоходах, відвідати резиденцію самого Йоулупуккі всього за 410 $ з Росії, 370 $ з Білорусії та 390 $ з України.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Любителям яскравого відпочинку, смачної їжі та гарного сервісу сподобається Словаччина. Крім колоритних ярмарків, тут можна пройти дуже широкий спектр оздоровчих процедур на лікувальних курортах. У кожному містечку Словаччини в новорічну ніч проходить шикарна битва феєрверків. Поїздка в Словаччину вам обійдеться в 530 $ (з Москви), 465 $ (з Мінська), 500 $ (з Києва).

Середні за ціною країни і міста Європи

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні середнім бюджетом і хочете отримати від канікул набагато більше задоволень, то вирушайте зустрічати Різдво в Великобританію, Нідерланди, Італію або Угорщину. У Великобританії потрібно обов'язково відвідати Трафальгарську площу, на якій щорічно встановлюють величезну ялина, подаровану Норвегією. Навколо пухнастою зеленої красуні проходять народні гуляння. Випити шампанське під бій курантів Біг-Бена можна за 550 $ (з Москви), 510 $ (з Мінська), 530 $ (з Києва).

знайти авіаквитки
вибрати готель

Зустріти свято шумно, голосно і з великим розмахом можна в Амстердамі - столиці вільної і веселою Голландії. Подивитися шикарні інсталяції, неймовірний за яскравістю феєрверк і незвичайне лазерне шоу ви зможете, витративши на поїздку 560 $ (для росіян), 500 $ (для білорусів), 530 $ (для українців).

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Готові недорогі тури   знайти авіаквитки   вибрати готель

На фото: Новий рік в Амстердамі © Kaan Sensoy / flickr.com

Італія зможе задовольнити очікування навіть самого прискіпливого мандрівника. Якщо хочете подивитися на незвичайні уявлення на площі, вирушайте до Венеції. За враженнями від грандіозних феєрверків і почуттям єднання з галасливою веселою юрбою - їдьте в Рим. Хочете оновити гардероб і одночасно подивитися на пустотливий місто, де шампанське в святкові дні ллється рікою - вперед в Мілан. Середня ціна поїздки в Італію складе від 600 $ (з Москви), 536 $ (з Мінська), 568 $ (з Києва).

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Зверніть увагу, що в грудні погода в Італії рідко опускається нижче 12 градусів вище нуля, так що тут буде досить комфортно противникам снігу і холоду. А якщо снігу все-таки захочеться, то в будь-який момент можна відправитися на гірськолижні курорти Італії.

Відчути атмосферу справжнього європейського свята з барвистим салютом над величним Дунаєм, смачними ласощами на вулицях і гарячим угорським глінтвейном можна в чарівному Будапешті, столиці Угорщини. Зимові свята тут відзначають надзвичайно бурхливо і шумно. Приєднатися до веселощів і погудеть в спеціальні угорські пристрої "гуделкі" в новорічну ніч можна за 600 $ (росіянам), 536 $ (білорусам), 568 $ (українцям).

Дорогі країни і міста Європи

Якщо вам хочеться відпочити на більш високому рівні, то вирушайте в такі країни, як Австрія, Бельгія, Німеччина, Чехія, Франція. Любителям покататися на гірських лижах на сучасних курортах можна порадити відправитися в Австрію, крім того, це дуже тиха і затишна країна для цінителів комфортного відпочинку. Тури в Австрію можна придбати від 670 $ (з Росії), 620 $ (з Білорусії), 645 $ (з України). Побувавши в Австрії взимку, ви назавжди запам'ятаєте надзвичайно пряний грог і аромат смажених каштанів.

Побувавши в Австрії взимку, ви назавжди запам'ятаєте надзвичайно пряний грог і аромат смажених каштанів

На фото: Новий рік в Австрії © Andrey Filipyev / flickr.com

Спробувати Різдво на смак можна в Бельгії: гарячий глінтвейн, справжній шоколад і відмінне бельгійське пиво - що може бути краще для гурманів? Прогулянка по засніжених старовинними вуличками в Бельгії обійдеться вам в 700 $ (з Москви), 645 $ (з Мінська), 670 $ (з Києва).

