Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Класична музика, джаз, театр тіней, опера і балет в Празі

Концерти класичної музики в Празі,
джаз-клуби та джаз-концерти в Празі,
уявлення лялькових театрів
і театрів тіней в Празі

Prague Ticket Office - це онлайнова система попереднього продажу квитків з точкою продажу в самому центрі Праги.

Prague Ticket Office спеціалізується на продажу електронних квитків на концерти класичної музики в Празі , на джаз-концерти в Празі , на уявлення театрів тіней і лялькових театрів в Празі а також в джаз-клуби в Празі .

Prague Ticket Office гарантує продаж квитків на концерти класичної музики та подання театрів тіней за тими ж цінами, що і за місцем проведення заходу, тобто без націнки. Prague Ticket Office надає знижки для студентів і пенсіонерів, а також пропонує різноманітні знижки для груп понад 10 осіб .



Прага славиться не тільки своєю прекрасною, багатою різноманітністю стилів архітектурою. Її багатовікова історія тісно пов'язана з серйозною музикою. Протягом усього року в Празі проходить безліч концертів і фестивалів. Прага живе музикою!

Ми тут, щоб допомогти Вам легко, швидко і безпечно в режимі онлайн вибрати концерт або вистава! Потім, будучи в Празі, просто вирушайте в концертний зал або театр.

На Староміської площі, в історичному центрі Праги діє точка продажу Prague Ticket Office - Via Musica. Досвідчений персонал з радістю дасть вам порада, що стосується вже придбаних електронних квитків, і в разі потреби допоможе з вибором концертів. Приходьте до нас! Ми станемо вашим гідом в області серйозної музики і джазу в Празі!

Нас дуже просто знайти! Уже 20 років ми не змінюємо свого місця розташування. Ми знаходимося в центрі Праги, в наймальовничішому її районі, на Староміської площі, де ви, безумовно, захочете побувати.

Новости