Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в самостійну подорож на Новий рік і Різдво

  1. Куди поїхати відпочивати взимку в Україні
  2. Куди поїхати кататися на лижах (сноуборді) в Новий рік в Україні
  3. Поїхати на Новий Рік в Європу
  4. Куди поїхати на Новий рік за кордон без віз
  5. Куди поїхати відпочивати на Новий рік на морі

Чим ближче Новий Рік та Різдво, тим актуальніше питання куди поїхати, адже багато компаній на новорічні свята не працюють і співробітники часто відправляються в двотижневу відпустку. Вибір варіантів широкий, оскільки подорожувати можна не тільки по Україні, але і за кордон, наприклад в Європу!

На Новий рік поїхати можна куди завгодно, адже атмосфера свята 31 грудня є практично скрізь. Вбрані ялинки можна зустріти навіть в тропіках! Тому можна себе не обмежувати у виборі місць відпочинку. Було б бажання і вистачило б коштів!

Чого точно не варто очікувати на Новий рік - це низьких цін (хіба що на розпродажах). Якщо ви хочете знизити бюджет новорічного відпустки - купуйте все заздалегідь, а не в останні дні до Нового Року / Різдва. Детальне планування і ефективні рішення допоможуть заощадити сімейний і особистий бюджет подорожі.

Перевірити наявність і вартість за обраним маршрутом по Україні, Європі, світі можна прямо тут, на сайті! Квитки на автобуси і авіаквитки доступні до покупки онлайн. Сучасні системи дозволяють здійснювати пошук авіаквитків по всім авіакомпаніям , В тому числі і категорії лоукост .

Куди поїхати відпочивати взимку в Україні

обов'язково спробуйте подорожувати по Україні взимку, тим більше, що поїхати в Україні є куди!

Відвідати Київ на Новий рік і Різдво - завжди хороша ідея! Тут вам і велика кількість вуличних розваг і концерти, а також інші цікаві події для будь-якого бюджету!

Чим ближче Новий Рік та Різдво, тим актуальніше питання куди поїхати, адже багато компаній на новорічні свята не працюють і співробітники часто відправляються в двотижневу відпустку

Львів б'є всі рекорди за популярністю в новорічні і різдвяні тижні. Більш того, робить все для того, щоб українці і мандрівники з інших країн їхали саме до Львова. Обов'язкові численні концерти, різдвяні ярмарки, особливе оздоблення міста. Різдво у Львові - завжди особливий, чарівне свято, до якого особливо готуються, причому як православне, так і католицьке. Обов'язково побувайте на Новий Рік у Львові!

Квитки краще купувати заздалегідь. Ж / д квитки до Львова розкуповують моментально, тому купувати місце потрібно за 45-44 дні до відправлення! Якщо квитків на поїзд не буде - шукайте автобуси по Україні .

Лайвхак - як купити квитки на поїзд до Львова, якщо їх уже немає - шукайте рейси з довгим маршрутом через Львів і купуйте йде на станції, що трохи далі - Ужгород, Івано-Франківськ. Справа в тому, що залізнична каса може залишити собі резерв на більш довгі відстані. Квиток до Львова дорожче, але не набагато. А вийти у Львові не завадить ніхто.

Альтернативою Львову в Новий рік можуть стати Івано-Франківськ або Чернівці, де не менше красиво. Більшість великих міст України мають свою концертну і розважальну програму, тому нудьгувати не доведеться нікому! Наприклад, відмінне та кілька несподіване рішення - поїхати на Новий Рік в Одесу. До послуг пасажирів кілька поїздів, а також автобуси з Києва та Вінниці.

Карпати - також відмінна ідея для проведення нового Року, тим більше, що багато котеджі і будиночки в горах здаються в оренду. Можна поїхати в один з великих міст посеред Карпат - то ж Яремче, Косів, Трускавець.

квиток на автобус Київ-Львів і Київ-Одеса як правило можна знайти онлайн.

Куди поїхати кататися на лижах (сноуборді) в Новий рік в Україні

Взимку також неймовірно популярні гірськолижні курорти України . Ви не помилитеся, якщо підете в Буковель, на Драгобрат (на поїзді або автобусі до Івано-Франківська), в Славське, в Косів, в Пилипець і Подобавец (ж / д станція Воловець). А ось з самим катанням через черги відпочиваючих можуть бути проблеми. Зате ви зможете познайомитися з новими людьми і весело зустріти самий кращі зимові свята: Новий Рік та Різдво. Кататися на лижах (сноуборді) найкраще в кінці січня - дуже рідко, коли в цей час в Карпатах немає снігу.

Буковель - найдорожчий курорт, але тут не буде проблем зі снігом - стоять гармати, і підйомників дуже багато, що дозволить добре покататися. Саме тому дуже цінують саме Буковель. Якщо їдете в сюди - готуйтеся до високих цін. Поблизу с гірськолижним комплексом Буковель є село Яблуниця, де живуть бюджетні лижники і сноубордисти.

