Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі аквапарки України: огляд кращих аквапарків з фото і цінами.

  1. Бердянськ: «Мис Доброї Надії»
  2. Кирилівка: «Острів Скарбів»
  3. Одеса: аквапарк «Одеса»
  4. Коблево: аквапарк «Коблево»
  5. Очаків: аквапарк «Аттика»
  6. Скадовськ: «Акваторія»
  7. Залізний Порт: аквапарк на пляжі
  8. Київ: аквапарк «Dream Island»
  9. Бровари: аквапарк «Термінал»
  10. Харків, аквапарк «Джунглі»
  11. Тернопіль, аквапарк «Лімпопо»
  12. Івано-Франківськ, аквапарк «Цунамі»
  13. Львів: аквапарк «Пляж»
  14. Поради:

Хоча багато аквапарки працюють і взимку, і влітку, але до водних атракціонів нас тягне саме в спеку. Що може бути краще сяючого сонця, бірюзового басейну і карколомних гірок? Тим більше, що українським аквапаркам є чим похвалитися. IGotoWorld.com представляє добірку кращих аквапарків України 2015. Рятуємося від спеки разом!

Бердянськ: «Мис Доброї Надії»

Це цілий замок, в якому біля блакитних басейнів пахнуть сади з екзотичними рослинами. У самому центрі аквапарку «Мис Доброї Надії» розташовані три басейни з морською водою. В одному з них можна поніжитися у вбудованому джакузі. А вечорами проходять вечірки за участю ді-джеїв та зірок шоу-бізнесу.

Джерело фото: panoramio Джерело фото: panoramio.com, автор: Yuriy Kushnir.

Атракціони: 28 гірок, 10 з них - дитячі. Найвища - 16 метрів. Вам представиться можливість покататися в хитромудро закрученим «Долині змій», пройти крізь темряву «Чорної діри», злетіти на десятиметрової «океанської» хвилі «Цунамі» та підкорити «Драконові гори» завдовжки 150 метрів! Любителям гострих відчуттів по нутру доведеться атракціон «Таємниця Бермуд» з його виром, запаморочливий «Бумеранг» і «Вільне падіння» з висоти 12 метрів.

Інфраструктура: стоянка для авто, кафе, ресторан. Є камери схову, цінні речі можна віддати в охоронювані осередки.

Послуги та розваги: можна зіграти в аерохокей, водний футбол. Для усамітнення передбачені VIP-альтанки в турецькому стилі.

Ціни: вхідний квиток для дорослих - 150-255 грн (в залежності від часу доби і тривалості). Для дітей - 115-235 грн. Жителям Бердянська зараз надається знижка 50%. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: з 9:30 до 19:30, тільки в літній сезон.

Як дістатися: в Бердянськ із Запоріжжя чи Дніпропетровська можна доїхати автобусом. З Києва і Запоріжжя - поїздом. Аквапарк знайти легко, так як він знаходиться на початку відомої Бердянської коси. Наприклад, підійде маршрутка №15.

Забронювати житло в Бердянську можна тут .

Кирилівка: «Острів Скарбів»

Справжній піратський край з кораблями і скарбами. зосередження життя аквапарку «Острів Скарбів» - «Ледача річка», навколо якої розташовуються навіси і шезлонги, розважальні зони і коктейль-бари. Від річки до центрального басейну ведуть 6 містків. Самий екзотичний куточок - дитячий басейн, де височить 6-ти метровий піратський корабель. А для дорослих вечорами влаштовують грандіозні вечірки.

Джерело фото: vmestezp Джерело фото: vmestezp.org.

Атракціони: 34 гірки, з них 18 - дитячі. Найбільш «страхітливі» гірки - «Цунамі» та «Космічна діра».

Інфраструктура: в комплексі працюють 7 кафе, барів і ресторанів з української, італійської і середземноморської кухнями (ціна страви починається від 35 грн). Є автостоянка, камери схову.

Послуги та розваги: можна побалувати себе, спробувавши екзотичний пілінг за допомогою спеціальних рибок.

