Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати на шопінг? Топ-5 напрямків від "Гарного Відпочинку"

  1. Італія
  2. Франція
  3. ОАЕ
  4. Іспанія

Багато наші туристи поєднують приємне з корисним - їдуть в подорож в нову країну і купують собі все необхідне. І правильно роблять! Ні для кого не секрет, що асортимент наших магазинів не зрівняється із зарубіжними, колекції приходять до нас із запізненням, та й ціни значно вище.

Ми підготували для вас опис 5 напрямків, куди і за чим найкраще їхати на шопінг.

Італія

Що купувати
Що купувати? В Італії все модниці і модники їдуть, звичайно ж, за якісним одягом. Це батьківщина таких брендів, як Armani і Versace, Fendi і Valentino, Blumarine і Roberto Cavalli. У багатьох містах, наприклад, в Ріміні, ви знайдете велику кількість стокових магазинів і складів, де зможете купити фірмовий одяг за відносно низькими цінами.

Де купувати? Найдорожчим шопінгом в Мілані вважається знаменитий "чотирикутник", утворений вулицями Via Montenapoleone, Via Sant'Andrea, Via Monzani і Via Della Spiga. Більш демократичні і доступні ціни можна знайти на Corso Vittorio Emanuele (на ній розташований універмаг The Rinascente, магазини таких брендів, як H & M, Furla, Zara, Max Mara), Corso Buenos (тут ви знайдете магазини Timberland, Mandarina Duck, Benetton, Kookai і багато інших). У Римі ідеальні місця для шопінгу - площа Іспанії, а саме вулиці Sistina, Frattina, Borgognona, ViaCondotti.

Франція

Що купувати
Що купувати? Найпопулярнішими напрямками французького шопінгу по праву вважаються косметика і парфумерія. Слідом з невеликим відривом йдуть одяг і аксесуари. Тут знаходяться бутіки Dolce & Gabbana, Jil Sander, Krizia, Prada, Valentino, Chanel, Lacroix, а також найбільший фірмовий магазин Louis Vuitton. Також популярні вироби харчової промисловості: вина, сири, солодощі та інше.

Де купувати? Більшість фірмових магазинів відомих світових брендів базуються, звичайно, в Парижі. Так званий Золотий трикутник (квартал, обмежений вулицями Avenue des Champs Elysees, Avenue Montaigne і Avenue George V) вже багато десятиліть залучає заможних шанувальників високої моди. Крім Золотого трикутника популярністю у любителів шопінгу користуються: Rue Du Faubourg Saint Honore - тут знаходяться фірмові магазини Hermes, Lanvin, Lacroix, Yves Saint Laurent; Place Vendome, Kenzo.

ОАЕ

Що купувати
Що купувати? У завзятих шопоголіків є навіть жарт: "Намагатися уникнути шопінгу в Дубаї - це все одно, що ховатися на Балі від сонця". Відомі марки побутової техніки, престижні аксесуари, стильні колекції одягу, ексклюзивна парфумерія, дизайнерські предмети інтер'єру - це все під час шопінгу в Дубаї можна купити. Не варто забути про дубайському торговому фестивалі, який традиційно проводиться протягом одного місяця на самому початку нового року.

Де купувати? Кожен поважаючий себе шопоголік зобов'язаний відвідати в Дубаї кілька шопінг-молів і, як мінімум, один ринок. Всім відомо, що найбільший торгово-розважальний центр в світі - це Dubai Mall.
У районі Дейра знаходиться ще один з найбільших шопінг-центрів - Deira City Centre. Якщо хочете прикупити дизайнерський одяг дорогих марок, вам однозначно в Wafi Shoping Mall або Burjuman. Тут знаходяться бутики з одягом відомих марок, але купити її можна набагато дешевше, ніж в інших країнах. Цінителям дорогих прикрас сподобається Gold Souk - тут представлений ринок золотих ізделій.Греція

Що купувати
Що купувати? Країна, де можливості шопінгу в магазинах і торгових лавках воістину безмежні, - Греція. У кожному грецькому місті є свої торгові вулиці, де можна знайти бутики відомих світових дизайнерів, всілякі магазини з одягом і взуттям, величезні мережеві супермаркети і невеликі лавки. І, звичайно ж, Греція вважається одним з найбільших виробників шуб і виробів з хутра в світі. Купівля шуби в Греції - настільки поширене явище, що на сьогоднішній день дуже популярні для шуби тури в цю країну.

Де купувати? Хутряної столицею Греції є Кастор, тут представлений широкий асортимент моделей з усіх видів хутра - від популярної норки всіх забарвлень і фасонів до рідкісного соболя, чудовою шиншили, рисі та інших шуб, виготовлених тут же, на одній з 3000 фабрик міста. У двох найбільших грецьких містах - Афінах і Салоніках магазини зазвичай зосереджені і в центрах районів. Характерний приклад, вулиця Ерму в центрі Афін, вулиця Ціміскі в Салоніках, вулиця Аркадіу в Ретімно, а також, наприклад, афінські райони Гліфада або Халандри. І, природно, у великих містах є великі торгові центри, наприклад, афінські «Attica», «Athens Mall», «Metro Mall», «Athens Heart», «Golden Hall» або Салоникській «Mediterranean Cosmos».

Іспанія

Що купувати
Що купувати? В Іспанії добре купувати не тільки ексклюзивні сувеніри, неперевершене місцеве вино і оливкову олію, але також стильний одяг, взуття, аксесуари або натуральну косметику. Ціни практично на всі доступні, і, хоча за дійсно хорошу дизайнерську річ доведеться викласти чималу суму, тут вона обійдеться вам дешевше, ніж, наприклад, в Парижі або Нью-Йорку. В Іспанії, також як в Італії, є безліч стокових магазинів, в яких українки так люблять робити покупки.

Де купувати? Ідеальне місце для шопінгу в Іспанії - це Барселона. Тут ви знайдете шикарні бутіки найвідоміших будинків моди, величезна кількість торгово-розважальних комплексів та, звичайно ж, численні вуличні ринки, на яких можна купити все. Велика частина невеликих дизайнерських магазинів і крамниць знаходиться в готичному кварталі, навколо Рамбла, на площі Каталунья і на вулиці Діагональ. Не сильно відстає в цьому плані і столиця Іспанії - Мадрид, вона також надає необмежені можливості для шопоголіків.

А куди ви їздите на шопінг?

Можливо, вас також зацікавить:

Швидкий пошук цін на тури в усіх напрямках →

Коментарі

Де купувати?
Де купувати?
Де купувати?
Де купувати?
Де купувати?
А куди ви їздите на шопінг?

Новости