Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в оксамитовий сезон?

  1. Греція
  2. Іспанія
  3. Італія
  4. Кіпр
  5. Туреччина
  6. Єгипет
  7. Чорногорія
  8. Об'єднані Арабські Емірати
  9. Таїланд
  10. Автобусні тури по країнам Європи

Як відомо, на початку осені пляжний відпочинок нічим не відрізняється від відпочинку влітку, так як працюють ті ж курорти. Саме тому ми вирішили докладніше розповісти вам про популярні туристичні напрямки оксамитового сезону.


Греція

У країнах Середземномор'я купальний сезон офіційно триває по жовтень включно
У країнах Середземномор'я купальний сезон офіційно триває по жовтень включно. Низькі ціни та європейська якість - це те, що приваблює туристів з усього світу. В оксамитовий сезон Греція постає справжнім раєм з теплим найчистішим морем, комфортно не жарким кліматом і незмінно хорошим сервісом готелів. Особливою популярністю користуються екскурсійні та паломницькі програми. Календар Греції вересень - жовтень рясніє всілякими святами. Наприклад, з середини липня до кінця вересня в країні проводиться один з найбільших культурних фестивалів в світі, - Еллінський фестиваль. У цей період на древніх театральних майданчиках проходять різноманітні вистави.

Погода:
Вересень: Повітря + 27-29 градусів, вода + 28-30
Жовтень: Повітря + 23-26 градусів, вода + 24-26

Іспанія

Коста Дорада, Коста Брава, Коста Бланка, Коста де Валенсія - це далеко не весь перелік прекрасних пляжів узбережжя   Іспанії
Коста Дорада, Коста Брава, Коста Бланка, Коста де Валенсія - це далеко не весь перелік прекрасних пляжів узбережжя Іспанії . Тут у вас буде не тільки можливість поніжитися на сонечку, але також досліджувати країну, відправившись на екскурсії або ж взяти машину напрокат і об'їздити країну самому. Ви, безумовно, потрапите або на виставки, або на фестивалі.

Погода:
Вересень: Повітря +28 градусів, вода + 22
Жовтень: Повітря +25 градусів, вода + 20

Італія

Також, щоб покупатися і позасмагати на початку осені, можна відправитися на один з відомих   італійських   морських курортів: Лідо ді-Єзоло, Ліньяно, Ріміні, Сицилія
Також, щоб покупатися і позасмагати на початку осені, можна відправитися на один з відомих італійських морських курортів: Лідо ді-Єзоло, Ліньяно, Ріміні, Сицилія. В Італії також проходить безліч фестивалів і свят: Піццафест, фестиваль пармской шинки, фестиваль повітряних куль, фестиваль хліба, гонки старовинних автомобілів і багато інших.

Погода:
Вересень: Повітря + 31-35 градусів, вода + 24-26
Жовтень: Повітря +27 градусів, вода + 21

Кіпр

Оксамитовий сезон на   Кіпрі   - починається у вересні і радує туристів небаченими фруктами і плодами, адже осінь і на Кіпрі - це збір врожаю
Оксамитовий сезон на Кіпрі - починається у вересні і радує туристів небаченими фруктами і плодами, адже осінь і на Кіпрі - це збір врожаю. У вересні погода тут залишається річної - вдень жарко і сонячно, а ночі приємні легкої прохолодою. Дощів в цей час на Кіпрі практично немає. У вересні-жовтні на Кіпрі все ще раді відпочиваючим, їх радо приймають всі курорти острова, серед яких найбільш популярні Ларнака, Протарас, Кіренія.

Погода:
Вересень: Повітря + 24-26 градусів, вода + 20-22
Жовтень: Повітря + 20-22 градусів, вода + 20-22

Туреччина

Оксамитовий сезон в   Туреччини   - це найкращий час для пляжного відпочинку
Оксамитовий сезон в Туреччини - це найкращий час для пляжного відпочинку. Ласкаве сонце і тихий шум прибою, достаток фруктів, доступні ціни та відсутність черг роблять відпочинок в Туреччині влітку незабутнім. Раніше відпочинок в Туреччині в оксамитовий сезон вважався елітним і дорогим розвагою, яке могли собі дозволити тільки багаті іноземці. Зараз же оксамитовий сезон став доступним для людей із середнім доходом. Кращими курортами вважаються Анталія, Белек, Кемер.