Ціни: дорослий квиток складає 250-320 грн, дитячий - 230-300 грн. Малюкам до трьох років і дітворі зростанням до одного метра - вхід безкоштовний.

Час роботи: 9: 00-19: 00, тільки влітку.

Як дістатися: аквапарк розташувався в самому серці Кирилівки, при в'їзді на знамениту Федотову косу. Від станції Якимівка - 42 км, до Мелітополя - 65 км. У 40 км від аквапарку проходить траса Москва - Сімферополь.

Забронювати житло в Кирилівці можна тут .

Одеса: аквапарк «Одеса»

Півкілометрова «Повільна річка» і гірки висотою з семиповерховий будинок? Значить, ви в аквапарку «Одеса» ! Це місце порадує екстремалів: гірки такі, що тільки на трьох з них можна спускатися без килимків і надувних кіл. Найвеселіше місце в аквапарку - «Хвильовий басейн» біля піщаного пляжу. Діти можуть поплескати в спеціальному аквагородке.

Джерело фото: melni Джерело фото: melni.me.

Атракціони: 11 гірок, з них дитяча - 1. Багато гірки зібрані з декількох окремих, що переплітаються в одне ціле. Найвища - 18,5 м.

Інфраструктура: в ресторані можна спробувати мексиканську кухню. Або вибрати одеський або італійський варіант. Також працює магазин. Є автостоянка (10 грн). Передбачені персональні шафки і осередки для цінних речей.

Послуги: VIP-зона з критим бунгаламі і популярний пілінг рибками.

Ціна: дорослим - 260 грн, дітям - 220 грн. У VIP-зоні відпочинок становить 400-500 і 300-400 грн відповідно. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: 10: 00-18: 00, працює в курортний сезон.

Як дістатися: аквапарк знаходиться неподалік від легендарного промринку Одеси, прозваного в народі «7-ий км» . З Південної Пальміри курсує безліч маршруток. Від залізничного вокзалу, наприклад, відправляється автобус № 171. З якої б точки ви не їхали, слід шукати маршрутку, що йде на «7-ий кілометр».

В Одесі є житло на будь-який смак і гаманець: готелі, апартаменти, котеджі, хостели. Забронювати номер в можна тут .

Коблево: аквапарк «Коблево»

Тут є, де відвести душу і любителям гострих відчуттів, і тим, хто просто хоче поніжитися на сонечку. В аквапарку «Коблево» працює кілька басейнів, гідромасаж, джакузі і дитячий водно-розважальний комплекс. Вода потрапляє з власної артезіанської свердловини.

Джерело фото: panoramio Джерело фото: panoramio.com, автор: Nataliya Gavryshko.

Атракціони: 15 гірок, з них 6 - детксіе. Одні з найкрутіших - «Серпантин» і «Чорна діра».

Інфраструктура: гардероб з закриваються на замки шафками, спеціальне дитяче кафе, ресторан, піцерія, паркінг.

Ціна: акційний тариф для дорослих - 260 грн, для дітей - 220 грн. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Час роботи: 10: 00-18: 00, тільки влітку.

Як дістатися: Коблево знаходиться в 40 км від Одеси і 70 км від Миколаєва. Маршрутки відправляються від автовокзалу. До речі, від зупинки «Молода Гвардія» (Дніпропетровська дорога, Одеса) о 8:30 ранку відправляється безкоштовний автобус для тих, хто придбав квитки в аквапарк.

Коблево входить в 10-ку кращих курортів континентальної України від IGotoWorld.com. Тут є багато варіантів житла. Забронювати готель можна тут .

Очаків: аквапарк «Аттика»

Стародавня Греція відкриє перед вами свої двері, так як аквапарк виконаний в античному стилі. Вас зустрінуть «Амфора бажань», «Фонтан достатку» і «Лавка закоханих». Можна влаштуватися зручніше на шезлонгу або на стільці в водному барі, попиваючи прохолодний коктейль. Для малюків в аквапарку «Аттика» зробили неглибокий барвистий басейн з веселим «Грибом» і «дельфінчиків».

Джерело фото: panoramio Джерело фото: panoramio.com, автор: Eugene Shandropol.