Драгобрат самий високогірний і малодоступний. З Івано-Франківська через Яремче потрібно доїхати до села Ясиня, після чого на спеціальних машинах піднятися на гору, де і знаходитися сам Драгобрат. Вартість трансферу від вокзалу Франківська досить висока, але якщо замовляти машини для групи - можна доїхати дешевше. Сюди часто ходять чартерні групові автобуси.

Сюди часто ходять чартерні групові автобуси

Славське - легендарний серед молоді гірськолижний центр у якого власна ж / д станція, тому якщо вдалося купити квиток на поїзд, то проблем з транспортом не буде. Катаються тут на горі Тростян, у якої є свій сайт.

Пилипець та Подобавец два сусідніх села і в обох є гірськолижні спуски. Доїхати можна від ж / д станції Воловець на таксі або рейсовому автобусі. Зазвичай везуть саме до Подобавца - він ближче на 30 км. (Для під'їзду в Пилипець потрібно об'їжджати гору), вже на місці цей шлях можна подолати на возі, запряженому кіньми. Варто зауважити, що Пилипець і Подобавец в комплексі можуть похвалитися найцікавішими в плані катання схилами в Україні.

Онлайн-камери, які показують, чи є сніг на схилах сьогодні є на всіх великих гірськолижних курортах України.

Поїхати на Новий Рік в Європу

Європа - відмінна ідея для проведення Нового Року, тому українці часто вирішують на свята поїхати в одну з європейських столиць або на один із закордонних гірськолижних курортів, причому часто вибирають сусідні країни - Польщу, Словаччину, Румунію, Чехію. Не зайвими буде помітити, що Європа популярна круглий рік, в тому числі і на травневі свята або влітку. Не секрет, що в Польщі , Румунії, Чехії , Словаччині ціни нижчі, ніж в Західній Європі, а колорит присутній в повній мірі. Не кажучи про те, що в польські Закопане, а також гірськолижні місця відпочинку Румунії і Словаччини ваблять новизною. А доїхати можна на автобусі, що може значно здешевити подорож по Європі . На сайті можна знайти дуже недорогі квитки на автобуси в Словаччину , на автобуси до Польщі , на автобуси до Чехії , А також перевірити наявність дешевих рейсів в Румунію.

Ті, хто може собі витратити більше 1000 євро на тижневий відпочинок в Європі, може відправитися кататися на лижах в Альпи, а саме в Італію, Швейцарію, Францію, Австрію, Андорру.

Шенгенська віза в нагоді практично скрізь. Хіба що в Румунію або Болгарію можна в'їхати як по шенгенській візі, так і за національною. оформити візу самостійно можна без особливих складнощів. Зайдіть на сайт посольства і виконайте головні вимоги.

Заходьте на офіційний туристичний сайт, щоб підкреслити для себе можливості країни або міста на цей конкретний період.

Заходьте на офіційний туристичний сайт, щоб підкреслити для себе можливості країни або міста на цей конкретний період

Куди поїхати на Новий рік за кордон без віз

Без віз за кордон можна поїхати в Туреччину (Стамбул прекрасний цілий рік, а в Новий Рік там всього 15 градусів тепла, а не тільки на Новий Рік), а також в Грузію , Де теж можна покататися на лижах в Гудаурі і Бакуріані, а також подивитися Тбілісі. Ще один варіант для тих, хто любить тепло - відправитися на Балкани або в Ізраїль. Також без оформлення візи можна злітати в Гонконг і деякі інші безвізові країни.

Частина країн пропонує візи за символічною платі з оформленням прямо при в'їзді без надання пакету документів.

В Туреччину, Грузію, Ізраїль, Гонконг потрібно летіти на літаку. Перевірте наявність недорогих авіаквитків на сайті. Ідеально, якщо викуповувати авіаквитки за півроку до поїздки і більш, або на непопулярний період (до яких новорічні свята, як правило не належать).

Куди поїхати відпочивати на Новий рік на морі

На море махнути - відмінна ідея на Новий Рік. Тут "хедлайнери" - Єгипет і Дубай, а також Індія (куди відправляються в тому числі на семінари з йоги або в паломництво по святих місцях, а також для пляжного відпочинку). Якщо в Індію краще вирушати в самостійну подорож , То в Єгипет і Дубай найвигідніше подорожувати від агентства по організації подорожей. Хоча враховуйте той факт, що демпінгують компанії найчастіше залишають своїх клієнтів в чужих аеропортах без можливості дістатися назад за свої гроші, що автоматично означає, що замість того, щоб поїхати відпочивати, можна потрапити в халепу. Ну і, звичайно, завжди можна відправитися в Туніс, Марокко або зовсім на острови: Канарські, Сейшели, Мальдіви та інші.

Корисно? Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді!

Розкажи друзям, тому що їм теж стане в нагоді

Корисно?

Новости