Погода:
Вересень: Повітря +30 градусів, вода + 27
Жовтень: Повітря +24 градусів, вода + 24

Єгипет

Оксамитовий сезон в   Єгипті   - час для відпочинку без стовпотворіння
Оксамитовий сезон в Єгипті - час для відпочинку без стовпотворіння. Восени в Єгипті немає дощів, ще не дують незатишні січнево-лютневі вітри, що піднімають піщані бурі. Приблизно з жовтня сонце тут вже не палить настільки нещадно, як у літні місяці, хоча погода стоїть дуже тепла. Найкраще місце для відпочинку з маленькими дітьми є Хургада. Тут дуже хороші піщані пляжі з пологим входом в море, а в зоні купання немає коралів. Для молодих туристів найбільше підходить курорт Шарм-Ель-Шейх, з численними клубами і торговими центрами. Крім того, тут чи не найкращі в усьому Єгипті умови для плавання з маскою і дайвінгу.

Погода:
Вересень: Повітря +31 градусів, вода + 27
Жовтень: Повітря +28 градусів, вода + 26

Чорногорія

Чорногорія   - це найчистіше блакитне Адріатичне море з прозорою ласкавою водою, приголомшливі пейзажі гір, прекрасні вина, умиротворення, незліченні монастирі і гостинність місцевих жителів
Чорногорія - це найчистіше блакитне Адріатичне море з прозорою ласкавою водою, приголомшливі пейзажі гір, прекрасні вина, умиротворення, незліченні монастирі і гостинність місцевих жителів. У Чорногорії крім моря і знання місцевими російської мови, є ще один великий плюс - віза сюди не потрібна. Тут ви можете вибрати для відпочинку такі курортні міста, як Будва, Святий Стефан, Петровац і інші.

Погода:
Вересень: Повітря + 24-27 градусів, вода + 23
Жовтень: Повітря + 23-26 градусів, вода + 22

Об'єднані Арабські Емірати

ОАЕ - відмінний варіант для оксамитового сезону
ОАЕ - відмінний варіант для оксамитового сезону. Однак при виборі ОАЕ в якості місця відпочинку слід пам'ятати, що священний місяць Рамадан зазвичай в жовтні. У цей період скасовуються всілякі свята і торжества, музичні та розважальні вистави, іноді забороняється пити спиртне. Але, на щастя, обмеження не поширюються на готельний номер. Дубай - найдемократичніший курорт в ОАЕ, і багато обмеження не поширюються на туристичну зону.
Погода:
Жовтень: Повітря +35 градусів, вода + 25
Листопад: Повітря +30 градусів, вода + 22

Таїланд

Таїланд

Таїланд переживає туристичний бум якраз в оксамитовий сезон. Закінчуються тропічні зливи, спадає спека, погода приємна. Взагалі в Таїланді клімат дуже м'який, фауна красива незвичайно, а внутрішня система країни ідеально розвинена. І тому тури в цю країну так пізнавальними. Найпопулярніші напрямки - Паттайя і Пхукет.

Погода:
Вересень: Повітря + 25-32 градусів, вода + 27
Жовтень: Повітря + 22-31 градусів, вода + 26

Автобусні тури по країнам Європи

Також відмінний варіант подорожі в оксамитовий сезон -   автобусний тур по країнах Європи
Також відмінний варіант подорожі в оксамитовий сезон - автобусний тур по країнах Європи . Існує безліч програм, які відрізняються насиченістю екскурсій, а маршрути автобусних турів дуже різноманітні, тому кожен зможе знайти собі подорож за смаком. Також можна вибрати тур, в якому буде зроблено акцент на якомусь місті, наприклад, автобусний тур по Європі «Два дня в Париже!», Який, крім французької столиці, включає відвідування Кракова, Праги, Берліна і Львова. Погодьтеся, приємніше гуляти по казковим містах Європи, коли погода м'яка, але не спекотна. Саме тому добре вирушати в автобусний тур по Європі восени.

Менеджери Гарного Відпочинку із задоволенням підберуть для вас підходящий тур.

Можливо, вас також зацікавить:

Швидкий пошук цін на тури в усіх напрямках →

Коментарі

Новости