Хочете поринути в казку - їдьте на Новий рік 2020 на країну цінителів традицій і звичаїв - Німеччину. Святкова атмосфера середньовіччя в Берліні, якісний активний відпочинок на гірськолижних курортах Німеччини - що вибрати, вирішувати тільки вам. Ціни в цій чарівній країні починаються від 810 $ для росіян, 760 $ для білорусів, 785 $ для українців.

Не менш прекрасної стає в різдвяні канікули і Чехія. Відправившись в цю гучну і веселу країну, не забудьте загадати бажання під бій курантів на Карловому мосту, воно обов'язково збудеться. Спробувати картопляні оладки і сирну корж лангош біля головної ялинки на Староміської площі можна за 810 $ (з Москви), 760 $ (з Мінська), 785 $ (з Києва).

Найбільш романтично провести зимові канікули 2020 можна в місті любові - Парижі. В кінці грудня він стає дуже святковим: різдвяні ярмарки з різними сувенірами та солодощами, незвичайна ілюмінація, лялькові вистави. Побалуйте себе фуа-гра, фондю або відмінним гарячим вином за 900 $ (з Москви), 830 $ (з Мінська), 850 $ (з Києва).

Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 на море

Куди поїхати відпочивати на Новий рік 2020 на море

Якщо не хочеться проводити Новий рік 2020 біля звичної ялинки, насолоджуючись запахом мандаринів, і душа вимагає тепла, то можна відправитися на морські курорти і зустріти свято під пальмами. Куди можна поїхати відпочивати на море в зимові канікули? Найбільш комфортна погода для пляжного відпочинку в грудні-січні завжди буде чекати вас в країнах Азії і Латинської Америки.

Ціни на подорож в ці країни розраховані з Москви (ціна з Мінська або Києва приблизно така ж, як з Москви). Ціна авіаквитків взята за даними сайтів skyscanner і aviasales з урахуванням того, що подорож починається 22 грудня. У разі, якщо 22 грудня немає вильоту, то тур підібраний з датою вильоту плюс-мінус два дні. Ціни на номери в готелях засновані на даних сайту booking.com (мінімальна ціна за номер в 3-зірковому готелі). Ціни на пакетні тури на вказане нижче кількість днів розраховані як середня вартість за даними декількох сайтів - туроператов: Coral Travel, Pegast Touristic і Tez Tour на стандартний номер в 3-зірковому готелі для однієї людини, двох чоловік або сім'ї, що складається з двох дорослих і двох дітей десяти років. Тури ми підбирали тут - travelata і level-travel.

Зустрічаємо Новий рік 2020 на Азії

Для тих, хто любить поніжитися на сонечку і насолодитися смаком соковитих фруктів, при цьому особливо не переплачуючи за сервіс, прекрасним варіантом провести зимові канікули є країни Азії: В'єтнам, Таїланд, Індонезія, Філіппіни, Індія. Більш комфортабельний відпочинок можна отримати в Сінгапурі й Об'єднаних Арабських Еміратах.

В'єтнам

Якщо хочете провести свій новорічний відпустку весело і насичено, вирушайте відпочивати на Новий рік 2020 до В'єтнаму. Місцеві нічні клуби працюють цілодобово, тут ніколи не буває нудно. Тепле море, ніжне сонце, а крім цього можна глибше познайомитися з культурою В'єтнаму і спробувати незвичайні традиційні азіатські страви.

Пакетний тур до В'єтнаму на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1200 $, на двох - 2300 $, для сім'ї з двома дітьми - 3800 $. Вартість перельоту до В'єтнаму - 670 $, а вартість однієї ночі в готелі - 12 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Готові недорогі тури   знайти авіаквитки   вибрати готель

На фото: Новий рік у В'єтнамі © Vu Bui / flickr.com

Росіянам і білорусам для поїздки до В'єтнаму на термін до 15 днів віза не потрібна: в закордонний паспорт, до кінця терміну дії якого не менше 6 місяців, після прильоту в країну можна буде отримати в'їзний штамп. Для українців спрощений візовий режим не передбачений, візу потрібно оформляти в посольстві. Детальніше про візу до В'єтнаму читайте тут .

Таїланд

Коли у вас тридцятиградусні морози, можна поніжитися в кристально чистій морській воді в Таїланді, покататися на слонах, зробити похід по таємничим азіатським джунглях. Найпопулярніша країна для відпочинку завжди рада туристам.