Атракціони: 10 гірок, з них 4 - дитячі. Висота - до 10 метрів.

Інфраструктура: кафе, водний бар, дерев'яні VIP-альтанки. Стоянка для авто.

Послуги та розваги: дитяча кімната, батут. Є школа плавання, аквааеробіка.

Ціна: дорослий - 150-180 грн, дитячий - 110-130 грн. Дітям зростанням до 105 м - вхід безкоштовний.

Час роботи: 10: 00-22: 00, працює влітку.

Як дістатися: аквапарк в Очакові перебуває на Чорноморській косі. Щогодини до неї відправляються автобуси від автовокзалу.

Забронювати житло в Очакові можна тут .

Скадовськ: «Акваторія»

Традиційно влітку в невеликому курортному місті відкривається водно-розважальний комплекс «Акваторія» . Він більше розрахований на сімейний відпочинок, тому гірки не відрізняються особливим екстримом.

Джерело фото: острів-сокровіщ Джерело фото: острів-сокровіщ.укр.

Атракціони: всього тут є 8 гірок, з них 3 призначені тільки для діток.

Інфраструктура: на території комплексу працює ресторан швидкого харчування і піцерія.

Розваги: парк розваг знаходиться поруч.

Ціна: 120-150 грн.

Час роботи: 9: 00-20: 00, тільки влітку.

Як дістатися: аквапарк в Скадовську розташований в центрі міста, біля набережної.

Забронювати житло в Скадовську можна тут .

Залізний Порт: аквапарк на пляжі

І в невеликому курортному містечку можна вдосталь накататися на водних атракціонах. Відвідувачів центрального пляжу в Залізному Порту відразу зустрічають звиваються, різнокольорові гірки аквапарку .

Джерело фото: youtube Джерело фото: youtube.com.

Атракціони: 7 гірок різної довжини, але не дуже високі.

Інфраструктура: біля аквапарку багато закусочних, є колесо огляду і інші атракціони.

Ціна: 1 година - 100 грн, цілий день - 230 грн.

Час роботи: 9: 00-19: 00, в літній період.

Як дістатися: аквапарк знаходиться на центральному пляжі курорту.

Забронювати житло в Залізному Порту можна тут .

Київ: аквапарк «Dream Island»

Хочете побувати в аквапарку юрського періоду? Тоді вам в «Dream Island» - один з найбільших аквапарків Європи і один з кращих аквапарків України. Це загублений світ з доісторичними тваринами і дикими рослинами, центром якого є острів з блакитними лагунами. Вас чекають басейни з бурхливими хвилями, річки з швидким і повільним перебігом, лагуна з аквабаром і розслаблюючу джакузі. Для дітей - заплутаний лабіринт «Динозаврика», мокрий футбол і дитяча рибалка.

Джерело фото: emozzi Джерело фото: emozzi.com.ua.

Атракціони: 14 гірок різного рівня екстремальності ( «Камікадзе», «Бумеранг», «Чорна діра» та інші), з них 2 знаходяться в дитячій зоні.

Інфраструктура: камери схову, стоянка. Є аквабар, ресторан з кухнею на багатті, бістро, суші-бар. Можна побувати в 9 лазнях світу (єгипетська, марокканська, африканська, індійська та ін.), В льодовому гроті, скористатися послугами SPA.

Розваги: водне поло, аерохокей. Варто відзначити, що аквапарк - частина величезного комплексу, де ви знайдете зоопарк, льодової ковзанку, автодром, ролледром, кінотеатри і безліч інтерактивних ігор.

Ціна: дорослий - 150-235 грн, дитячий - 110-190 грн. На релакс-зону поширюється особливий тариф.

Час роботи: 11: 00-22: 00, круглий рік.

Як дістатися: на метро до станції «Мінська» або «Героїв Дніпра» в Києві.

У столиці України вибір готелів і хостелів дуже великий. Вибирайте номер на свій смак і бронюйте тут .

