Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знайти друга по листуванню і отримати мовну практику

Повертаємося до роботи після новорічних свят

Повертаємося до роботи після новорічних свят! 🙂
До сих пір якось ігнорував тему вивчення мов, хоча вона як не можна більш важлива для мандрівника. Хоча б на якомусь рівні англійська просто необхідний, а в деяких місцях і його буде недостатньо (привіт, французьке місто Бове, і півгодинне з'ясування дороги до аеропорту !! 🙁).

Для вивчення мови мені траплялися непогані додатки, треба буде потурбуватися підбором чогось якісного. Сьогодні трохи про інше, а саме про практику.

Я трохи покопався і знайшов безліч сайтів, кожен з яких допоможе в мовній практиці з іноземцями, десь навіть можна і безпосередньо навчатися. Наприклад, ось цікава добірка: посилання .

Оскільки я звик радити те, що спробував сам, то рекомендувати можу лише один сервіс, на якому свого часу провів чимало часу - https://www.interpals.net/ . Там можна досить легко знайти друга по листуванню, носія будь-якої мови. Зупинимося на можливостях сервісу докладніше.

Зупинимося на можливостях сервісу докладніше

Власне, сайт називається "penpal", що означає "друг по переписці". І мовний обмін це тільки одна з можливостей, на сайті повно різних людей, можна просто спілкуватися, хтось намагається і знайомитися з якимись цілями. Ну і звичайно, наші улюблені збоченці з інтернету, куди ж без них 😀

Отже, що ми маємо.

На сайті дуже багато людей з усього світу, Азія, Європа, Африка, що вам ще потрібно? Різного віку, з різним рівнем знання мов. Можу точно сказати, що багато з них готові спілкуватися. Трапляються навіть адекватні 😀 Коротше, якщо поставити собі за мету, то знайти друга по листуванню не складе великих труднощів.

По суті це звичайна соціальна мережа. Реєструємося, додаємо ФОТОС, заповнюємо інформацію про себе. Як завжди, чим повніше заповніть сторінку, тим більша ймовірність, що вам хтось відповість або напише.

На сайті реалізований досить хороший фільтр, і можливість відбору людей з найрізноманітніших позиціях:

На сайті реалізований досить хороший фільтр, і можливість відбору людей з найрізноманітніших позиціях:

Забиваємо потрібний вік, стать, континент або країну, мови, які знає людина. Мов дуже багато, хоч башкирська, хоч есперанто. Можна шукати тільки тих, хто онлайн саме зараз. Ще визначаємо, для чого ми шукаємо людей. Language exchange для мовного обміну, хоча є ще й варіанти просто з листуванням, дружбою, відносинами, безладними статевими зв'язками.

Ми відразу бачимо вік і країну проживання людини. Можна додати його в закладки (Bookmark - відповідна вкладка є в панелі меню) або подивитися сторінку.

Зайшов на довільну сторінку. Що ми тут бачимо. Дівчина з Болгарії, і звуть її "Ilinski" (WTF?!?!) Пише, що цікавиться в тому числі мовним обміном. Сама знає в різному ступені чотири мови. Палички означають рівень володіння мовою, чим більше - тим краще. Чотири зелені - рідна мова. Відповідно, тут дівчина знає болгарська як рідний, добре говорить по-англійськи і має певні пізнання в російській і сербській. Якщо вам треба болгарський або просто цікаво поспілкуватися, то цілком можна їй писати. Заодно і з російським допомогти, якщо буде потрібно. Попередньо читаємо анкету, звичайно.

Так, як і завжди і всюди, якщо ви пишете першими, то не обмежуйтеся повідомленнями "Hi", "How are you" і їм подібними. Персоніфікуємо повідомлення, наскільки це можливо. Звичайно, якщо ми хочемо, щоб нам відповіли.

До слова, навіть необов'язково знати хоч якийсь ще мова, щоб спілкуватися з людьми з інших країн. Багато хто говорить по-російськи, це досить цікаво. Я тут колись знайшов дівчину з Польщі, з якою ми якийсь час листувалися. У неї була спеціальність "російська філологія", і я трохи комплексував при спілкуванні, тому що у мене складалося враження, що я роблю більше помилок, ніж вона 🙁 І російськомовних іноземців на сайті багато, і можливі найнесподіваніші варіанти. Можна і російськомовним російським писати, до речі))

До речі, цікаве для соціальних мереж нововведення - якщо ви зайшли на сторінку якогось людини, то він про це дізнається. Може, навіть сам напише чогось, буває, так 🙂 Або просто зайде на вашу сторінку. Тоді вже ви це побачите. Інформація про відвідування відображається у вкладці My Home.

Ну, думаю, решта і так зрозуміло. У сервісу є деякі недоліки, але головне, що там багато живих людей, і є потрібні фільтри.

Якщо будуть питання, то задавайте!

УРА ура! Новий робочий рік почався. Всім бажаю правильно поставлених цілей і енергії для їх виконання!

Оцініть статтю!

На сайті дуже багато людей з усього світу, Азія, Європа, Африка, що вам ще потрібно?
WTF?

Новости