Пакетний тур в Таїланд на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1300 $, на двох - 2400 $, для сім'ї з двома дітьми - 4000 $. Вартість перельоту в Таїланд - 540 $, а вартість однієї ночі в готелі - 12 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Таїланді © Mithu Hassan / flickr.com

Росіянам і білорусам в Таїланді без візи можна перебувати 30 днів, українцям - 15 днів. Детальніше про візи в Таїланд .

Сінгапур

Хочете розважитися на найвищому рівні - тоді пора їхати в Сінгапур. На острові Сентоза стільки атракціонів, що можна провести там кілька днів, а комфортабельні готелі Сінгапуру порадують навіть саму вимогливу публіку. Не забувайте про готелі з басейнами на дахах - це незвичайне відчуття, коли пливеш над величезним містом. Ви 100% будете згадувати таке ще кілька років.

Пакетний тур в Сінгапур на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1500 $, на двох - 2400 $, для сім'ї з двома дітьми - 4000 $. Вартість перельоту в Сінгапур - 770 $, а вартість однієї ночі в готелі - 40 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Сінгапурі © Hafizul I. Choudhury / flickr.com

Електронну візу в Сінгапур жителям Росії, Білорусії і України можна отримати через будь-який сертифікований візовий центр.

Індонезія

Тільки в Індонезії ви зможете побачити на новорічні канікули карнавал, який за своєю масштабністю та видовищністю може з легкістю затьмарити бразильський.

Пакетний тур до Індонезії на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 2300 $, на двох - 4100 $, для сім'ї з двома дітьми - 7000 $. Вартість перельоту в Індонезію - 910 $, а вартість однієї ночі в готелі - 15 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Індонезії © T Ξ Ξ J Ξ / flickr.com

Росіянам, білорусам чи українцям, які планують перебувати в Індонезії до 30 днів, віза не потрібна, потрібна лише закордонний паспорт, що діє не менше 6 місяців.

Філіппіни

Тут можна поніжитися на білосніжному пляжі і поплавати в ласкавому морі, нікуди не поспішаючи. Затишна і гостинна країна з безліччю комфортабельних SPA-готелів подарує вам легкість після проведеного тут зимової відпустки.

Пакетний тур на Філіппіни на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1800 $, на двох - 2700 $, для сім'ї з двома дітьми - 4600 $. Вартість перельоту на Філіппіни - 670 $, а вартість однієї ночі в готелі - 15 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік на Філіппінах © Philippe Gallerand / flickr.com

Росіяни можуть відвідувати Філіппіни без візи, а жителям Білорусії і України варто заздалегідь в посольстві оформити дозвіл на в'їзд в країну.

Індія

Хочете пізнати незвідане країну, самобутню культуру, дуже сильно відрізняється від європейської? Тоді відвідайте Індію. Крім пляжного відпочинку можна відвідати історично-культурні пам'ятки, наприклад, знаменитий Тадж-Махал.

Пакетний тур до Індії на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1200 $, на двох - 2200 $, для сім'ї з двома дітьми - 3600 $. Вартість перельоту в Індію - 640 $, а вартість однієї ночі в готелі - 24 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік на Гоа, Індія © Anoop Negi / flickr.com

Для відвідування Індії потрібно оформити візу як росіянам, так і українцям і білорусам в консульському центрі.

ОАЕ

Емірати - це країна задоволень. Тут ви знайдете все, що тільки захочете, але відпочинок на Новий рік 2020 тут недешевий. Дельфінарії, зоопарки, парки атракціонів, величезні торгово-розважальні центри, величезні співаючі фонтани - все це коштує того, щоб приїхати сюди на Різдво.

Пакетний тур в ОАЕ на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 900 $, на двох - 1300 $, для сім'ї з двома дітьми - 2100 $. Вартість перельоту в ОАЕ - 310 $, а вартість однієї ночі в готелі - 81 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в ОАЕ © Surendra rajawat / flickr.com

Для росіян, українців і білорусів необхідно оформити візу, щоб відвідати ОАЕ.

Мальдіви

Неймовірно мальовничий архіпелаг, на якому розташовані Мальдіви, подарує вам на Новий рік 2020 відчуття відокремленості від усього світу. Відмінні пляжі з білим піском, бунгало на воді, можливість зайнятися дайвінгом і снорклінгом - тут є все це.