Бровари: аквапарк «Термінал»

Навіщо їхати в Бровари? Звичайно ж, за водними розвагами! Адже тут знаходиться величезний критий аквапарк «Термінал» з різноманітними атракціонами. Можна покататися по крутих віражів або полоскотати свої нерви в екстремальному вирі. У хвильовому басейні чекає морський шторм, а поруч можна поніжитися в джакузі. Або провести час в аквабар в приємній компанії. А для дітей є окрема зона - «Десант на Місяці».

Джерело фото: emozzi Джерело фото: emozzi.com.ua.

Атракціони: 11 водних атракціонів.

Інфраструктура: в приміщенні аквапарку є сауни (турецька, фінська, російська, римська, соляна), ресторан, суші-бар.

Розваги: крім аквапарку, ТРЦ «Термінал» включає в себе льодової палац, кінотеатр, боулінг, картинг-центр, фітнец-центр, концерт-хол, лазерну гру і інше.

Ціна: дорослий - 160 грн, дитячий - 140 грн. Увечері (після 20:00) - 110 грн.

Час роботи: 10: 00-22: 00, в п'ятницю, суботу та святкові дні працює до 23:00. Цілорічно.

Як дістатися: від міста Бровари до Києва курсує громадський транспорт. Варто доїхати до станції метро «Лісова» і знайти, де відправляється маршрутка № 404.

Забронювати готель в Броварах можна тут .

Харків, аквапарк «Джунглі»

Джунглі і водойми джунглів чекають відвідувачів цілий рік. Критий аквапарк «Джунглі» не відрізняється божевільними гірок і віражами, але тут завжди цікаво влаштувати фотозйомку. Є великий спортивний басейн, веселий хвильової, швидкісна річка, джакузі і гідромасаж.

Джерело фото: sportclubs Джерело фото: sportclubs.com.ua.

Атракціони: 8 гірок, з них 2 - дитячі. Максимальна висота - 8,3 м.

Інфраструктура: солярій, фінська та інфрачервона сауна, SPA і пілінг, який роблять рибки з екзотичною назвою гарра руфа. Діє ресторан і кілька барів.

Ціна: дорослий - 130-170 грн, дитячий - 90-130 грн.

Час роботи: 12: 00-22: 00, п'ятниця і субота - до 23:00, круглий рік.

Як дістатися: якщо їхати від станції метро «Південний вокзал», то варто вийти на станції метро «Завод ім. Малишева »і пересісти на трамвай № 5 або 8, їхати до зупинки« вул. Киргизька ».

Забронювати готель або хостел в Харкові можна тут . Вибір вас порадує.

Тернопіль, аквапарк «Лімпопо»

своєю родзинкою аквапарк «Лімпопо» вважає багаторівневу систему очищення води. Саму воду добувають у власній водяній свердловині, що залягає на глибині 86 метрів. Розслабитися допоможуть три басейни, водоспади і гідромасаж.

Джерело фото: provse Джерело фото: provse.te.ua.

Атракціони: 10 водяних гірок, максимальна висота - 10,5 метрів. А тутешня «Чорна діра» оснащена ілюмінацією і звуковими ефектами.

Інфраструктура: аквапарк - частина розважального центру «Алігатор». Ви знайдете сауну, ресторан, SPA-центр, фітнес-центр. У кафе вартість гарячих закусок стартує від 15 грн.

Ціна: для дорослих - 165-180 грн, дітей - 110-140 грн.

Час роботи: 10: 00-22: 00, субота - з 12:00, круглий рік.

Як дістатися: комплекс знаходиться поблизу центру міста, дорога автомобілем від залізничного вокзалу займе 5-7 хвилин.

Знайти і забронювати готель або хостел в Тернополі можна тут .

Івано-Франківськ, аквапарк «Цунамі»

Серфінг в аквапарку? Запросто! Для цього відправляйтеся в Івано-Франківськ. У місцевому аквапарку «Цунамі» є спеціальний басейн з хвилями, які можна «осідлати» на дошці. Або ризикніть спробувати себе в «Дайвінг клубі». «Цунамі» поєднує в собі розважальний, оздоровчий і спортивний відпочинок. 25-метровий басейн знаходиться під відкритим небом, при цьому температура води в ньому дозволяє плавати навіть в сніжну зиму. У хвильовому басейні вас чекає 8 видів хвиль. А ввечері - безтурботні вечірки в купальниках.

