Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де провести новорічні свята в Україні: добірка казкових місць

25 листопада 2017, субота, 09:00, 375

2017-11-25T09: 00: 00 + 02: 00 Життя 2019-06-15T05: 13: 26 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Де провести новорічні свята в Україні: добірка казкових місць Українські Новини Де провести новорічні свята в Україні: добірка казкових місць

Деякі вважають за краще проводити новорічні свята в подорож зі своєю другою половинкою, друзями, ріднею. Фото: gurukarpaty.com

Львів

Львів прекрасний у будь-яку пору року, але взимку, коли спокій міста огортає ще і снігове ковдру, здається, що прекрасніше місця годі й шукати у всьому світі. У зимовий час на старих вуличках міста можна відчути себе немов у казці. У зв'язку з Днем святого Миколая, Новим роком та Різдвом в місті діють різні ярмарки, фестивалі, народні гуляння, відвідавши які можна сповна зануритися в атмосферу свята. Сюди варто приїхати хоча б заради неймовірно смачної кави, який є візитною карткою Львова.

Фото: insidethegames Фото: insidethegames.biz

Яремче

Яремче - невелике туристичне містечко в Карпатах, в якому немає відбою від туристів в будь-який час року, але взимку, коли на лижних курортах метушливо і багатолюдно, тут можна зняти невеликий будиночок або ж кімнату в ньому, щоб насолодитися тишею і затишком засніжених карпатських гір. Так як місто невелике, його і околиці можна обійти за пару днів в прогулянковому темпі. Також в Яремче можна відвідати ярмарки, щоб купити сувеніри і смакоту для себе і близьких.

Фото: anga Фото: anga.ua

Ворохта

Ворохта - одне з місць, які практично не зворушені цивілізацією і людьми. Тут живуть справжні гуцули, з самим живим українським колоритом і традиціями. Дорога до Ворохти з центральних областей України довга, саме тому тут не такий великий наплив туристів, як в Карпатах. Але відпочинок в цьому чудовому місці коштує витрачених сил на дорогу. З Ворохти можна відправитися на екскурсії в найближчі міста по замкам в Кам'янець-Подільський і Хотин, відвідати Національний парк, який оточує Ворохту з усіх боків. Щоб насолоджуватися природою Закарпаття і не замерзати, потрібно тепло одягатися і брати з собою на прогулянки термос з глінтвейном.

Фото: аvialine Фото: аvialine.com

Драгобрат

Драгобрат - самий високогірний гірськолижний курорт України, який знаходиться в Закарпатті, неподалік від селища Ясиня. Цей гірськолижний курорт останнім часом користується меншою популярністю через Буковеля, так як до останнього добиратися набагато швидше і зручніше, а також сервіс там на кілька рівнів вище. Але відпочинок в Буковелі можуть дозволити далеко не всі люди з-за дуже високих цін в зимовий сезон, а в Драгобраті ціни відрізняються лояльністю.

Фото: travel Фото: travel.tochka.net

Кам'янець-Подільський

Для тих, хто не любить дуже активний відпочинок і катання на лижах, ідеальним місцем для відпочинку буде Кам'янець-Подільський. У цьому місті можна насолодитися красою замків і стабільними прогулянками, екскурсіями. Також тут сподобається любителям кави, який в Кам'янці варять за особливим рецептом.

Фото: old Фото: old.joinup.ua

Раніше Українські Новини повідомляли про те, яка тварина стане символом 2018 року .

Тим часом, на Новий рік і Різдво українці будуть відпочивати 6 днів .

Новости