Пакетний тур на Мальдіви на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 5500 $ с, на двох - 7700 $, для сім'ї з двома дітьми - 13000 $. Вартість перельоту на Мальдіви - 780 $, а вартість однієї ночі в готелі - 34 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік на Мальдівах © ashmieke / flickr.com

Візу на Мальдівах можна зробити в аеропорту після прильоту. Віза повністю безкоштовна і діє протягом 30 днів.

Новий рік 2020 на латинській Америці

Крім азіатських країн в зимові канікули можна також відвідати і країни Латинської Америки. Переліт з часу з Росії, Білорусі або України займає трохи більше часу, при цьому тут ви зможете насолодитися шикарними пляжами Атлантичного і Тихого океану.

Куба

Відчути кубинський колорит можна на Варадеро - вирушайте всією сім'єю на зимові канікули в країну сонця і моря, запальних латинських танців і міцного кубинського рому.

Пакетний тур на Кубу на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1800 $, на двох - 3300 $, для сім'ї з двома дітьми - 5600 $. Вартість перельоту на Кубу - 740 $, а вартість однієї ночі в готелі - 13 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель

Готові недорогі тури   знайти авіаквитки   вибрати готель

На фото: Новий рік на Кубі © Eamonn Mullally / flickr.com

Громадяни Білорусі та Росії можуть перебувати з туристичними цілями на території Куби до 30 днів без необхідності отримання візи. Громадянам України віза потрібна в незалежності від мети поїздки.

Домінікана

Саме в Домінікані можна відчути справжню насолоду життям: відчути гармонію в собі. Днем - шикарні пляжі, а ввечері - танці під веселі ритми місцевих музикантів.

Пакетний тур в Домінікану на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1700 $, на двох - 3200 $, для сім'ї з двома дітьми - 5300 $. Вартість перельоту в Домінікану - 810 $, а вартість однієї ночі в готелі - 13 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Домінікані © Francesco Palmisano / flickr.com

Росіянам і українцям можна відвідати Домінікану без візи (до 30 днів). Білорусам потрібна віза, але оскільки посольства Домінікани в Білорусі немає, то оформити візу можна тільки в Москві.

Мексика

Тільки в Мексиці одночасно уживаються і місцева екзотика, і європейський рівень сервісу. Тут можна сховатися від палючої спеки пустелі під покровом пальм на шикарних пляжах, а також взяти участь в святкових карнавалах.

Пакетний тур до Мексики на одну людину на 7 днів зимових канікул буде коштувати 1700 $, на двох - 2400 $, для сім'ї з двома дітьми - 4000 $. Вартість перельоту в Мексику - 1080 $, а вартість однієї ночі в готелі - 12 $.

Готові недорогі тури
знайти авіаквитки
вибрати готель


На фото: Новий рік в Мексиці © Martin Lemus Garcia / flickr.com

Для відвідування Мексики обов'язково потрібна віза, яку росіяни та українці можуть отримати електронно і безкоштовно (перебувати в країні можна до 180 днів), білорусам доведеться оформляти візу в Московському посольстві (можна також в'їхати за чинною візою США або з 2016 року по Шенгену на термін до 180 днів!).

Запам'ятати про відпочинок на Новий рік 2020

  1. Найбільш бюджетним, але в той же час дуже цікавим варіантом є подорож по Росії на зимові канікули: поїдьте в Великий Устюг або Санкт-Петербург, в Карелію або на Шерегеш. Вибір міст і країн, де провести наближаються свята, досить великий, і де та з ким ви їх проведете - вирішувати тільки вам.
  2. Якщо хочеться поніжитися на Новий рік 2020 на морських пляжах, то вирушайте в країни Азії і Латинської Америки, серед них є багато безвізових країн, наприклад, таких як В'єтнам, Таїланд, Домінікана, Куба.
  3. Якщо ви не боїтеся морозів і хочете опинитися в зимовій казці, то їдьте до Європи: Париж, Берлін, Мілан та інші європейські міста чекають вас і вже починають створювати новорічну атмосферу на своїх вулицях.

Отже, тепер ви знаєте, куди можна поїхати відпочивати на Новий рік 2020. Залишилося тільки розпланувати своє новорічне подорож на самоті, парою, з дітьми або компанією, зібрати валізи (а можна і без них) і відправитися в незабутню пригоду.

Куди ж відправитися в Росії?
Куди можна поїхати відпочивати на море в зимові канікули?

Новости