Джерело фото: drive2 Джерело фото: drive2.ru.

Інфраструктура: кафе, бар, турецька лазня. Також в комплексі є ресторан і каток, школа плавання, хокею, аквафітнес, дискотека.

Ціна: вартість 1 години для дорослих - 100-120 грн, для дітей - 75-85 грн. Абонемент на день (6 годин) - 350-400 і 250-280 грн відповідно.

Час роботи: 10: 00-21: 30, в понеділок - з 12:00, круглий рік.

Як дістатися: якщо їхати від залізничного вокзалу, зручніше сісти на маршрутку № 86 і вийти на зупинці «вул. Довженка ». Потрібно буде пройтися хвилину пішки.

Замовляйте номер або апартаменти в Івано-Франківську тут .

Львів: аквапарк «Пляж»

Таку назву вибрано не дарма, так як на львівському «Пляжі» є 6 барів і 5 басейнів. Один з улюблених - з плином, досягає 50 метрів. Є водні спортивні секції, де можна навчитися водного поло, синхронного плавання, позайматися аквааеробікою.

Джерело фото: aqualviv Джерело фото: aqualviv.com.ua.

Атракціони: 9 екстремальних гірок різної довжини та рівня складності.

Інфраструктура: в релакс-зоні ви знайдете 5 саун (фінська, римська, російська, інфрачервона та аромо-лазня). Працює фреш-бар, фітнес-бар і два бари в «мокрій зоні».

Розваги: дитячий дайвінг. Є студія засмаги і манікюрний кабінет. Ще можна скористатися послугами фітнес-центру.

Ціна: дорослі - 210-280 грн, діти - 170 грн. Дітям зростанням до 1 метра - вхід безкоштовний.

Час роботи: з 7:00 до 22:00, у неділю працює з 08:00 до 21:00, круглий рік.

Як дістатися: зупинка називається «Аквапарк». Доїхати до неї з центру міста можна, наприклад, маршруткою №51.

У місто Лева неможливо приїхати тільки заради одного аквапарку. Читайте, що ще варто відвідати в місті і де заощадити . А готель або хостел у Львові бронюйте тут .

Поради:

  • Пам'ятайте, що в аквапарках забороняють проносити свою провізію, особливо алкоголь. Максимум можна взяти мінеральну воду.
  • У багатьох аквапарках надягають спеціальний браслет з електронним чіпом. Ви «кладете» на нього гроші в касі, а потім за допомогою браслета розраховуєтесь в кафе і ресторанах. Будьте уважні: втрата браслета може коштувати вам 500-700 грн.
  • У багатьох аквапарках є акції для сімей з дітьми, про це варто дізнатися заздалегідь.
  • Подбайте про тапочках, рушниках, купальнику, змінному білизна. Все це, як правило, можна купити на території аквапарку, але дорожче.
  • Не варто порушувати правила безпеки: ризикуєте і власним здоров'ям, і видаленням за межі аквапарку без повернення грошей за квиток.
  • Квитки надійніше брати в той же день: багато аквапарки вказують, що погані погодні умови - це форс-мажор, так що гроші не повернуть.
  • Пам'ятайте, при вході потрібно показати свої особисті речі охорони - при вас не повинно бути вибухонебезпечних предметів, холодної зброї і т п.
  • Приготуйтеся до того, що в літній сезон на деякі популярні гірки шикуються величезні черги .А за плавальні кола, плюшки іноді доводиться «битися», тому що на всіх не вистачає. Так що запасіться терпінням, дружелюбністю і, звичайно ж, відмінним настроєм! Саме це і є гарантія відмінного відпочинку!

У розпал літнього сезону вам буде цікаво дізнатися не тільки про кращі аквапарки України, а й про:

  1. Десятку найпопулярніших літніх курортів України 2015 року .
  2. Що цікавого пропонує Буковель влітку .
  3. Кращі нудистські пляжі України .

Якщо стаття сподобалася, розкажіть друзям :)

Що може бути краще сяючого сонця, бірюзового басейну і карколомних гірок?

Новости